16

Щерю

преди 3 години

Човешка грешка ли е замърсяването на Марица? - Не! Една нафиркана до козирката мечка се изпикала в реката...

15

Анонимен

преди 3 години

Да замърсиш река е все едно да залееш жена с киселина в лицето.

14

Гост

преди 3 години

Целта е да не остане *** отглеждан в страната, за да може спокойно да внесат месо от чужд резерв вероятно САЩ нашите хора - депутатите и управляващите. То какво не измислиха за да избият пилци , *** , агнета,кози сега крави.

13

Христо Христов

преди 3 години

Относно плюещите България: И що си мислите, че в ес не се действа по същия начин?Разликата е, че там държавата налага закон с данъци за замърсителите и те чак тогаз правят производството "чисто", докато тук матряла стачкува срещу подобни мерки и закони.Инак и тук и там си цапат щом могат.

12

Анонимен

преди 3 години

Няма виновен в България, водата се самоотравя! Край на разследването.

11

Христо Христов

преди 3 години

И при ес демокрацията, като при комунизма, важно е да се произвежда... Природа, животни, хора - да мрът.... и много пропаганда.

10

България над всичко

преди 3 години

Крайно време е законодателя да клалифицира такива деяния, като углавни престъпления срещу обществото. А не административни наказания за виновните.

9

Анонимен

преди 3 години

Поредния "честен български бизнесмен" е внесъл незаконно химикали и ги е излял в реката. Но вие протестирайте срещу Гешев, да не вземе да го арестува!

8

зная кой сгреши

преди 3 години

Грешкато е на кравите...родили са се в държавата на Тиквата...където неспазването на законите е задължително, защото са наши хора, а те си плащат....

7

Анонимен

преди 3 години

Ми по-евтинко е да отровиш водата на некви селяни и да платиш глоба и рушветче, отколкото да се спазват стриктно процедурите при такива ремонтни работи. И ти си доволен и ГЕРБ е доволен. А селяните са свикнали да ги ... газят с двеста.

6

Анонимен

преди 3 години

едно и също,при едни същи мерки,се повтаря по един и същи начин,защото е много по-изгодно да плащат глоби,отколкото да унищожават отровите,просто си ги леят в реката и когато прекалят и отровят живота ,си плащат изгодната глобичка,кротуват седмица-две и всьо отначало.Всичко е в полза на бизнесмените и във вреда на населението,защото такова е и управлението,затова са и протестите

5

Кравата Милка

преди 3 години

Тома Биков е виновен, изпуснал се е в реката. Устафка!

4

DVB

преди 3 години

Уж сме големи националисти, а скачаме само като ни закачат на тема история било от Турция или някоя бивша Юго република. Иначе стане ли дума за нон стоп бетон по морето, презастрояване, внос на *** и отравяне на реките никой не му дреме, напротив даже не го смятаме за национална кауза..

3

Цоко

преди 3 години

Родом съм от Димитровград, но отдавна си бих камшика. И не сгреших. Горепосочения Стефан Димитров е синчето на собственика на Неохим. Синчето изкара и един мандат като кмет в Димитровград. Отбеляза своеобразен рекорд - най-младия кмет в БГ, на 28 години при встъпването в длъжност. Изводите си правете сами. Класическа българска феодална схема за владеене на територия, не без покровителството на централната власт, разбира се. Половината град емигрира още навремето в Испания.

2

Анонимен

преди 3 години

Осмуквайки камбаните на оня папуняк идящият с двеста крадец с чекмедженцето, услужливо е спестено че е спряна водата в пет големи града в региона. Да не му клатят стабилността.

1

Анонимен

преди 3 години

Отравянето на реките и другите водни басейни ВИНАГИ е умишлено. Трябва да бъде съдено като умишлено причиняване на вреда на много хора. Не съответните "предприемачи" да заплащат някаква мижава глоба.