24

.до 88

преди 3 години

на Орлов мост.... с плакат " пердаша държавни чиновници"....***.ти си герберски роб,малък нещастен служител с ръкавели в някое министерство, умиращ от страх за жалкото си бюрократско бюро.Ще ви изметем до един .....на борсата!

23

sostin

преди 3 години

Борисов трябва да пусне робокопите да изринат тая пасмина и да ходят да си играят някъде на друго място не по улиците на София. То е от ясно по- ясно че това са нископлатени и още по- ниско интелигентни чочковци и не знам що са ги разлабили да си правят каквото си искат. Нали ревете за еърховенство на закона бе каиши ,а в същото време го нарушавате постоянно. РЗИ също би трябвало да ги подпука, що като гледам не спазват никви мерки по безопасност.

22

BG-Гражданин

преди 3 години

Скоро на трудовите софиянци ще им писне и ще изметат остатъците от тълпата от Орлов мост и улиците на София ... За тези пред президентството и парламента ще се погрижат фирмите за чистота, които ще разчистят плажуващите заедно с тоалетната им хартия, бонбонките и семките ... !!!

21

До н8 "писна ми

преди 3 години

Човече, подобието на президент точно това иска - кръв и революция. Затова ги праща тези наркомани и фенчета по площадите. За комунистите не е проблем да пожертват няколко неориентирани тийнове, ако това ще им помогне да заграбят властта. Но все някога траншовете от Божков и Прокопиев ще спрат и тези ще си отидат по села и паланки.

20

Анонимен

преди 3 години

Ами за бой са си протестиращите. Какво съм им виновен аз, че да ме блокират или да ме карат да обикалям с километри? При все, че не съм гласувач на Бочо?А на Бочо знаете ли през къде му е, че мен сте ме блокирали? И какво - народонаселението се цакат едни други, Бочо блаженно спинка с пачките и патлака...

19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Ако ти работиш до 17 явно си на някоя държавна службица (ако въобще имаш работа). Аз затварям офиса, а като си тръгна от работа трбва да мина и да напазарувам и какво ли още не, тъй че, това, че вие сте пройдохи не оззначава, че останалите сме също. Правилно, няма какво да питаш, явно не знаеш какво е това тежък работен ден. Ти затова си се изтъпанил да защитаваш лум*ени.

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 16Кажи на кое кръстовище ще си, в колко часа и как да те познаем.Като се прибирам от работа специално ще врътна оттам.:)))))

17

Анонимен

преди 3 години

До 3В статията се говори за 22:45, а на снимката към материала е тъмно, което както и да го погледнеш за това време през годината си е все към 21:00 часа. От друга страна, следобедните задръствания в София започват малко след 17:00 часа и траят докъм 19:00, 19 и нещо. От години се знае при протести кои са най-често затваряните кръстовища, неясна остана работата с много тежкия работен ден. Ама няма да питам!

16

Анонимен

преди 3 години

а през 2013 по време на протестите срещу Орешарски бяхте курназ да затваряте улици и кръстовища. щото не ви изпердаши тогава полицията.ама елате довечера с джипчетата да видим дали сме 20 и колко сте яки.....басирам се, че още в 18,00 ще бързате да се приберете във Факултета....

15

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

насилието ражда насилие а да удариш по слаб особено жена или момиче си е чиста комплексарщина

14

Анонимен

преди 3 години

Лу-Мпените на божков и фигуранта ще започнат да ядЪт бой както е тръгнало

13

Шофьор

преди 3 години

Нулева толерантност от мен към тия луммпени

12

sostin

преди 3 години

Мисля че кметицата и полицията вече трябва да почнат да пипат с по-тежка ръка. От къде на къде някакви малки групи хора ще си правят каквото си искат. има си места и начини за протестиране, но да пречат на останалата част от хората е меко казано малоумно. За разлика от тях ,другата част от града ходи на работа и има нужда от нормално придвижване.

11

Анонимен

преди 3 години

Каква тълпа бе смешкяр. 20 пройдоха тълпа ли е?

10

Анонимен

преди 3 години

уж отивате от село в софия, за да живеете по-добре.....а като ви гледам недоволните физиномии на протестиращите, май на село си е по-добре....прецакахте се, ама връщане няма, срам ви е от селото, мислите, че големия град ви прави големи хора.....голяма грешка!

9

Даскалов

преди 3 години

Бат Боко вместо да сменя министри, най - добре да свика един конгрес на цвеклопроизводителите както в Търново 1922 г.

8

писна ми

преди 3 години

вече от тези платени наркомани,следващият път вадя щангата,нали това иска ПРЕЗИДЕНТА,гражданска война

7

.

преди 3 години

пробвайте бе бабаити....в тълпата всичко може да ви се случи..... и на вас и на колите и на жените ви...:)))))

6

дознател

преди 3 години

"Шофьорите", герберастки провокатори.

5

Anonimen

преди 3 години

Човека просто не и е уцелил ***