216

пенсионер

преди 3 години

как може да оздравееш от нещо, за което няма лекарство ;) не случайно Гришо е взел 1200 лв от Бил Гейст да се пише болен

215

Анонимен

преди 3 години

До 268 Коко - Ами, във въздуха, защото това са открити пространства

214

Анонимен

преди 3 години

Това да отричаш очевАдни неща, при всички факти е висша форма на идиокpeтeнизъм.Това си е като на война и мерките спрямо всички идиокретоноиди, отричащи фактите трябва са са като на война, олово в тиквата и плитък гроб. Следващите отворковци бая ще се замислят.

213

Анонимен

преди 3 години

Разстрел за всички, разпространяващи лъжи, че вирусът е само безобиден грип.

212

Анонимен

преди 3 години

Всички, които отричат вируса да им се отнема правото на медицинско обслужване.Със закон.Само това са достатъчни мерки за такива дермоеди.

211

Анонимен

преди 3 години

До 272 триста пъти повтори, че не се правят аутопсии, но това не е истина - правят се аутопсии на много места - и в САЩ, и в Русия, и в още много други страни. От всеки фейкнюс просто ме е гнус

210

Анонимен

преди 3 години

До Свети Георги"И думите подмениха по Оруелски. *** са не тези, които не спазват мерките, понеже все още притежават мозък, а именно тези, които са дълбоко приспани и правят каквото им каже телевизора, защото отдавна е заменил сивото им вещество."Браво!

209

Анонимен

преди 3 години

До ПепиКак разбраха от какво точно е починало момчето,а и хиляди други,като при доказана ковид инфекция не правят аутопсии???Не е първият случай на смърт при млад човек от пневмония независимо от какво причинена.

208

Анонимен

преди 3 години

А действията на властите не са ли налудничави? При по-малък брой заразени затварят хората по домовете. При по-голям брой отварят граници, заведения, басейни. Такива налудничави действия водят до налудничави убеждения.

207

Коко

преди 3 години

Хайде бе, кажете ми какво ще правим ако няма увеличение на заразените? От 26 дни има протести в София, къде се заразените, къде са чувалите? Ай отговорете ми на тоя въпрос.

206

Коко

преди 3 години

Значи според нормалната логика, след 10-15 дни Берлин ще цъфне с рязък бум на заразени от ковид. Огромна тълпа, без ЛПС, без дистанция. Добре. Ама какво правим АКО нищо не се случи?! Чакам отговор от хипохондриците...

205

Анонимен

преди 3 години

До пенсионерКато полицията е разтуряла демонстрацията сигурно го е правила с маски на устата и от дистанция! Нали МЕРКИТЕ трябва да се спазват!

204

Пепи 262,

преди 3 години

Преди 20 години се разделихме с приятел - също спортист, здрав и прав. Почина от пневмония. Нямаше коронавирус тогава. На съседка мъжът й на 26 години си замина от инфаркт преди 25 години. Винаги са си отивали млади хора и деца, за жалост. От всичко си отиват и са си отивали. Не правете от един случай генерални изводи. Още повече, че изобщо не сте наясно този случай на какво се дължи, реално.

203

ще следя с интерес

преди 3 години

статистиката за Германия след 2 седмици. Ако няма рязко повишение (както подозирам), най-сетне ще спра с колебанията.

202

Анонимен

преди 3 години

Шокиращи са лъжите на правителствата и световната мафия, която живее и тъне в разкош, а хората по света живеят мизерно, наврени по дупки и работещи за жалки пари.Никой вече не ви вярва!

201

Анонимен

преди 3 години

ДО 267 Точно момче на 19 години ще умре от инфаркт. Разчекна си устичката да лъжеш. Лекарите не знаят от какво е умрял, ами ти, абдала, знаеш

200

Анонимен

преди 3 години

Платените тролчета се подадоха от дупките си.

199

Анонимен

преди 3 години

*** са с намален мозъчен капацитет и не могат да разберат какви ще са последиците от неспазването на мерките. Сега вирусът се възпира - първо, всички с положителен тест за ковид се поставят под карантина и така се премахва за 14 дни възможността да разнасят заразата, второ с маските и спазването на дистанция се намалява десетина пъти риска да се предаде болестта на общестени места. И хигиената, миенето на ръцете, топлинната обработка на храната. Затова при нас починалите от ковид са толкова малко

198

Доктор

преди 3 години

Време е всички лекари, ангажирани с лекуване на вируса да хвърлят предпазните костюми и да излязат на протест . Нека всички "задъхани" от вируса да се лекуват на протестите пред Мин. съвет. Нека ги лекува Мая Манолова и Бабикян. А Фигурантът щял да им пъха тръбите в гърлото , за да им вдиша през тях социалистически плам.

197

Пепи

преди 3 години

Добре де ами момчето от Търново дето беше на 19 и е тренирало редовно? И за него ли лъжат? И защо да лъжат. Тоя гадот я има по цял свят. Ама ние не сме Германия или Испания. Ако тук се разгори ще изпукаме на стълбите пред болниците защото вътре няма да има легла. Ние сме малка и бедна страна. По-добре да нося маска отколкото да ми набият тръба в гърлото. Имам близки лекари и положението си е доста сериозно.