81

Анонимен

преди 3 години

До Вярата във вирусаобясни тогава що сите русофили вият, че такова животно немало. ГЕРБ затегнаха мерките и автоматично въпроса се превърна в политически, consider that!

80

Анонимен

преди 3 години

Нещо взеха да свалят бройките на заразените щото европарламента отсвири Боко с неговите 29 млрд. дето тръбеше на ляво и дясно че се договорил. Но бройката на починалите вече трети ден е все 8 което си е доста съмнително.Няма да се учудя ако започнат нова тактика като задържат или вдигат броя на починалите изкуствено защото от тия всичко може да се очаква с цел сплашване.

79

Анонимен

преди 3 години

Статистиката не показва брой заразени. Тя показва брой положителни ПСР тестове до момента. Аз не отричам вируса. Той е тук и ще продължи още дълго време да е сред нас. Някои хора ще си отидат за жалост. Но когато представяш грешни данни хората губят доверие в институциите.

78

Активен Борец

преди 3 години

срещу Китайска ЧумоПроказа от Ухан.Честито Уханци! След има няма 1 месец Есента идва и след това и Зимата. Тогава ще ви пукат ушичките и ще разберете кон боб яде ли!!

77

Анонимен

преди 3 години

До Чебурашкасветовната конспирация винаги работи срещу маргиналите.

76

Чебурашка

преди 3 години

Още от самото начало червените хейтъри отричаха съществуването на вируса и използваха темата "пандемия" за да хейтят правителството. На каква е истината за броя заразени? От 8 март, кожата беше регистриран първият заразен до 31 май имаме 2513 заразени. На 30 юни заразените са 4989 и за по малко от месец се удвоиха и минаха 10 000.

75

Анонимен

преди 3 години

Фалш и измама за *** ици.

74

Анонимен

преди 3 години

Никой не ви вярва, циркаджий.

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 79,дирИктиво русофилна ахахахахахахахах. Маргиналите сте под всякаква критика.

72

Анонимен

преди 3 години

Не мисля че нашите доценти са ***. И те са наясно че такава статистика дава грешна представа за ситуацията. Но въпроса е кой ги принуждава да продължават да го правят. След като го правят очевидно е че има международна дириктива да се всява страх и ужас у хората.

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 77,статистика на база човек ЕГН,ти пилци ли броиш, бе?!?! Освен това статистиката съществува за да не се броят всички единици. Процентите затова са измислени, шматарок русофилен.

70

Анонимен

преди 3 години

тТт точно така е. В края на карантината на болния докато не покаже 2 отрицателни теста всички положителни на този болен влиза в статистиката.Докато няма статистика на база човек/ЕГН да се говори за бум, пикове,спадове е малоумие.

69

Анонимен

преди 3 години

до ТитиТестовете ПиСиАр дават 70% точност.Примера с докторката,че е била здрава и излекувана не е меродавен.Много хора се подобряват и после изведнъж бързо се влошават и умират.Това не означава,че са били излекувани и пак са се заразили.Дори няма доказани повторно заразени,а са все такива случаите.Защото има и твърдение,че до три месеца има имунитет и точат плазма за лечение.После и това отрекоха,че е опасно заради имунният отговор.Не ми е известно три месеца след излекуване да има пак зараза.

68

петцифрено число

преди 3 години

силен натиск върху здравната система, липса на специалисти. Точно както го предсказа Витанов.

67

Анонимен

преди 3 години

***

66

Ковид-19, вирус

преди 3 години

Вече имам над 10000 приятели. Специални благодарности на Румен Рублев, с негова помощ Септември месец ще са 30 бона поне. Благодаря Ви, мой дорогой товарищ.

65

Анонимен

преди 3 години

Тарикатлъкът на бай *** е докато го удариш в джоба или с тоягата. Абсурд е по-друг начин да проумее нещо.

64

Анонимен

преди 3 години

Един болен му правят поне 3 теста и го пишат три пъти за статистиката.

63

Сата НАТО

преди 3 години

Етоо!Отива си вирозчитууу!Спинкайте спокойно, деца!С 50 броя по-малко от вчера!А оздравелите за денонощието са повече от новооткритите случаи.

62

Анонимен

преди 3 години

*** и самоконтрол. Смех. Такъв екземпляр няма никъде, дори и в африканския свят. Затова е последната дупка на кавала във всяка област.