132

Открий Разликите

преди 3 години

Който открие 10-те разлики между ИПОН, ДЕЛТА ГАРД и ИДИЛ, печели ваЛчер за 50 лв от Емаг.

131

Анонимен

преди 3 години

Тиквата иска да запали гражданска война.Бесило за него.

130

Мъжка Любов

преди 3 години

Абе тоя Митко Каратиста дали си ги поЕбвa тия? Изглежда лееееко феминистичен.И между другото са МНОГО смешни на снимките с пушките, дето се правят на ИДИЛ :D :DПрипадам от смях. Как може да имат пари тия бе? Бойко ги храни с договори. По същия начин беше и ИПОН - явно Баце си гласи Митко Каратиста за наследник. :D вероятно го възприема като нероден син и го е осиновилХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХА

129

До143

преди 3 години

Прав си. И аз не помня чак такава милиционерщина да е имало преди 90та.Тези съвсем се забравиха.

128

Анонимен

преди 3 години

Мутрата събрал платените си клакьори и лакеи, за да си гали егото! А ония *** и папагали го гледат с благоговение, и като пръдне - ще се изпопребият едни други - кой да се *** първи в чест на вожда!А вожда ѝм, бил готов да подаде оставка, ама нямало да я подава, щото не бил много готов?!?!? Странна логика - наивна и циркаджийска! Да му мислят платените фенове!

127

До милиционер

преди 3 години

Те първа ще види шамари, но надали ще е само шамарене. Жив ще го одера

126

Ф.С.В.

преди 3 години

ЖИВЯЛ СЪМ В КОМУНИЗМА - ЯЛ СЪМ БОЙ КАТО МЛАДЕЖ ОТ МИЛИЦИОНЕРИ -АМА ТАКАВА МИЛИЦИОНЕРЩИНА КАТО СЕГА -НЕ СЪМ ВИЖДАЛ!!! БЪЛГАРИЯ В МОМЕНТА Е НАЙ МИЛИЦИОНЕРСКАТА ДЪРЖАВА!!

125

жалки сте

преди 3 години

Какви протести, бе лузъри. Вие сте 300 човека привечер и 50 през деня. И постоянно си търсите конфронтации с някого, че да ви снимат от медиите как ви "репресират". Айде сгъвайте цирка, щото дразните всички вече и следващия път няма да е 1 човек дето ви подмята нагоре-надолу, а ще попаднете на разярени граждани и тогава ще видите какво е насилие. Жалки плазмодии.

124

Милиционер

преди 3 години

Лицето е раздало едни шамари на едни провокатори, дето си мислят, че всичко им е позволено. Е и адвокат ще му намерим ако трябва на лицето, но едва ли ще се наложи. Ще мине в графата дребно хулиганство, глоба от 1000лв. Лицето не е мрънкало, като тия хайлязи.

123

Анонимен

преди 3 години

Мутрата от СИК който открадна милиарди как не можа да намери един свестен *** , всички тук *** на банкянския *** приличат на плъхове като него , ръсят глупости и лъжи , абе ела на протеста да ни обясниш мишко опърпана !

122

Анонимен

преди 3 години

Мутренска държава. Само кражби и бой знаят герб ***

121

джош

преди 3 години

Лицето, нападнало журналисти и протестиращи по време на провелата се Национална конференция на политическа партия ГЕРБ, не е част от охраната на София Тех Парк. МНОГО ЯСНО ТО Е ОТ ДЖИГИТИТЕ НА БОКО.

120

джош

преди 3 години

До КучкарСмешко

119

one of...

преди 3 години

Въпросната не е била там в качеството си на журналист, а на протестър. Или и ТО (поради неясния пол) има някакъв предполагаем имунитет, като разследвания и засечен по време на инструктирането МУ съветник на Радев?

118

Мутрата действа

преди 3 години

по мутренски, събрал го.ведата от фитнес залите и се прави на велик, но така става още по противен. И най слабият касапин събаря силен бик с едно шило между очите, и тези бабаити ще си получат заслуженото, Боко няма да е вечен!

117

Германска пивоварна

преди 3 години

Aз го знам лицето - същото дето отрови рибата в реките и разпръсна белите топки по морето, след като изкопа л***йнопровода във Варна. Същото дето прегради плажа пред сарая и построи хотела на Вълка! Това дето пропаде апартамента на Цв.Цв и дето пълни чекмеджетата на Бойко. А накрая избра и Гешев за прокурор! Страхотно това непознатото лице - да знаете!

116

Анонимен

преди 3 години

Шпиц команди, бойко югенд, почерпени обилно от фармата на Киро Гела

115

Поне

преди 3 години

По набихте ли ги тези ке ле шчета?Значи те могат да тероризират,но тях никой да не пипа!Ега ти и демокрацията!

114

Кучкар

преди 3 години

Ами ето че и бурята против блокадата на Орлов мост. Интересно ми е тия хайлязи от къде намират пари да преживяват без да работят. А вече толкова дни протестират. Вече един месец едни 500 човека затрудняват работещите в тая държава. Явно това им е работата на тез безпарични типове.

113

Анонимен

преди 3 години

Айде бе революционерите, свободните *** и сие, нали сте големи следователи? Дайте имената на този, докато още има някакъв шанс да оживее