27

Анонимен

преди 3 години

още димки ще ви пуснатизведнъж започнаха да се движат работи дено са запецнали от годинии само като го оставите банкянския комунист пак всичко ще потъне в забвение

26

marhaba

преди 3 години

местан трябва да ходи в затвора, ако не го пратят властите да има линч

25

Пепи

преди 3 години

Там има остров - нашия герой с бмв-то влиза с висока скорост в завоя,надценява уменията си на шофъор и се озовава в насрещната лента за движение.Тоест в момента на удара,колата на местан си е вече в платното.Нашия герой е карал с над 32 километра превишена скорост - тоест над 120 километра.По GPS.Иначе над 130 по показател.Леко разсейване - телефон разговор и колата е в насрещното.

24

Анонимен

преди 3 години

До ПепиОтиди да си теглиш ку ршума, ще спасиш много хора :)

23

Пепи

преди 3 години

До АнонименСамо дето се движат в различни посоки . Та как така единия се оказва в лентата на Местан - еми много просто.Скоростта е висока и не е могъл да овладее колата.Затова е пуснал колата в завоя.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Обедих се че са пеевска медия., дори и на собствения си човек ще кажат че е загубил детето си, щото г-н Местан е важен...хаха. Все едно тъ пата пекинска патица и НСО :)

21

Анонимен

преди 3 години

1200 страници? Уау!

20

Мери

преди 3 години

Напълно справедливо. Отнел е човешки живот.

19

тъй де

преди 3 години

От снимки на катастрофата става ясно, че Местан ага не знае точно от къде се навлиза към главният път там на това Т-образно кръстовище!

18

анонимен

преди 3 години

До До 17Ти на знак "СТОП" спираш или даваш *** газ! На път без предимство!

17

Анонимен

преди 3 години

Вече се обеждавам че в Днес работят български турци! Знаех че Тихина имат взимане даване с Доган, всъщност нямам нищо против да работят от малцинството, но чак пък толкова :(

16

До 15

преди 3 години

Ами щото иначе ще се блъсне. Нали знаеш поговорката: Пешеходеца е прав докато е жив.Та така и за шофьорите

15

да,да ама не

преди 3 години

До Анонимен 11Той си е виновен поначало! Какво е търсил там на Местан на пътя! Виновен е още откато е врътнал ключа да запали двигателя на колата и да тръгне на среща с Местан! Трябвало е да знае и да спре, да направи път на Великия!А това, че Местан изобщо не е спрял и се е изфучил като Фитипалди от път без предимство и "по непредпазливост" ги метнал в дерето! Това е нищо!За милиони няма закони!Да видим какво ще осъдят и оня дето отнесе Милен Цветков!

14

До 17

преди 3 години

Ти пак не си разбрал нещо или се правиш на неразбрал? Тоя с БМВ-то е минал в насрещното платно и там се е блъснал в колата на Местан.Българина разбира от всичко друго в държавата само не и от това което работи.

13

до 17

преди 3 години

Бащата е виновен, глyпaко, защото е возил детето без никакви обезопасителни средства. В ЕС влизаш директно в затвора за подобно престъпление. Вземи поне изчети 2те изречения, написани в материала.

12

Анонимен

преди 3 години

Много праявилно са формулирани отговорностите на водачите каквито и глупости да пишат пристрастните ***. Искате или не искате закона така казва.

11

Анонимен

преди 3 години

Те се сетиха, добре че е обществения натиск :) Той дори е убил в катастрофата дете от българотурски произход, представям си българските турци как са се чувствали :)

10

Анонимен

преди 3 години

Безотговорен турчин, возещ турчето без никакви обезопасителни средства, е пометен от друг. Първият е за директен затвор. Вторият- по-скоро условно.

9

инструктора

преди 3 години

Защо Юсеин Ахмед да спира като се движи по път с предимство?!

8

Анонимен

преди 3 години

БарселонаКаквото баба знае, това си бае. Прокуратурата си е свършила работата, щом има обвинение. Какъв Гешев? Сега съда е наред, той решава, ако не знаеш. Има един ваш там, Лозан Спасов се казва, шеф на ВСС, да ти напомня.