99

Турция=СПИН

преди 3 години

Ердоган и джамията му Бойко Борисов до сега може би за избили над 1 000 000 арабиПродава ГЕРБ и Бойко НАШЕ ОРЪЖИЕ на всички протурски терористи та и до Ислямска държаваТуркофил Бойко възродител с приятеля си Ердоган геноцид над арабитетурците си плачат за нов възродителен процес до дирника на Азия и то с арабска помощ и подкрепа ама като гледам насечения насред Турция:Кашоги....забрави простоА дали иранската ислямска революция не е организирана от семитск-турски масони и Садам Хюсеин?

98

Agent provocateur

преди 3 години

САЩ ще се бият срещу Русия. До последния румънец!

97

Анонимен

преди 3 години

110, Анонимен, браво, факт на 100%

96

Анонимен

преди 3 години

Колхозната вона продължава да се носи из Източна Европа. Трябва да се почисти и САЩ е единствения шанс.

95

Турция=СПИН

преди 3 години

Брайвик е християноунищожител проеврейски терорист йеховист от Ютоя на Ютландеца Расмусен искащ геноцид над арабите и неистово мразещ Папа Бенедикт та Барак Хюсеин го смени да му угодиКоронавирусът е пуснат умишлено да се прикрие умишлената употреба от Турция на ЧУМА,холера а дори и СПИН както и химическите оръжия на Германия през 1 св.война и Садам Хюсеин срещу кюрдите в тяхна угода пак

94

Анонимен

преди 3 години

Военните игри между Пиндостан и Русия в Източна Европа показват тенденция към дългосрочни усложнения. Следователно рискът от неволна стрелба съществува и се увеличава. Пиндостан създава нова гореща точка на планетата. Рискът от неволна стрелба застрашава здравето и живота на мирното население на страните съюзници на Пиндостан.

93

Русофил+

преди 3 години

Да сдържат Русия, хи, хи............мокри сънища.

92

Анонимен

преди 3 години

Руснаците произвеждат оръжия.Другото им е даденост газ,петрол,дървесина.Друго освен да се качат на танковете не знаят!Стане ли напечено в Русия и тръгват из Европа върху танковете.Където е стъпил Сталин след войната не е добре и до днес!!!!

91

sa

преди 3 години

безсмислено е в днешно време да се създават места с пушечно месо. няколко руски свръхзвукови ракети ще изпепелят мястото за секунди преди някой от базата да натисне алармата

90

Кирчо

преди 3 години

Сега дебелите румънки ще продухат и американския тромпет

89

Анонимен

преди 3 години

Това сигнали за завръщане в Източна Европа ли са? За да кажеш, че се връщаш, трябва преди завръщането дълго време да си бил господар на тези земи.

88

Анонимен

преди 3 години

Те руснаците пътуват из Европа на танкове нищо ново.Както си присвоиха Крим,така и друга земя могат да си харесат.

87

Анонимен

преди 3 години

Кагда ще започнат да делат централна канализация в големите градове като кУмсомУлск на аМуР?

86

Анонимен

преди 3 години

Още ли падат лекарите от прозорците с помощта на ГРУ?

85

Анонимен

преди 3 години

А ва тниците "раздават" квас по площадите.......

84

Анонимен

преди 3 години

Платените момичета на повикване от сайта ежедневно и ежечасно се мъчат да демонизират Русия и историческата й роля за България.Дано си занесат центовете на оня свят.

83

Дори и да не вярвате

преди 3 години

1993 Бил Клинтън за първи път става Президент и на 26 март 1993 е първият ислямски атентат срещу близнаците онея същите унищожени от ислямистите чак от втори опитМалко хора знаят че като пубертети Бил и Хилъри са били крайно леви то ест комунисти от САЩ а още по ясно казано хипари и наркомани та покрай СПИН като пенсионери станали русофобинеам думиНорд Наркоманска Висша расаНаркоманислямиста Барак Хюсеин Обама ги засенчи защото според САЩ-Исляма да се друсаш с наркотици е ислям

82

Рубли подпалки

преди 3 години

Ходил съм по многобстрани, нобякога не съм успявал да си купя нищо със злато или рубли, всички ми искат само американски долари!

81

Простият е беден

преди 3 години

Брутният вътрешен продукт на Русия в момента е равен на пазарната капитализация на една единствена американска компания - Амазон!!!Компании в US, c лопата да ги ринеш, и акциите им растат.А нефтът и газът ще поевтиняват... и само ще поевтиняват!До пълния фалит на русия! Само тогава започват да се държат нормално!

80

Анонимен

преди 3 години

До 26!Грешка в злато !Доларите са пътник, дете !