127

Симеон Първанов

преди 3 години

Затова пък идеята Мафията да продължи да ни управлява, масово привлича хората!

126

Гражданин

преди 3 години

Мен пък най-много ме отблъскват Параваните на всяка власт!

125

ПроСоТо

преди 3 години

До Събудете сене ставай смешен!По-добре питай някой,който е живял по онова време!Написал си доста глупости /с изключение на ограбването и приватизацията,но тя се извърши ТОЧНО ОТ така наречените "демократични елементи"-проевропейски и пронатовски слуги/.По време на "реЯлния социализъм" немаше семейство,което да нема дву-триетажна къща на село и апартамент в града.За автомобили се чакаше,верно,но ВСИЧКИ бяха "ПЪРВА УПОТРЕБА"!Изобщо,защо се ровите в миналото,не знам..Защото немате бъдеще?

124

1

преди 3 години

До Анонимен-137 ,тиквата много ли е грамотен.

123

Васил

преди 3 години

До АнонименОлее! Още един недоноен от 85-те %.

122

Анонимен

преди 3 години

Какъв прогрес....връщаме Нрб то вместо неграмотника Тодор...с неграмотника Радев! Малиииий какъв прагресь чака губернията

121

ОТ НАРОДА

преди 3 години

КАКВО ИСКА ТОЯ НАРОД, ВИДЯХМЕ ГИ ВСИЧКИТЕ ЕДНИ И СЪЩИ, НИЕ ВСЕ НА ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ ОТИВАМЕ, СЕГА ПЪК СЛАВИ- ДА НЕ Е МНОГО ЧИТАВ, ТО МАЙ НАРОДА НИ ТОВА ЗАСЛУЖАВА

120

Анонимен

преди 3 години

До ЗозоМожеш за по-кратко да го наричаш "президента". Все пак това му е официалната позиция.

119

Анонимен

преди 3 години

Преврата се стихна, повтарям спихна, понеже народа не ще пак стикери на Вис2, Сик и черепа да " украсяват" офиси, магазини, кафенета, ресторанти, хотели!!!, и т.н в " новата" радево- путинова Бг. Този филм го гледахме до призляване, мерси

118

Събудете се

преди 3 години

Младите не знаят Какво и Кои са БКП /БСП ? живи хора хвърляха на прасетата, те живееха в палати и плюскаха като царе,а народа затворен и уплашен като в Сев. Корея 1990 Ограбиха България - Изнесоха злато и долари с Куфари, Приватизираха Всичко и сега Същите муцуни пак искат да Плячкосват !

117

Анонимен

преди 3 години

Спрете Валери - той е не само говорител, а основен двигател на държавата. А основният му проблем е да не го разследват за всички далавери... какво ще излезе, не ми се мисли...

116

Анонимен

преди 3 години

Елементарна постановка. Борисов се крие за да играе доброто ченге. Лошото го играе наглецът Далавери, бияч на бабички по границите, терорист над майки с деца с увреждания и строител-далавераджия на несъстоятелни съоръжения по границата с Турция.

115

Анонимен

преди 3 години

Битката е на хората срещу мафията окупирала една прекрасна държава. Тук не е нужно да се бърка Русия, Турция или антикомунизъм, зад който се крият крадци и разбойници.

114

Зозо

преди 3 години

Нищо не отблъсква хората така, както грозен тиквен лакей

113

Анонимен

преди 3 години

Навсякъде купените *** на ГЕРБ са се активирали,за тях Борисов е равно на лични облаги,егоисти,които държавата не ги интересува. Златото на стойност милиарди,което губи държавата,защото мините са дадени на концесия.Тоновете ***,които ни превърнаха в сметището на Европа,защото се горят тук! Изсечените гори,които оголиха планините! Първо място по всички отрицателни критерии-смъртност,раждаемост,доходи! И още,и още....Съвестта на тези хора явно е ампутирана,а мотото е "След нас и потоп"

112

Коментатор

преди 3 години

Няма сбирщайнът* от кръстовищата да решава съдбата на страната - казва Валери Симеонов.

111

Анонимен

преди 3 години

Изборите са незаконни и ще докарат пак ГЕРБ, ОП, СДС или подобна мафия. за пореден път на власт с купени под 12 % гласове и коалиция. Трябва да се смени конституцията и щом има по-малко от 51 % е незаконно да управлява. Когато ги събере тогава. При по-малко гласове Радев ще управялва с укази.

110

Анонимен

преди 3 години

Българина да ходи безплатно да гласува?Никога.Той е тарикат.Само срещу заплащане.

109

Анонимен

преди 3 години

Битката е Русия срещу ЕС. ДПС е руска партия, набийте си го в главите. Доган и Пеевски имат забрана да влизат в Турция, сараят на Доган е на територията на Лукойл. Кой друг би могъл да си построи дворец на земята на Лукой?. Тези млади европейски красавци и умници, дали имат малко акъл за да разберат ситуацията? Искат образователен ценз за избори, а самите нямат акъл за да се ориентират!

108

Анонимен

преди 3 години

Параван на коя партия си бре?