56

Анонимен

преди 3 години

чубурашку толкова си зле че даже неразбираш какво съм написъл,несеи учудвам болен мозък и без грам интелект като тебе само *** по форумите

55

Чебурашка

преди 3 години

До Анонимен????

54

Анонимен

преди 3 години

чубурашку болен мозъко днес ще изкараш някой лев допълнително има новини от твоята родина Русия

53

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаСъщото важи за гербофилите.

52

Анонимен

преди 3 години

При аварията на подводницата Путин бе президент само от 5 месеца. Телевизиите показаха ледената му реакция при срещата с близките. Стана ми ясно, че този чугунен кагебеец не е човек на нормалните човешки чувства. Времето го потвърди. Прах в очите е твърдението, че изпитвал вина. Кагебейците са ампутирани от чувството за вина, те не са като нормалните хора.

51

Анонимен

преди 3 години

петроФ, веднъж биФш зКпЧ......завинагиПростРушофилистик......пращай крепостник.

50

Анонимен

преди 3 години

До ПетровВ процентно отношение България е страната с най-много мюсюлманско население в Европа. И ромско също.Колкото е вярно това, толкова да е здрав президента!

49

Krom

преди 3 години

До До Krom - мале колко си "начетен"! А на мен не ми е необходимо. Имам си висше. Топ конспирацията е "официална" между впрочем. Една от всичките версии. Но, толкова ти е сивото. А вината на Путин - основното в статията, не се променя от версията. Именно той осъди на смърт оцелелите. Остани си със здраве!

48

Чебурашка

преди 3 години

До Петров...... Българите се загрижили за руския флот, а не виждат..... Само с това писание потвърждаваш, че русофилите никога не сте били и никога няма да бъдете българи!

47

До 55

преди 3 години

Виж си нивото на грамотност, твоята и на другите плюещите по РФ. Плачевно! Пише се мЮсЮлмани!

46

Петров

преди 3 години

В процентно отношение България е страната с най-много мюсюлманско население в Европа. И ромско също.

45

Петров

преди 3 години

Българите се загрижили за руския флот, а не виждат как "загрижените" за "цената на човешкия живот" в Русия обезлюдиха България и я превърнаха във воена база за удар срещу същата тази Русия. Толкова е и цената на живото в България за американците - пушечно месо в маниакалната им борба за световна доминация.

44

Krom

преди 3 години

До Русия 43 - не е лесно да си *** ***! Именно норвежците разбиват с кран по руска молба значително по късно спасителния люк на един от отсеците на Курск. И да, имат спасителна техника каквато руснаците не са и сънували по това време. Чети!

43

Анонимен

преди 3 години

......... Русия остава единствената бяла православна държава и.......Толкова е православна, че почти 30% от населението е мюсулмани, а във великата руска армия 60% от наборниците са мюсулмани.Даже Путин им направи най-голямата джамия в Европа.

42

Петров

преди 3 години

Всеки ден по света загива някой убит от американски военни. Путин е като кост в гърлото на американците - колкото и поръчкови писания да излизат, Русия плаща цената за своята независимост и рано или късно ще катурне самозабравилите се кравари.Вечна слава на руските герои -подводничари.

41

Чебурашка

преди 3 години

До Как....... арски се делим на фили и фоби.... Няма фили и фоби приятелю! Има българи и руски еничари, национални предатели.

40

До Krom

преди 3 години

Ей, топ конспираторе! Пише се по погрешка! Поне едно средно да беше изкарал!

39

Дядо Соци

преди 3 години

Голяма работа е този Путин , любимеца на нашите русофили.Да не дава Господ.

38

Как

преди 3 години

само ни подхвърлят нещичко, и ние типично по български се делим на фили и фоби хващайки се за гушите. Тръгнахме да оправяме проблемите на другите, а сме най-зле не само в ЕС, но в почти цяла Европа.

37

Krom

преди 3 години

А точно този на снимката остави морячетата да загинат на дъното на Баренцово море, воден от огромното си ЕГО. За съвременната спасителна техника, която британците и най вече норвежците предлагаха, бе напълно възможно да им помогнат. Но "Велика Русия" да получи чужда помощ?! Не!? Има обаче и друга хипотеза. Дали пък "Курск" не е потопен погрешка от американска подводница? Някак подозрително Америка опрости по това време огромен руски дълг. Това няма да научим. А вината на този и основателна!