24

Анонимен

преди 3 години

Огромна гордост да се молиш в църква от 5-ти век. За мен би било срамно да се моля в храм на чужда религия. За някои очевидно не е.

23

ДДРОнег

преди 3 години

турцие и ердоган няма да се спрат с все по-твърдия ислям !!!ЕС трябва сериозно да се замисли за своите отношения с турция, но не вярвам, освен ако австрийците не наложат на Германия и Франция !!!Австрия помни османскто нашествие, което за малко не заличи Европа !!!

22

Анонимен

преди 3 години

1453 година я правят джамия, после музей.И сега 2020 мозакът им е като на хората през 1453 година, че пак ще я правят джамия хаха

21

Азимов

преди 3 години

Църква, джамия,.... все тая. И едното, и другото е храм на глупостта. Християнството и мюсюлманството на практика са едно и също нещо. Узаконени и институциализирани суеверия.

20

до 24

преди 3 години

Този е от новопотурчeните с интересен цвят на вeнците. Там грамотни няма - какво искаш от плeме без писменост.

19

днес я откриват,

преди 3 години

след година ще я закрият като падне Ердоган.

18

До Анонимен 7

преди 3 години

Ей...................много си ***, като 90 % от турците..................казва се и се пише Ислям , а не Излям!!!!

17

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

в СЕЛО ГАЛИЧЕ има джамия

16

Българина

преди 3 години

Предпочитам да я съборят и построят истинска джамия. Така ще скапа ните европей ци ще престанат са си правят илюзии че турция е нещо по различно от анадолки санджак

15

До християнин 10

преди 3 години

Прав си..............................100 %!!!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Беджанъм то си е джамия от 6 века ,какъв е проблема ?

13

Ще ги тресе Господ,

преди 3 години

защото това е храм за Христос. После да не се чудят, защо Господ ги наказва със земетресения!? Вероятно турците не знаят, но в основите на църкви винаги се прави жертвоприношение към Бога, обикновено това животно е прасе. На практика те ще бият чело върху прасе, хак да им е! Господ ще им го върне тъпкано, скоро пак ще има катаклизми в Турция!

12

Dobre

преди 3 години

Сега най-голямата джамия в България (Томбул джамия в Шумен), може спокойно да поискаме да си я направим църква. Щом те така и ние така. Не би трябвало да има проблем. Казах.

11

Стамен

преди 3 години

Господ гледа...

10

Анонимен

преди 3 години

Нормално.Все пак сградата си е строена за джамия.

9

Анонимен

преди 3 години

От турическа гледана точка щеше да е много по добре за Турция "Св. София" да остане Музей. Не трябва да смесваме Исляма с идиотските решения на Ердоган, все пак 99% от мюслюманският свят критикуваха остро постъпката на Ердоган, включително и около 50% от турците също. Той не е вечен и следващият лидер на турция ще върне в Музей!

8

:-) до 7

преди 3 години

Дано мaнaфитe да се заразите с белодробна чyмa с 90% смъртност от Китай!

7

християнин

преди 3 години

Болката ми е,чи ние християните оглупяхме,станахме слаби и страхливи.Не раждаме деца,жените само к-рвеят,но раждат деца от мюсюлмани,и ние загиваме.Нашия христ.свят е в тежък ворален упадък,независимо какво бръщовим за нашено висше христ.общество.Единствения показател е младостта.А ние сме пенсионерско общество.Кажете,че говоря неверни неща.

6

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

ина исляма ще дойде края нищо не е вечно БОГ да пази БЪЛГАРИЯ

5

:-)

преди 3 години

После комшиите да не се чудят защо при тях има земетресения, суши и др. природни бедствия.