107

Петко

преди 3 години

Корнелия Нинова се е доказала. Фалира столетницата и сега се лакоми за държавата.За мен това е скандала.Сканал е и вдигането на юмрук на разединителя за което трябва да бъде подведен под отговорност.Тези приказки за мутри от най-изявените разбойници определено не могат да разклатят доверието ми в Бойко Борисов.

106

Анонимен

преди 3 години

До 105Пуснах си и разлики почти не откривам. И тогава и сега народът протестира срещу мафиотизираните пост-комунистически мутри, окупирали властта с цената на всичко.

105

На Бойко

преди 3 години

проблема му е че е много толерантен и диалогичен. Тези протести всеки път му ги спретват червените олигарси, и той така и не се захвана да ги изкорени изкорен. Все уважава частния бизнес. А те се дърлят помежду и все той виновен. И футболните клубове дето са професионални и сами трябва да си изкарват за чалготека и те на него ривът като да им е длъжен. Патриотите и те го изнудват а, това ,а това. Преди като ги беше взел ДСБ 7 министерства и беше дал - повече от депутатите им и те го изнудваха...

104

Анонимен

преди 3 години

А и Румен Гечев си искаме , искаме пак да сме милионери, един долар - 3000 лева. Ама истински лева, не евро.

103

уав

преди 3 години

За какво се обръща толкова много внимание на една шепа протестъри. Бой с палките до посиране, затвор и обществено полезен труд затова, че блокират нормалния живот на цялата столица.

102

До 104

преди 3 години

А ти си пусни видео от 1989 и 1997

101

Анонимен

преди 3 години

До факти 98Я си пусни видео от вчера и почни да броиш.

100

жалки пигмеи

преди 3 години

България е най-тъпата държава в целия свят. 15 човека блокират кръстовище и държат заложници 1 000 000 хора. Това само тук може да се случи.

99

сминдух енд чесън

преди 3 години

Чудя се защо при наличието на толкова прoстаци във властта не правят най простото.Оставка.

98

Анонимен

преди 3 години

Няма да има Европейска експертиза защото в Европа няма кой да си сложи подписа под фалшификати. Виж Мишо Шемара е друга нещо. И падналата от мотора на Станишев , или бутната го знае. И трябваше Бойко да я остави на сомалийците.

97

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Кризата в която изпада самата западна система ( не само икономическа, но и въвсички сфери) щесе задълбочи нагнети след изборите в САЩ. Какъвто и да бъде изходът от изборите, правителството на Борисов е обречено. То няма да изкара пълният си мандат !

96

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не трябва да им се обръща внимание на тия протестиращи.

95

факти

преди 3 години

до 93,Срещу Жан Виденов протестираха милиони, срещу Бате Бойко 1000 човека. Виждаш ли разликата ?

94

Един Pk

преди 3 години

Имате деца в чужбина,не ви стигат парите,полицаи ви изнудват за пари,Не можете да си купувате качествена храна,няма къде да запишете детето,града ви оставен без вода поради некадърност и безхаберие и пр.Реакция -мрънкане по форумите.Ако сте мъже не само на думи а не бъзльовци и мързели къде трябва да бъдете.

93

Анонимен

преди 3 години

До 95Жан Виденов и Борисов наистина си приличат - само те могат да съберат толкова народ по площадите.

92

Анонимен

преди 3 години

Направо викайте жан виденов да вземе пак властта и си гледайте кефа.Той не е мутра - интелигентен човек - животът ще стане рай :)

91

Око 7

преди 3 години

Пенсионите фондове ги издухаха на борсата 2003-2007 *** година. Там няма леф ни бълха. Всичко е кредит.

90

Анонимен

преди 3 години

Бате Бойко вчера окончателно задмина Орешарски по протести. В момента се бори да задмине Жан Виденов. Ако продължава така, може и да успее.

89

Анонимен

преди 3 години

До бахуро няма скандал. Това е изфабрикувано и всички умни хора го видяха. Използват се всички възможни средства за да се разклати правителството щото с вотове на недоверие през ден през два не се получава. И с демонстративни напускания. То вече да се пръснеш от смях. Пуснаха тоя кьорфишек и сега ела да видиш. а ти престани нали ти казах.

88

Анонимен

преди 3 години

Тия строежи с кражба не стават, справка БСП.