384

Анонимен

преди 3 години

Този професор е напълно прав !

383

тъп електорат

преди 3 години

Съгласна съм да дойде ново поколение лидери, млади и необременени от социализма! На 58 г. съм и 30 г. се нагледах на какво ли не, а стана и по-лошо! Но, как улицата ще излъчи новите лица в управлението на държавата? На преден план са пак стари муцуни: Барбикяновци, Христо Ивановци, Слави Трифоновци, Майчета Манолови и т.н. Искам децата ни да да живеят по-добър живот!

382

Това че

преди 3 години

Борисов ви говори, като на тригодишни деца не е защото е ***, а защото си мисли, че така ще го разберете по-добре. Както виждате и Гешев се опитва да достигне до съзнанието ви с подходящи за възрастта средства. За съжаление вие сте се научили да четете бързо на няколко езика, но за съжаление "четенето с разбиране" дето изпитва от ПИСА ни изкарва неграмотни целия български народ.

381

Анонимен

преди 3 години

Идеята "Всички вън" е деструктивна.Но "Всички руски шпиони вън" е конструктивна.

380

Анонимен

преди 3 години

БОГ БЪЛГАРИЯ БОЙКО! Джендърите и леверастите от площада да чукат чакъл за магистралите! АМИН!

379

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 402Демокрацията е химера, единствено значи да имаш права когато те пребиват в районното ( шегувам се :) ) Беден ли си, нямаш права, парички имаш ли - духаш супата :)

378

За гледалите

преди 3 години

клипчето в Бойко, фактите, които изтъквате, като фъфлене, алкохол и не намясто поставени финикийски знаци би трябвало веднага да ви наведат на мисълта, че има нещо гнило и доста скалъпено в цялата сценка. Мислете с горната си глава моля - но силните крясъци пречат на разсъжденията.

377

Аз

преди 3 години

Как да се отървем от свинете в управлението?! Борисов се смята за незаменим, а говори като 4 годишно дете, като например,че ще се счупи държавата.

376

За тези

преди 3 години

дето не искат ББ да им е бащица - факта че ИСКАТЕ ИСКАТЕ по площадите, говори за вашата инфантилност и нужда от съответната твърда или не чак толкова бащина десница. Ще ме извинявате.

375

До 402

преди 3 години

Напротив ромския вот, чиновниците, корпоративния вот и т.н. са неизменна част от демокрацията в цял свят, под една или друга форма, това са нейните дефекти. Всъщност демокрацията е популизъм, това е много тежък дефект, защото под натиска на тълпата се взимат стратегически грешни решения, вместо да се вземат стратегически правилни, но непопулярни решения, които ще дадат резултат в бъдеще време.

374

Анонимен

преди 3 години

Борисов бил бивш комунист А КАКА ТИ КОРНЕЛА Е СЕГАШНА ПСЕВДОСОЦИАЛИСТКА,бивша седесаркаА ПЪК ПСИХОДЕСНИТЕСА ВСЕ ОТБОР ЮНАЦИ,ако има някой не свързан с БКП и ДС моля дайте име!!Само потомци на маститИ другари стопански ръководители,от първия ешелон на БКП членове,директори маали *** по света когато на другите ни зАбараняваха до границите да отидем свободно.Световните медиилягат и стават с Борисов ше знаеш,а статиите написани от българи дисидентиМУАХАХАХАХАХАХАХА!ЖА-ЛКА-РИ!МАРШ БЕ....

373

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 398Човека не пие, не пуши, не ходи по жени естествено....хаха. За това го съжалих, но, иска да е най простия сред простите, сигурно затова е с пистолет и чекмедже, готов за бягство....хаха

372

Анонимен

преди 3 години

До 367Демокрация не е "да имаш права", не си разбрал. Демокрация е правото да участваш пряко или непряко в управлението на държавата. Формално имаме демокрация, но купения ромски вот, мъртвите души и гласуващите под строй чиновници не са демокрация.

371

До 393

преди 3 години

Без ББ България с не е свършено, тежко ни ако живота ни се крепи на полубожествен бащица. Но не ми харесват тези протести, в тях липсва смисъл, абсолютно деградантки и много намирисват на платени.

370

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам Барни да стане мин председател пред наркотрафиканта и мутра крадец Бойко Методиевич Борисов

369

Анонимен

преди 3 години

До Ще ме извинаватеТочно какво се опита да кажеш? Че хората на площада са против европейския път на България ли? Краденето на евросредства не е спирка по тоя път. Нито назначаването на джобни прокурори, които гонят само неудобните, но не и най-крупните престъпници, които са именно управляващите. Изказването за ромовете дори няма да го коментирам.

368

Анонимен

преди 3 години

Уж не пиел, в спалнята бая пиячка.Излезе дори пиян и фъфлеше много зле да се обяснява

367

Анонимен

преди 3 години

Това е, все едно по време на друсане от турболенция, недоволните пътници на самолета да кажат "Оставка на пилота! Ние ще караме самолета, не изглежда трудно."

366

До вие как мислите

преди 3 години

За алкохола не мога да ти помогна,но те разбирам.Виж,Дядо Коледа може да те изненада приятно.....

365

Анонимен

преди 3 години

Всяка световна медия напомня че борисов е бивш комунист, издигнал се именно чрез бкп.Напомнят и че и бивша мутра свързан с най големите мафиоти. Трафика на наркотици оръжие и поръчкови убийства. Личен бодигард на Тодор Живков