220

Анонимен

преди 3 години

тука нема

219

Анонимен

преди 3 години

Боко комунистаС двата крака стискаПачките с париНе ще да ги дели

218

Аз

преди 3 години

Мързеливи и безделни комунисти на протест ... след протеста пълнят парковете с бири в ръка и им е много забавно, защото са наследници на комунисти с централни имоти и парцели около София ... това е.

217

13ят милярд

преди 3 години

Колко пари зе Лидера ни?

216

Конграчулейшънс

преди 3 години

Туриста върна ли се от Брюксел?

215

Ясно

преди 3 години

Българите сме богати на думи и бедни на дела. На нас , все някой ни е виновен , все чакаме някой да ни оправи кашата ,която сами сме забъркали, все за нещо протестираме. Това е демокрацията и ако не сме разбрали, че ако имаш проблем и имаш желание има и решение.Не държавата и политиците са ни виновни, а пословичния ни мързел, и нежеланието ни да спазваме обществените и социални норми.

214

Анонимен

преди 3 години

ОЩЕ:ТАКА СЕ НАДЯВАМЕ ДА ЗАПОЧНЕ БИТКАТА И С НАШИТЕ ВЛАСТЕЛИНИ/самозвани/,КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е СПАЗВАНЕ НА ЗАКОНИ И ПРАВИЛА,КАТО В ДРУГИТЕ ЦИВИЛИЗОВАНИ ДЪРЖАВИ!ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ЕТИКА НА ОБНОСКИ С ВСИЧКИ ХОРА ОТ ОБЩЕСТВОТО-ТЕ ВЪРВЯТ НА ОБРАТНО,КАКТО НИКЪДЕ ПО СВЕТА,ЛИШАВАЙКИ КОГОТО/и както/СИ ПОЖЕЛАЯТ/с камуфлаж/ОТ ВСИЧКИТЕ МУ ЧОВЕШКИ ПРАВА,ВКЛ.И ПРАВО НА ЖИВОТ-ФЕНОМЕН ЕДИНСТВЕН В СВЕТА/у нас/НЕСПИРАН НИКОГА ОТ НИКОГО,ПОРАДИ ДИСФУНКЦИЯ НА ПРАВНА И ДР.ИНСТИТУЦИИ В ЗАЩИТА НА ПРАВАТА НА ПОЧТЕННИЯ!

213

До 249 Тонката

преди 3 години

Това кИфте Никола Вапцаров за какво се бори думкайки този тъпан?:):):):)Тоа така се е налапал с имоти и пак рИве:):):)Дядо му поне е бил некъв писател,а тоа некъв машина за г..овна:):):)Абе с такива начело на протеста до никъде:):):)Кога беше зам.кмет на Младост що не рИвешИ?:):):)Какъв дядо може да му е този като Никола Йонков Вапцаров не е имал деца? Сигурно по съребрена линия му е дядо.

212

какво чакате

преди 3 години

Ще изпратя Уилям Уолас да ва поведе....

211

Анонимен

преди 3 години

Писна ми някакви арменци да са лидери на протеста за да си осигурят министерски кресла в служебния кабинет на Радев.

210

Тонката

преди 3 години

И го разнася този тъпан Вапцаров маладши в А8цата си и пак рИве:):):)Тя неговата е от скопените де,но пак си е А8:):):):)Бори се за правда като дедо си:):):)

209

Дебел съм

преди 3 години

И не ме е срам.Храната е моята утехаОбаче за да ямТрябва да съм на протеста.Как така ще ме запитатеЕй, така, ви отговарям,Там си вадя аз парите,Дубайския като защитавам.

208

Анонимен

преди 3 години

ЗАПОЧВАЙТЕ ВЕДНАГА ДА ВАДИТЕ ЗЛАТОТО ОТ НЕДРАТА НА БГ,ЗАЩОТО БЕЗ ПАРИ,САМО РЕФОРМИТЕ НЯМА ДА СПАСЯТ ТОЗИ ИЗСТРАДАЛ БЪЛГАРСКИ НАРОД! ЗАПОМНЕТЕ,ЧЕ ПОВЕЧЕТО ПРОБЛЕМИ НА БГ ИДВАТ ОТ ЛИПСА НА ПАРИ,А БГ Е БОГАТА НА ПРИРОДНИ РЕСУРСИ,КОИТО НИКОЙ НЕ КАЗВА ЗАЩО НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ!ИЛИ СВЕТОВНИ ВЛАСТЕЛИНИ НИ ГЛЕДАТ ВУЛГАРНО И ЦИНИЧНО КАК СЕ ИЗМЪЧВАМЕ ДА"КЪРПИМ"ЛИПСИ И ПРОПУСКИ ОТ ТЯХ ОРГАНИЗИРАНИ И НАПРАВЕНИ!УПРАВЛЯВАЩИТЕ ДА ЗАПОЧВАТ ПРЕГОВОРИ С ТЯХ ВЕДНАГА,АКО ИСКАМЕ ДА НИ ИМА,ЧЕ ИЗЧЕЗВАМЕ"ПОРЯДЪЧНО"БЪРЗО!!!

207

Анонимен

преди 3 години

Вземи пари, протестирайки,ама умно, щом си изкарал 600лв. С ЗДРАВЕ ДА ГИ ХАРЧИШ, до март ИМА МНОГО ВРЕМЕ, ТАКА ЩЕ СЕ ПРЕБОРИ МАФИЯТА, ПОНЕ ЩЕ ИЗЛЕЗЕ С НЯКОЙ МИЛИОН НА ЗАГУБА. ХУБАВ ДЕН

206

Тонката

преди 3 години

Утре лично ше му отида на Вапцаров младши да му преместа кофите за смет отново там където си беха:):):)Той пусна една жалба в общината и ги свалиха по-надолу на улицата,но аз и момчетата от Делта Гард ще му ги върнем там където си беха :):):):)Нека си думка на тъпана Червеното гуведу:):):):)Четвъртъка слизаме на Морето:):):)

205

Изнервен

преди 3 години

Е това в отчаянието и злобата си като почнат да правят - да затварят кръстовища, гари, сгради и др. ще накара хората съвсем да ги намразят.

204

Бобокян

преди 3 години

Казаха ви, че ще има избори?Кой ви каза , че няма да има?Божков?

203

майна

преди 3 години

Ама айде бъдете малко по - точни с тези бройки. Днес минах в 19 часа покрай общината в Пловдив и изброих не повече от 20 човека. Като пишете така "десетки" друго впечатление се създава, нали. И да ви кажа, че са едни и същи и никой не им обръща внимание -хиляди си се разхождат, ядат, пият и са си добре.

202

456

преди 3 години

Герберастката фашизоидна мафия ще си плати за геноцида над целия народ.222

201

До 242

преди 3 години

Смяна на статуквото не се прави по време на пандемия. Впрегнете тази енергия и създайте нова политическа формация с различна социална ,икономическа и политическа програма, но без участието на политиците от президентсъвото, народното събрание , правителството и техните донори. Убедите ни и ако си заслужава ще ви подкрепим на изборите в края на март 2021 година. С тези безмислени протести, само настройвате хората срещу вас и разпространявате заразата от ковид 19.