9

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

Върнаха " И ко праим ся?". Редно е и полицаите да топнат пръстче в изпразващата се каца с мед, а не да съчувстват на хората.

8

Анонимен

преди 4 години

Във Германия, ако имаш проблеми търсиш полиция, във България бандата във униформи е гаранция за още по големи проблеми и нещастия.

7

Александров

преди 4 години

До превишил със 12 км/чМоже, но кой да премахва неактуалните, грешните, старите и да поддържа нужните знаци. Кой за какво отговаря и кой кого наказва !?!

6

Анонимен

преди 4 години

Всичко това се прави, защото отново лъсна некадърността на осемдесет хилядната банда лапачи на държавна хранилка, сред които има десетина процента честни и доблестни полицаи, които изнемогват заради корумпетата около себе си . Хвалеха се денонощно, че издали глоби за хиляди, милиони, милиарди левове и накрая събрани четвърт чекмедже от бойковите. Пародия

5

Средец

преди 4 години

Поредна изненада! И кога ще отменим тази светла идея?? Ако се приеме, приготви още ковчези

4

споразуменко

преди 4 години

На отсечка от пътя в продължение на 50 километра извънградско движение има знаци ограничаващи скоростта на 60 км/ч, в дадени моменти и по-малко.Монтана-Добри дол.Три камери да има в участъка и трябва да си продадеш МПС-то за да платиш глобите.

3

Анонимен

преди 4 години

айде пак мъгла за народа ще се пазарят дебеловратите и тия дето са във власта и пак ще го отнесе наивния българин дето им се връзва

2

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

ден година храни

1

превишил със 12 км/ч

преди 4 години

Може ли вместо споразумение да премахнат безумните ограничения по пътищата, така няма да има повод за споразумения?