313

Анонимен

преди 3 години

ВЧЕРА БИЯЧИТЕ НА БОКО НАПРАВИХА ЗА СРАМ ЧЕСТНИТЕ И ПОЧТЕНИ СИМПАТИЗАНТИ И ЧЛЕНОВЕ НА ГЕРБ

312

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 351То по твоята логика Кипър, Ирландия, Финландия и балтийските страни требваше да са най-бедните в ЕС :)

311

Анонимен

преди 3 години

До Не ми ги фалиРумъния има по-благоприятни условия за развитие от нас, защото е по-близо до Европа (която е основен пазар и на двете страни), с повече население е и е по-голяма като територия. Без сравнителен анализ тия приказки са ала бала. А "Баце" аз не го хваля. Само гледам да не попаднем на "Кака (Нинова)", че тогава ще видите кон боб яде ли.

310

Анонимен

преди 3 години

До До 338А аз как да ти обясня на елементарен език, че разполагат със значително по-голям ресурс и при равни други условия, ще е ГАРАНТИРАНО, че ще са пред нас. Това, че не са били не означава, че това е било нормално положение. В началото на набирне на скорост на икономиката е възможно ние по-рано да сме достигнали потенциала си да изпозлваме резервите си.

309

Анонимен

преди 3 години

Те и Левски такива мишки са го предали, със жалба. Като не помагате, поне не пречете.

308

Анонимен

преди 3 години

До Факт"и не получават пари да се развиват"Значи за нас е по-добре, че сме в ЕС отколкото ако не бяхме.Хайде сега да видим, щом критерия е кой колко пари получава за да се развива, да видим останалите страни от ЕС с които ни сравняваш те колко получават?

307

До 338

преди 3 години

Дадох пример със сиренето, ама явно не ме разбра. Животът там е по-скъп. Няма значение точно сиренето, ако услугите и всичко друго е по-скъпо. Как да ти го обясня на по-елементарен език

306

Анонимен

преди 3 години

До ФактДа, но какво казва за вас това, че разчитате да се изгуби истината за това какво е било, за да лъжете хората?

305

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 338Сиренето може да е по-евтино, но цената на жилищата за купуване или наемане е по-висока. Лошото е, че сравнявате ябълки с портокали. Румъния е с три пъти по-голямо население, два пъти по-голяма територия, по-добро географско разположение за търговия с Европа и традиционен силен съюзник който инвестира като луд в нея (Франция).

304

Shark

преди 3 години

До 301. Ама разбира се че няма нищо общо. Само че сега има над 300 заразени на ден. Защо няма КПП-та. това първо. Второ-никак не беше за седмица. Ти колко пъти мина през КПП, на мен ми се налагаше всеки ден. И виждах как пускат всички и само задръстване правеха, нищо друго. А, и събираха, съвсем незаконно, декларации с лични данни !!! Къде отидоха тези декларации! И като има епидемия, защо правят сборища, на които бяха наврени един до друг, без маски, без нищо. Ай не ми ги защитавай,че ми писна

303

Анонимен

преди 3 години

Това трябваше да стане по рано,дори в самото начало!Не може да искаш спазване на закона като го нарушаваш!Това е идиотизъм!

302

Анонимен

преди 3 години

мале.. без коментар. да търпиш крадливи политици можеш, но ако някой ти блокира пътя на колата, веднага жалба? типично българска просстотия. елате в берлин и вижте ние как търпим ежедневни блокади, масови протести, затваряне на улици с трактори от цяла германия, шествия за какво ли не, от колоездачи и мотористи, до фермери и хипари - тук се протестира почти всеки ден от както се помня. хората разбират че има проблем в обществото и улиците са пълни заради тъппите политици затова никой не се жалва

301

Анонимен

преди 3 години

До 334че то сиренето в Румъния е по-евтино бе ***, и не само сиренето

300

Факт

преди 3 години

То вие хубаво помните комунизма ама след 10 години всички които помнят комунизма ще са на 2 метра под земята. ГЕРБ и те ще са там.

299

Анонимен

преди 3 години

Жалба жалат, кара ла, пат и глътат.

298

Факт

преди 3 години

До Анонимен Не не трябва да се сравняваме с посочените от теб защото за разлика от нас те не са в Европейския съюз и не получават пари за да се развиват. Ако ние сме на тяхното ниво какво говори това за управлението на ГЕРБ?

297

До 324

преди 3 години

Това, което си написал, говори, че хабер си нямаш от икономика. Тази разлика е изядена и даже е назад от покупателната стойност на заплатите в Румъния. Разбираш ли? Не гледай едни цифри, Ами се опитай и да ги разбереш. С две думи, на *** език, тук ще си купиш с 20 лв. две кила сирене, а в Румъния едно, примерно. Сега разбра ли ме?

296

Анонимен

преди 3 години

До ФактФакт е всеки човек.... САМ.... си прави стандарта на живот.Всичко друго, което си написал се отнася за ОФце...

295

Анонимен

преди 3 години

До ФактСамо дето има доста хора, които помним какво беше при комунизма, и злвещото наследство оттогава го виждаме и до днес. Това, че новите комунисти разчитате на това, че е забравено само показва на какво разчитате за да се върнете на власт: не на това, че не е вярно, а на това, че хората не знаят (тези, които не знаят).

294

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите са криминогенни елементи ръководени от неуспели политици!