119

Анонимен

преди 3 години

Само смърт за комунистите !

118

Анонимен

преди 3 години

Към катастрофа ни водят всички протестиращи,а не Бойко.Никаква оставка!Ще гласуваме и ще видим тогава колко сте много.Хаха

117

АЗ СЪМ СИ АЗ

преди 3 години

тоя изтрещя с неговите магистрали.

116

Анонимен

преди 3 години

Ако сме народ,тоя трябва да го изритаме по най-бързия начин.В чужбина ме е срам да кажа откъде съм.Само заради него.

115

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

*** на ГЕРБ, къде сте?Няма кой един минус да даде, алоооу! Да не секнаха надниците?

114

Анонимен

преди 3 години

До Беден IT 3000 лв кешТролчетата ги блокирали в протеста и са им взели "подпорните" точки

113

ДИАМАНТ

преди 3 години

ТОЗИ да не станал ЕКСПЕРТ към АПИ,като хидроинженера.На нас ни е ясно,че смрадливите пари в чекмеджето са бонуси от спечелялите обществени поръчки от магистралите.НЯМА НУЖДА ДА НИ ГО ДЕМОНСТРИРА ДЯЛОВОТО СИ УЧАСТИЕ.*** си,ама наистина много ***.

112

радио Ереван провери

преди 3 години

ББ беше пожарникар, но сега иска да е цар

111

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Къде изчезнаха тролчетата, които до вчера раздаваха по 10 минуса и пишеха през 10 секунди?!Да не са секнали надниците?

110

жсдфдсф

преди 3 години

Тунел Витиня (д. 1200 метра) вече 5-а (ПЕТА) година не можете да го ремонтирате! Пълен смях!!! Ми тормозите народа!

109

ЗЗД

преди 3 години

Ей *** не те ли е срам. Непрекъснато критикуваш Орешарски, че не ги е построил, ако е било лесно. Той управлява 1 г. как и кога да ги построи? Ти си вече 10 г. на власт и си построил 10 км. от Хемус. Ако се направи сравнение ще видиш, че на година са построени по малко отколкото за периода 2005-2009 г. Спря Южен поток, от който досега щяха да постъпят над 4 млр. лв. в ДБ. Спря и Белене, а сега се чудиш как да възобновиш изгарждането му.Всичко ти се връща като бумеранг.Някой вярва ли ти вече?

108

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Тия отработени псувни... май не ги изрича за първи път?Ама то кво да очакваш от човек, който ще изкара 2.50 на съчинение разсъждение по книгата Винету.То не е важно да си отварял дадена книга, за да я прочетеш. Четенето е акт на попиване и асимилиране на информация. За някои хора просто е непосилно. Знам.

107

цитат

преди 3 години

А канцлерът Ангела Меркел оглушително мълчи!Тази, която го инсталира на власт и чрез фондациите си го храни вече десета години, носи огромна отговорност за мутренската ни държава!В съюз с Кайзерова и Хитлерова Германия България претърпя две национални катастрофи. Заради Кобургите!В съюз с Меркелова Германия летим към трета катастрофа! Заради бодигарда на Кобургите! Журналистът Велизар Енчев

106

Иван

преди 3 години

До АнонименПонеже ненужни, затова пълни с коли

105

Само питам

преди 3 години

Бойко бре,я кажи огромната дупка на улица Пирин в София,където през зимата в снега беше паднала преди години някаква жена до кръстта и хора се мъчеха да я извадят,асфалтирахте ли я?

104

Анонимен

преди 3 години

Софиянци нали събориха КПП за винетките и Пешка Аврамова отмени винетките за София. Останалите ще плащат като попове на ГЕРБ.

103

Анонимен

преди 3 години

Абе,баце,кой така те подреди на последния ти запис?Верно ли е Цецо?Ако е той ще му простим 6-те апартамента и 7-ия с асансьора.Това е човек,който е бил много близо до тебе,щото много ясно се чува.И човек,на когото си имал доверие.Ама ти си знаеш кой е.

102

Георги Георгиев

преди 3 години

Да не губи време, а да отпуска парите за ремонта, че и той сигурно е договорен вече.

101

Беден IT 3000 лв кеш

преди 3 години

Само ще напомня, че в закона за движение по пътищата беше приет нов термин при Бойко - "Скоростен Път"Защо е приет този термин? Заради КАЛПАВ ОПИТ ЗА ПОСТРОЯВАНЕ НА МАГИСТРАЛА ОТ ГЕРБ.

100

Донка Седларска

преди 3 години

Борисов е много карсив и способен мъж и заради това всиски протестираши трябва да се затворят в затвора.според мен служането на запаситие е престъпление! това само ртазпрусва омраза от Радев.