34

lambo

преди 16 години

mnogo ia mrazite, zashtoto zavizdat. Zatova vsichki se natiskat da otidat tam a? Bili zaginali samo Mexicanci... ami horata ot Morgan Stanley... ooofff mnogo neshtasten narod e nashia. Moze i da sa imali niakakvi danni za potgotovkata, no vsiako pravitelstvo - vkliuchitelno i Amerikanskoto e prekaleno biurokratichno za da reagira navreme. Sled duzd kachulka.

33

мтк

преди 16 години

на български се казва "добрутро минке". ако някой си спомня вестник "труд" от 12.09.2001г. сигурно ще си припомни и фигурата на дявол в дима. алкайда ли? бем ладен ли? хахаха на глупаците. всички загинали са латиноамериканци. евреите не!!!!!!!!

32

Станислав Николаев

преди 16 години

Вече е време такива *** като теб да млъкнат и да спрат да защитват тази гадна еврейска държава! До кога ще ни заблуждавете *** ***? Аз не съм ***, като Буш и не му вярвам!!!

31

преди 16 години

27-ми ... "CIA", ходил съм и съм се връщал от Америка повече от тебе и това само затвърди негативното ми отношение към тях. А ти явно си много заблудено ... нещо.

30

преди 16 години

Едва ли някой разумен човек се съмнява, че Буш е загрижен единствено за интересите на корпорациите, които стоят зад фамилията Буш, предимно безумно алчни (военни и петролни ) евреиски капитали.В името на тези интереси Америка днес "въдворява демокрация" с бомби и сме късметлий, че поне не им причим засега, иначе лошо ни се пише.И така ще бъде докато в промитите мозъци на американците нещо не просветне та да изберат нова администрация от демократите.

29

преди 16 години

Abe tozi Bush 4000 amerikanci izbi bez da mu migne okoto, ta za 5-6 arhitekta li shte se razchustva. Sega shte pochnat - na koi mu otkazali spirachkite, koi mu padnala kyshtata ...

28

преди 16 години

едва ли има нормален човек по света,който е вярвал в Бин Ладен и Ал Кайда.В края на 2001 излезе книгата на Волен Сидеров "Бумерангът на злото",и поне 1/3 от нея е посветена на лъжата "11-и септември".(Ако някой си мисли,че в неговите книги пише за *** и турци си е негов проблем)Цитирани са както чужди медии(неамерикански),така и споменатият тук Тиери Мейсън,също разследвал атентатите.Само не знам защо винаги нашите медии взимат едната версия за вярна,тази,която е спусната отгоре.Защо не се намери някой мислещ журналист от БТВ например,в някой сутрешен блок,да изкаже съмнение,да каже"чакайте бе хора,как така за 24 часа разкриха че е Бин Ладен"? Това е въпрос с понижена трудност,но нещата в света стоят така,че самото задаване на такъв въпрос те поставя моментално в графата "опасно луди"

27

CIA

преди 16 години

ей всички сте се събрали едни демократи и яростни антиимпериалисти...сигурно щото сте се натискали да ходите в Щатите ама не са Ви пуснали!Ако смятате че Русия беше,или Китай ще бъде по-добри като сложат ръка на всичко...направо се скрийте и не запълвайте форумите с бълвоча който се ражда в дървените Ви глави!!!!

26

neutralen

преди 16 години

Пише се Афганистан ... ф, а не в. Когато коментирате конспирации, поне научете малко от географията.

25

__

преди 16 години

Има доста филми по темата, в които се излъчват кадри пуснати от всички телевизии в деня на атентата. Гледайте и сами ще видите. филми като the truth behind 911 или нещо подобно. Там се разглеждат записите на забавен каданс и се виждат доста неща, които иначе се пропускат

24

Янчо Янчев

преди 16 години

А самолетите, които се удрят в близнаците са 3D анимация, която пък е най-голямата анимационна конспирация на 21 век. Браво на аниматорите.

23

преди 16 години

От къде можем да намерим тази книга?Славейков?а иначе по темата..стоманата при висока температура губи 50-60 % носеща способност за това че е възможно от възпламенилото сe гориво да е станало това нещо....но пък от друга страна аз лично силно вярвам в това че американците са знаели за подготовката този "терористичен акт" както и са знаели за нападението над Пърл Харбър /факт е че всички важни за тях коараби са били искарани извън пристанището/.Както добре можем да видим американците нямат равни на себе си когато стане въпрос да се правят на жертви!!!! тези кули бяха "цената" за американското господство над петрола в Ирак, както и политическото влияние в Авганистан...

22

Боян

преди 16 години

Най-после част от истината да излезе наяве...

21

преди 16 години

Американския ипериализъм-в деиствие.Жалко че ботуша им стъпи и в България.

20

Nakata

преди 16 години

Както мисията до луната !!!Америка неса постигнали нищо!!!!

19

Nakata

преди 16 години

След възхода има и падение!!! Когато човек иска мн му се връща тройно!!! Затова ли умряха онея в афганистан и ирак,заради някакъв *** който слага по 50 литра бейзин на ден!!!

18

KoMBaT

преди 16 години

Хляб и зрелище за народа! Всичко беше режисирано - точно по Холивудкси. въпросът е: Кой има интерес(вътре в САЩ) да си вадят керливите ризи? За кулите - ясно неграмотна работа на ЦРУ.

17

Zeitgeist

преди 16 години

'Zeitgeist, the Movie' - силно препоръчвам този филм, който подкрепя тази теза

16

*

преди 16 години

Има две книги на един разледващ френски журналист, казва се Тиери Мейсън и излязахо много отдавна, но в България много не се говореше за тях, защото сме съюзници. Прочетете ги и ще разберете много неща.

15

sash

преди 16 години

samo s gluposti se zanimavate! Mnogo prost narod. Skotove.