42

сминдух енд чесън

преди 3 години

Свободен човек от свободна демократична страна,за съжаление у нас недолюбван меко казано, особено от червените.Да е жив и здрав.

41

Новият Ботев

преди 3 години

Честит рожден ден, господин Сорос!

40

ДО ЧИКИБОЙКОМУРАШКА

преди 3 години

А БОЙКОТО ТИ НА КОЯ СЕКТА Е ЧЛЕН Я НИ ОСВЕТЛИ?ЗАЩОТО СМУЧЕ ЯКО НА АМЕРИКАНОФИЛСКАТА СЕКТА ,А СОРОСЧЕТО ИГРАЕ ВАБАНК САМО ПРЕСТЪПНИЦИ И УБИЙЦИ ТЕ ДА СВАЛЯТ БОЮ ПЪК КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ЗА БАБИКАН НЕ СЕ БОЙ БОЮ В ЗАТВОРА А БАБИКЯН ПАК ЩЕ ОСТАНЕ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА НАРОДНА ПАРТИЯ ЩЕ РЕШИ СИТОАЦИЯТА...

39

Анонимен

преди 3 години

Филантроп?!? ахахах, днес да не е първи април, *** разказвате вицове?

38

koronka

преди 3 години

КОРОНАКА ЗА СОРОСНИЯ И НЕГОВАТА СЕКТА ОТ ПОКЛОНИЦИ!

37

Чебурашка

преди 3 години

Хранениците на Сорос са начело на протеста. Арман Агоп Бабикян е член на Управителния съвет на Клуб Отворено общество Варна а през 2012 г. получава награда за граждански принос, присъдена му за 20-годишнината на клуб Отворено общество Варна.

36

Българин

преди 3 години

До ПроСоТоБубик, ако беше следвал висше образование по време на най-справедливия строй, щеше да си чувал за закона за единство и борба на противоположностите!Но, след преврата на 10 /11 /1989 година, другарите решиха, че и хора с основно образование могат да бъдат членове на Партията!

35

Хюго Бос

преди 3 години

Подозирам, че еврейските организации тук получават пари от него. Скочиха на Каракачанов за думата ***, а израелският премиер го е общвил за персона нон грата и заяви, че не е антисемтизиъм да говориш срещу нацисткия колаборационист. Еврейската "Шалом" се е взела за заяитник на гейове, евреи и кой ли ощ не...Аман от гестаповци

34

Няма нищо скрито

преди 3 години

До Да направиш 100 и поДържавният департамент на САЩ превежда през НПО-то на Сорос - Отворено общество милиони долари на разни организации, за да работят срещу правителствата в различни страни. При нас в началото на годината така бяха преведени 2 млн $ на Антикорупционния фонд.

33

Анонимен

преди 3 години

Колко пари даде Сорос на партиите в България, които са срещу БСП? Чух за доста милиони.

32

Да направиш 100 и по

преди 3 години

Това е моят любимец заедно с неговите copocпии в България, които за някой друг долар са готови да продадат и майките си. Пряко отговорен за хипернифлацията през 1996-1997 у нас когато неговите copocпии плащаха с чисто нови банкноти от доларчета на "протестиращите".Без съмнение играе с тайните служби на САЩ и Великобритания, които го оставят умишлено да създава финансови кризи в държави като нашата, а те си слагат за управници контролируеми послушковци като нашата Тиква.Да се пържи в Ада!

31

Анонимен

преди 3 години

Този май беше много лош човек !?

30

Ром

преди 3 години

Спонсорът на нашето президент :)

29

Шорош

преди 3 години

Дедо Шорош и криворазбраната му филантропия.Кое му е филантропското, да плаща на съмнителни НПО-та да налагат (с протести и съдебни дела) на останалата част от човечеството възгледите му?

28

истина

преди 3 години

Сорос подпомагаше роми и леви партии. Много пари наля в БСП. Половината изчезнаха през последните три години от партийната каса. Някой си купи хотел на остров Халкидики.

27

Ха-ха

преди 3 години

Пожелавам на Дедо Сорос още няколко години живот,за да може да види как пъкления му план за Света се срива безвъзвратно!Филантроп-голям смях!Впрочем последната му инициатива-бутане на паметници в САЩ направо разцепи мрака!

26

Ари Голдберг

преди 3 години

Ще Векуваш, Брат! До тогава имаш време да ликвидираш вечният ни враг!!

25

ПроСоТо

преди 3 години

абе малко нещо ошашавена ми са вижда тая работа...Защото:-УЖ "филантроп" е некой си,който "дарява" на "обществото", а в СЪЩОТО ВРЕМЕ ГРАБИ ЯКО ТОВА ОБЩЕСТВО,поради което и става милиардер.....нещо ...нещо не се стиковат понятията "милиардер" и "филантроп"..

24

Дедя ви

преди 3 години

Ето малко ИНСАЙДЕРСКА информация: излиза, че аз и той имаме общо 8.6 милиарда долара и 42 лева.

23

Анонимен

преди 3 години

тая мумия кога ще гушне букетеца хаха