133

До 144

преди 3 години

,, гладна стачка,,???Пъдпъдъчи яйца и чери домати не останаха ли?Друг път да не хвърлят така храна.

132

до всички

преди 3 години

50 ЧОВЕКА ПРОТЕСТЪРИ, това не е било никога, защото не знаете за какво протестирате, ние Баце си го знаем ииииии КОЙ

131

Анонимен

преди 3 години

След края на протестите Бабикян и Кърджилов влизат най - накрая в банята. В банята Кърджилов трие гърба на Бабикян:- Арман, потникът ти се показа, а ти беше казал, че си го загубил.

130

не и вярвам

преди 3 години

Тази Вера Иванова кога се сети че е майка на дете с увреждания? Когато ги изостави на грижите на бащата и забегна с любовник, не беше ли майка? Или сега, когато се напалува, се върна за да се обяви за майка, да направи НПО и да получава пари. Целите и не са чисти.

129

Анонимен

преди 3 години

Айде гербаджии, последно раздаване - кой намазал, намазал.От Септември - служебно правителство и пълна ревизия на 11-те години ЯКО крадене.

128

Оставка и за Радев !

преди 3 години

Радев, стига свинщини! . Държавата е в ремонт ! - подавай Оставка, 4 годишното ти безполезно управление стига !

127

Анонимен

преди 3 години

Ама то има повече полиция, от колкото протестиращи. Абсурдно е да блокирате центъра на София заради 20 човека. Абсурдно.

126

1

преди 3 години

До САМО ИСТИНАТА!!!!!!!"Многохилядните митинги из цялата страна продължават скоро милиони души ще започнат да се събират по площадите в цялата страна всеки ден излизат неоспорими доказателства за огромните маси хора който се изсипват по места"Ето така става когато по цял ден пиете в палатките на жегата и злоупотребявате със субстанции, мили деца. Не го правете, за да не си съсипете живота като автора на горното!!!

125

КНСБ

преди 3 години

Тия ненормалници след като нямат разрешение за подобна дейност защо още не са изритани и изчистени оттам ?! Няма по-толерантна полиция от нашата,която проявява супер търпимост към тези груби нарушения на обществения ред ! Срам за всички ни освен за откачалките и червените ***,които начело с Мая Костинбродска,Нинова и ТЕХНИЯ президент се кефят,че хората,които се трудят имат върховни затруднения ?! Докога с тази простащина ?!

124

Анонимен

преди 3 години

Гладна стачка ще има ли? А не ви харесва ли - вън гладници, вие сте обида за българския народ!

123

Анонимен

преди 3 години

До БСПНали протестиращите не са свързани с БСП?

122

Тонката

преди 3 години

Обречено протестче:):):)Никой не им се вързва на умните и красивите:):):)А Бойко направо ги убива с биволското си спокойствие:):):)На мене лично даже въобще не ми пречт къмпингарите,избягвам да минавам наоколо,защото си има и други маршрути:):):)Но Септември просто Болшинството ше измете Малцинството:):):)Лошото е,че дотогава мно яко ше окензат центъра:):):)

121

БСП

преди 3 години

Бойко ако беше истински мъж щеше да подаде веднага оставка. И да признае, че този път БСП го победи!! Но той се крие като мишка до последно..

120

Анонимен

преди 3 години

До БСПЗначи така исканата промяна е малко позабравено старо (от тези, които са били тогава на 10 години)

119

Мачкай

преди 3 години

Само така - ГЕРБ само от сопата разбира

118

САМО ИСТИНАТА!!!!!!!

преди 3 години

Многохилядните митинги из цялата страна продължават скоро милиони души ще започнат да се събират по площадите в цялата страна всеки ден излизат неоспорими доказателства за огромните маси хора който се изсипват по места

117

Анонимен

преди 3 години

Aло ,протестиращите ,вие не разбрахте ли ,че с песни и танци ,хора и ръченици и с блокади никакви оставки няма да видите ,на ,,вожда '' въобще не му пука ,с тоя тормоз пречите не на него ,а на всички останали и в крайна сметка ще ги настроите срещу вас !

116

Айде гербаджиите

преди 3 години

... последно раздаване ...

115

Анонимен

преди 3 години

оставка, тулупиии!

114

До 125

преди 3 години

,,Надявай се жено, на пиян .... мъж,,.( за секс)