25

Анонимен

преди 3 години

ДрОгаре горите като ланските сФещи.вансеремос!!!

24

Анонимен

преди 3 години

Долу ръцете от Беларус, хората си живеят супер там, минимална заплата 129 евро няма от какво да се оплакват.

23

православен патриот

преди 3 години

Много ви се иска да дойде краят на този велик държавник !!! Ще има да почакате !!!!! Един от малцината опълчили се на ш......я еврейски вирус !!!!!!!!

22

Пен

преди 3 години

Преди 10 години минах през Минск. Бях там около 1 час.Ако сравним "диктатурата" там със свободата в България........ по-добре да е диктатура. :) Като слезнах на централната гара в Минск , все едно влезнах в мола на ,бул. "Черни връх" в София, а тука като слезна на централна гара София ми се иска да се върна там от където съм дошъл ..... ама няма как.

21

_

преди 3 години

"Уморен", "управляван"?***, дори от самото име на държавата е очевиден родът... Бела-Рус. Бела. Бяла.Кога най-после ще си назначите редактор?

20

Анонимен

преди 3 години

Още един диктатор си заминава

19

другарят Димов

преди 3 години

Не мога да ги разбера срещу какво се бунтуват?! При тях е социализъм, както беше тук преди 30 години (по златните времена на другарят Живков, вечна му памет) - спокоен живот, нормални хора, истинско здравеопазване. А после какво стана?! Дойде тая скапана демокрация и съсипа всичко! И продължаваме с бодра крачка към дъното.

18

Атилла

преди 3 години

20, ти като не ви ходил на места където не е пълно с арабели, черни и турци, не означава, че хората не пътуват и не правят бизнес с Беларус. Пусни си един youtube от Минск и лягай да спиш.

17

Анонимен

преди 3 години

До AtillaЗАЩО НИКОЙ НЕ ИСКА ДА ХОДИ ТАМ?

16

Atilla

преди 3 години

Много хора, посещавали Беларус, са ми казвали, че това е една от най-уредените държави, че животът е спокоен, че инфраструктурата и големите им градове са под конец (това може да се види и през youtube). В момента пропагандата върви със страшна сила и не се знае кое е истина и кое е лъжа...

15

Анонимен

преди 3 години

Горките белоруси !То ние едвам удържаме русофилската напаст, а те как ще удържат надвисналата империя на злото над Беларус, като мечка стръвница, готова да ги окупира при най-малкия шевинк за нула време. Боже спаси България от русофилите и предателите на Татковината ни !

14

Анонимен

преди 3 години

Я, имало и по-*** народ от българите. Българите държаха диктатора Тиквошенко само 11 години на власт, а в Беларус са държали цели 26 години Лукушенко. Много прости народи, ей! Все избират да ги управляват разни тикви, зелки, лукуве, все едно държавата им е плод и зеленчука.

13

Анонимен

преди 3 години

всичко си има начало и край, само суджука има два края

12

българин

преди 3 години

Верно ли бе 10?! -:) Та той краят му го чака Целият Американски империализъм и ШОВИНИЗЪМ както Тато каВШе на времетоАма ние се спотайвахме.Къв ли е пък това Американски Шовинизъм се чудехме тогава.Е вече го разбрахме! 30 г под Американско ботуш! Америка като цяло е голямо ЗЛО за Европа!

11

българин

преди 3 години

Дори и да падне друг ще го смени!+:) Не се напъвайте толкова д-р " демократчета"!-:)

10

Анонимен

преди 3 години

И на Путин, и на Путин бате, и на Путин идва края, руснаците с 80 евро заплати протестират срещу Путин, искат като българите да живеят като евроапейци, и да правят гей паради!

9

Анонимен

преди 3 години

Нали го даваха нашите разбирачи като модел за борба с вируса а то какво стана? - собствените му опитни мишки нещо не са доволни май от резултатите...

8

Лука Шенко

преди 3 години

Ама това тука да не ви е България бе ей, че да правите каквото си искате.. !

7

Анонимен

преди 3 години

1, Бацко си направи тънката сметка, че като се скара с Путин и започне да купува пиндостански шистов нефт, хегемонът ще се смили над него и ще го остави още поне 10 години на трона на Белорусия - хем синчето Коля да набере опит, за да наследи Бацко.

6

Анонимен

преди 3 години

Може да се преборят да станат следващата Украйна и да ходят на просия в МВФ.