444

Анонимен

преди 3 години

Майките от Системата са хвърляли стотинки по полицаите. Толкова е грозно това срещу полицаите! Направо ги измъчиха в тая жега, а сега ги и унижават. Защо трябва да ги замесват в протеста си?????

443

Анонимен

преди 3 години

Аз протестирам срещу протестиращите и моля полицията да си свърши работата по опазване на публичното пространство!

442

Анонимен

преди 3 години

499 Христо Иванов протестира рамо до рамо с комунистите от БСП И фенове на Путин.Той е пионка в ръцете на рубладжиите, какви то са били предците му.Чака в замяна, министерско пост, какъв то получи случайно преди.

441

Анонимен

преди 3 години

Майките от Системата, която убива, също искат да изметат лъжливите гробаджии с *** им! Не са само протестиращите!

440

Анонимен

преди 3 години

За не разбралите по-долу духачи на Тиквата:протестиращите не искат да управляват ,искат да изметат самодоволните ,корумпирани ,нагли и лъжливи герберасти и *** им.

439

Анонимен

преди 3 години

Мая Манолова и майките от Системата, която убива, имат право на доходи докато протестират и защитават интересите на всички! Та те прекараха 8 месеца на палатка пред Народното Събрание. Как да работят при това положение и откъде са взимали средства и пари??

438

Анонимен

преди 3 години

Сорос го изгониха с декрет от Унгария,ще го изгоним и ние от България и неговата Дай България!

437

Анонимен

преди 3 години

Президентът Радев ясно очерта пътят на България в началото на мандата си. Тогава каза, че още не е времето да излезем от НАТО. Може би сега моментът е назрял, но трябва да имаме правилните хора!

436

Анонимен

преди 3 години

Безсрамието и безхаберието са ръка за ръка днес! Как може да изкараш деца на улицата при тази пандемия? За какви майки говорим?

435

Анонимен

преди 3 години

Тези 5-6 майки от системата доста забогатяха последните 2-3 години, бус-че са си купили. Череапа добре плаща, нали Майче .

434

Анонимен

преди 3 години

Христо Иванов е работил и още работи за НПО-тата на г-н Сорос. Той няма да допусне БСП на власт, така че какво питаш????

433

Избор

преди 3 години

Министрите ясно че се наьначават да ти пазят гърба, без да са адекватни за позиции те които заемат. Единия не знае английски другият не говори български. Но е важно като му кажат гласуваме за това да натиска копчето, той за друго Не и Никога не е служил. С тези некъдърни пионки и лрадливи нахалници каква държава ще градите бе? Вие акъл имате ли? Или само пачки и далавери? Ненормални ли сте, то е ясно че сте максимум нахални но малко спрете поогледайте се, защото...се случва нещо еднопосочно...!

432

Анонимен

преди 3 години

Тая беше в основата и на предното събаряне на Борисов и после какво направи? Най комичното народно събрани с оня Фъфльо... Неподготвени и смешни. Още им помня смешното поведение в народното събрание. Сега пак тая излязла да оправя държавата.... Потресен съм. Защо в София ги търпите тея вече 30 години едни и същи? Покежете им изхода към родните села.

431

Анонимен

преди 3 години

444 Евентуалната победа на БСП И компания, ще направи щастливи само някой млади, като например, мутресата Ива Софиянска, която се прави на журналистка в новатв, и че не е знаел а, че харчи мръсните пари на свекъра си Божков. Такива, като нея и родителите и, са "И преди, и сега".За тях всичко, за вас нищо

430

77

преди 3 години

Много ми е любопитно , какво е отношението на т.н. МЛАДИ към Русия , към паметника на "освободителите" / 1944 г./ , към членството в НАТО ? Останалите протестиращи са ясни .

429

Анонимен

преди 3 години

КАКВО се правят на учудени, че са им спрели буса? Спряха колите на цяла София, а тези се имат за много специални, начело с Манолова!!!!!!

428

Анонимен

преди 3 години

Борисов и би дузпата едно време и Маноловица още не може да го преглътне! Пее му серенади под прозорците,ама не помагат.

427

Анонимен

преди 3 години

Ало, Манолова: Защо наричаш майките, с които прекара 8 месеца в палатка, куче?

426

Анонимен

преди 3 години

И ЗАЩО ТОЯ БУС СТОИ ОЩЕ НА СРЕДАТА НА УЛИЦАТА? НЯМА ПАЯЦИ В СОФИЯ ЛИ? ИЛИ ПОЛИЦИЯТА Е ПРОБИТА ОТ ВЪТРЕ И УЧАСТВА ЗА ПАРИ В ПРОТЕСТИТЕ? ЗАЩО СЕ ПУСКАТ КОЛИ ДА НОСЯТ ХРАНА И ВОДА ДО ОРЛОВ МОСТ? ЗАЩО ИМА МОБИЛНИ КОМУНИКАЦИИ И ИНТЕРНЕТ НА МЕСТАТА НА НЕЗАКОННИ ПРОТЕСТИ ?ЗАЩО ПАЛАТКИТЕ НЕ СЕ ПРОВЕРЯВАТ ЗА ОРЪЖИЕ И НАРКОТИЦИ?ЗАЩО НЕ СЕ ПРОВЕРЯВАТ ДОКУМЕНТИТЕ НА ТИЯ ПОТЕНЦИАЛНИ ТЕРОРИСТИ И ДА ИМ СЕ ЗАПИСВАТ ДАННИТЕ?ЧАКАМЕ ДА УБИЯТ НЯКОГО И ТОГАВА ЛИ?

425

Анонимен

преди 3 години

Майките от Системата, която убива, просто искат да отидат при другите протестиращи. Протестърите на Орлов мост казаха днес, че вече са спрели да пият и това е зона, безопасна и за деца!