47

Ф.С.В.

преди 3 години

Че ВМРО имало ли младежи?? Аз мислех че са само шкембета там,,,,-сигурно са децата им -нали е те трябва да пуснат тумбаци

46

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 48То си има нарочна за целта папска була за строеж върху езически светилища!

45

Анонимен

преди 3 години

Руснаците пак мълчат като ***, но оставят впечатление, че са най- голямата православна държава. Само българите сме православни, всичко друго е *** и никой не е важен, освен нас! Сега ерлайнян ще се опита да отхапе парче от България (както е предсказано не от един) и ще опърди кочана!

44

Уонко Нормалният

преди 3 години

Абе Шкембе Защо играеш религиозно етническата Карта?

43

Уонко Нормалният

преди 3 години

Света София не е църква. Базилика е. Пресвета памет на Бог.

42

L.

преди 3 години

Демек веднъж стомна за вода, два пъти стомна за вода...Третият ще е освобождаването му.

41

Ин то дъ Трап

преди 3 години

Хахахааа..вмро младежи разийш!!Ами слагайте оо една синя каска ,яхнете тюлена шефа ви и вървете да освобождавате бе хахааа...вие сте бита карта!Цялата ви измислена партийка от доносници на ДС е бита карта!!преориентирайте се овреме!

40

Уонко Нормалният

преди 3 години

Такива младички да отидат пред ердоган. И да му обяснят защо си носят възглавници в Торба. Шкембето ще си носи смазка.

39

Othman

преди 3 години

Тези заблудени младежи, чиито шеф продаваше паспорти на бежанци, а заместника му кара пиян, не е зле да се опитат да мислят самостоятелно. Голяма част от тях не могат, не им се отдава въобще. Загрижени толкова за храм, който в последните 600 години, 500 е бил джамия, какво ще кажат за джамиите превърнати в обори, кафенете и разрушени от дядовците им? А и какво им пречи да хванат влака, автобуса и да отидат да спрат мюсюлманите? Или топките им стигат да дърпат бабите по границата?!

38

Анонимен

преди 3 години

Тая сграда е супер грозна. Трябва да я махнат и там да остане поляна на която да се разхождат хората, ще се открие гледка към морето. Ще стане хубаво. И без друго Истанбул е презастроен и не остават много зелени площи.

37

Анонимен

преди 3 години

Абе, тези млади патриоъи къде бяха пр3ди месец, когато един турски юафиот беше окупирал българския бряг в Росенец...и не допускаше българите да го достъпят?Че и поръгаха българския флаг.Та...къде бяхте млади патриоти тогава?

36

Анонимен

преди 3 години

"Нищо няма да се промени в отношението им към Турция"A защо трябва да се променя? Заради някакви една шепа фaшисти, които са се разциврили заради това, че са възпитани от родителите си като тюркомразци ли?

35

Анонимен

преди 3 години

На никой от ЕС не му пука за този храм... Не разбрахте ли, че този съюз гони само финансови интереси... Нищо няма да се промени в отношението им към Турция..

34

Анонимен

преди 3 години

Схемата е следната:Гола земя -> После става езически храм -> После става християнски храм -> После става мюсюлмански храм -> После мюсюлманите го правят музей.И сега хайде да върнем лентата наобратно. Да видим какво трябва да стане, ако връщаме наобратно.

33

Satira

преди 3 години

Без парите на Европа, без техните инвестиции, и заводите който се построиха в Турция. Турция още се върне там където беше преди 30-40 год. Ни за това се иска малко повече характер от страна на ЕС.

32

До Цент

преди 3 години

Религиите са най безмислената че за капак и вредна човешка приумица. Чак се чудя как ги има в наши дни. Но рано или късно ще изчезнат. Когато се появят киборги и ИИ крахът им е неизбежен.

31

Анонимен

преди 3 години

Св.София също е построена върху стар езически храм между другото.

30

Анонимен

преди 3 години

Тия пък да не си помислиха, че Св.София е църква???Първо да видят българските църкви върху какви храмове са строени! Само най-новите църкви се строят на места които не са били тракийски светилища. Всяка стара църква е построена върху стар езически храм. Всеки историк и всеки археолог признава това.

29

Анонимен

преди 3 години

Оф хайде стига сте се правили всички че ви пука.

28

Анонимен

преди 3 години

от чисто религиозна гледна точка, няма никакъв проблем християнин да се моли в действаща джамия или мюсюлманин в действаща църква; същото се отнася и за синагогите. тук проблемът е политически, понеже се цели провокация и символика, а най-вече - задълбочаване на конфликта турция-гърция за запасите от газ около кипър.