712

Анонимен

преди 3 години

Трохи бе б...*** така ли подкупваш пенсионерите, ***,милиарди открадна даваш трохи народна пара не разбра ли че не са твои,***,оставка и затвор!

711

Анонимен

преди 3 години

До 758Значи като свалиш правителството- работодателя ще ти даде още 100 лв. горница на заплата!? Истината е че бъркате личното индивидуално договаряне на заплатата с работодателя с това правителството да ти гарантира Мин. доход. Как да стане? Ако си в частна фирма единствения начин е да има часова ставка на труда. Минималната работна заплата е в ущърб на работника и кеф за работодателя. Помислете защо, преди да викате " Оставка".

710

ФАКТ

преди 3 години

Като дойдат трильонерските евробрюкселски фондове Бойко да не забрави да нахрани с трохичките БСП и опозициятаЕврофондовете са мафиотски подкуп за Бойко и герберския елит да не работят за саморазпускане на ЕС и макар че те вече не са българи искат да са ни елитРазкрилият никсъновия УОТЪРГЕЙТ журналист/почитател на Тръмп/ е написъл огромна книга как САЩ са колонизирали и отнели независимостта на цяла Южна Америка и латиносите в С.Америка с помоща на ПАРИТЕЛатиноБрюксел Пачанга оле

709

америка1332002

преди 3 години

До Аджабазаплатата ти е била малка, затова тие малка пенсията. да си работил по-здраво за голяма заплата и сега щеше да е 3000 лева.

708

Анонимен

преди 3 години

В коя държава не дават пенсии бе *** *** се хвърли от айфеловата кула!

707

америка1332002

преди 3 години

никой не е длъжен да ви издържа бе скъпи пенсионери. криете си доходите, осигурявате се на минимална заплата и после искате да крадете от народа. между другото в япония няма пенсии. как лиживеят. ами спестяват. а не си правят почивки в чужбина

706

Популизъм

преди 3 години

Колкото и да ми увеличи пенсията, никога няма да гласувам за ГЕРБ!

705

Докога г-н Борисов?

преди 3 години

Господин Борисов, защо наложихте изкуствено създадения таван на пенсиите? Това е грабеж спрямо тези , които редовно внасяха своите реални пенсионни вноски. От друга страна как очаквате настоящите работещи да си плащат реалните пенсионни вноски при положение, че няма да получат съответстващите си определени им от държавата пенсии. Така изкуствено се създава "сива" икономика. Къде е справедливостта за тези, които десетки години плащаха реалните си пенсионни вноски? Няма я! Докога само едни и същи пенсионери ще бъдат наказвани и ощетявани ? Рано или късно от Европа ще потърсят сметка за това!

704

Анонимен

преди 3 години

Баба ми вече мисли за море с увеличението!!!Иначе ми прилича на узаконен подкуп над два милиона са гласовете но много тънко иска да мине тиквоний!Ами работещите бедни с най-ниски доходи за тях за децата,прах в очите,оставка мутри!

703

Зозо

преди 3 години

Аз ако съм на мястото на Боко 1 ст. няма да видят дрътите комунисти. Всичко по партийна линия ще се дава на наши хора :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

702

Аджаба

преди 3 години

Моята пенсийка е 364.00лв.Имам ли право АДЖАБА?????

701

Анонимен

преди 3 години

Брей,ще забогатеят пенсоинерите,но защо сега ,май се уплашиха за кокъла ,оставка мошенници

700

Анонимен

преди 3 години

Сетила се Мара да се побара.Когато правителствата на ВСИЧКИ останали европейски държави подпомагаха финансово своите граждани, така че да преминат възможно най-безболезнено през кризата, нашите се правеха на ущипани. Нямаше НИТО ЕДНА реална, осезаема, ефективна помощ - нито за семействата, нито за бизнеса. Сега им припари под г.зинката и заразмятаха милионите насам-натам. Разбира се, само след месец ще стане ясно, че всичко пак е мижи да те лажем. Дано да не стигне още месец да ги търпим

699

Анонимен

преди 3 години

в Германия дъщеря ми получи безвъзмездна помощ 25 000 евро-според броя персонал заети във фирмата а.тук парите отидоха по чекмеджетата.а сега заръгва пенсионерите с по 50 лв.другите държави изплащаха през м.март по 400Е на калпак -на всеки с паспорт.

698

Димо

преди 3 години

Събуди се заспало племе!!! Не зяпай телевизора а излез на протест!!!!!!!!

697

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 749Трудът на работника струва много повече от 700-800 лв. на месец. Обаче алчникът ламти за много и не плаща истинската равностойност на труда.

696

Азз

преди 3 години

Направо предлагам всички останали бизнеси да бъдат облагани с данък, който да отива за всички кръчмари, които яко перат пари и продават наркотици и алкохол без бандерол!А за Алибегов специална пенсия да му отпусне държавата!

695

Анонимен

преди 3 години

Ако Борисов си мисли,че ще ме купи със 150 лева,нещо не е познал!

694

Анонимен

преди 3 години

До stiling до 758Само 2 пъти по 50 лв е- октомври и ноември.За декември 50 лв. са коледните добавки, които по принцип им дават.Много ли завидя на пенсионерите?

693

Анонимен

преди 3 години

Късно е, Баце, за китка. Защото никой вече не ти вярва. Защото само приказките ти са на ангро, ама реалността е съвсем друга.Голяма част от медиците на първа линия още чакат обещаните през март по 1000 лв.