275

ЗЗД

преди 3 години

ББ е един надут балон от медиите и е време да се спука. Много мръсотия за управлението ще излезе след него и за това го е толкова страх от служебно правителство. Платените *** на герб нямат спирка, налазили са всички електронни медии и се стремят да направят разкол сред протестиращите. Жалки сте в опитите си. Дано герб си замине завинаги от политическата система на Родината ни. По нагли и безкрупулни от тях няма в българската история. На *** мястото му е на бунището.

274

anon

преди 3 години

страшно тъпое, но боко за едно нещо е прав- по-добро от него за момента няма. хубаво- ще гласуваме да падне правителството, ще има нови избори... за кого да гласуваме? новите дето ще дойдат ще са още по-гладни и ще крадат още повече. да не говориме, че няма никоя партия със смислена, стройна програма която да е в полза на родината. ама ние сме си виновни... нека сега всеки които ми напише минус да напише каква е алтернативата. да се посмееме заедно ако не друго...

273

Анонимен

преди 3 години

не се научи как да носи маска, а тоя *** зад него дали не е облажил от милионите рекет на Черепа, че сигурно и на други бизнесмени?!? Вижте ги как плачат за съд и затвор! Оставка до дупка!

272

Ф.С.В.

преди 3 години

Вчера Ви казах -че до 2-3 дни ще излязат много Позорни Комромати с Борисов и ГЕРБ -скоро ще разберете!!! ЕНДЖОЙ!!

271

Анонимен

преди 3 години

Страх ви е от подписката а? Нека се види колко българи ще застанат зад законното правителство и колко ще продължават да бъдат маша на черепа и цветан василев.

270

Анонимен

преди 3 години

Мутрата знае ,че го чакат предсрочни избори и правителство съставено от Президента !Служебното правителство ще изкара цялата Гнус на 11 годишният ужас....ГЕРБ .Опитват с всички сили да предотвратят това и така отново Мафията ГЕРБ да организират-Фалшифицират редовни избори догодина !Това ние ВСИЧКИ ЗАЕДНО ....Няма да допуснем !

269

Анонимен

преди 3 години

Абе що се появяваш да нервираш народа ли. Или си мислиш че така ше ни умилостивиш. Ние сме 25 годишни не сме нито комунисти нито гербави. Ти какво си мислиш че ше ни привлечеш на твоя страна ли. Ше подхвърлиш некое кюлче или пачка и ше ни купиш. Алооо ние не се такоаме по комунистически параграфи. Ние искаме да ви видиме озъбени у малашевци и орландовци. Нашето бъдеще трябва да е светло а не комуно гърбаво. Видяхме ви вас комуно гърбавите как крадете и унищожавате.

268

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 313Охоо, подписка. И както на изборите, повечето "подписали" ще са лица, починали преди 50 години. А 30-толевните с целогодишния тен какво ще ги правите, с хиксче ли ще подписват? Умирам от смях.

267

Анонимен

преди 3 години

Необходимо е ГЕРБ час по-скоро да организират подписка в по-големите градове, а защо не и в по-малките в защита на правителството. Откъде накъде няколко хилядна "тълпа" насъсквана от фигуранта и черепа ще иска оставка на правителството? Идват избори и нека там хората гласуват спокойно и свободно. И без машини, защото никъде в Европа ги няма!

266

С други думи

преди 3 години

Вие си протестирайте кротко и дисциплинирано и не ми пречете да карам както си знам, а резултата го видяхте в чекмеджетата на нощното шкафче в спалнята ми.

265

Bibi

преди 3 години

Детска болница ще прави,защо чак сега БЕ МУТРО ПЕЗЕВЕНГИН,след 10 години,искаш да получиш индулгенция,и като си легнеш да кажеш,аз им..със 200 .пак на тези,като нас.Свърши се Мутро,пътник си,при бай Ставри!!!Няма милост за човек,който си играе с чувствата и психиката на Народа в такъв момент.МУТРО ВЪН!!!

264

Анонимен

преди 3 години

В устичката до 9-то коляно, Бобко!

263

Анонимен

преди 3 години

Оле,оле...толупа се прави на праведник ,с изповедален хрисим тон като на божи служител...мафиотите обичат да се правят на вярващи в бога и да демонстрират човеколюбие,загриженост и благородство,за да замажат с боя престъпленията си...в случая с нашия,боята е прозрачна и няма как да му повярваме...отдавна си ни ясен,въпросът е как да бъде изритан от българската политическа сцена, след като не се вслушва в протестите...до изборите няма да го чакаме...

262

Анонимен

преди 3 години

Е ВИЖТЕ ГО САМО -РАИРАНО МНОГО ЩЕ МУ ОТИВА...

261

Анонимен

преди 3 години

***, ИМА ЛИ ПРОТЕСТИ В БЪЛГАРИЯ БЕ??НЕ ЛИЧИ ОТ САЙТА ВИ ЖЪЛТА, ЧЕ И КАФЯВ...НОВИНА ИСТИНСКА ДНЕС: САЩ СПИРАТ БАЛКАНСКИ ПОТОК, ЧЕТЕТЕ В НОВИНАРСКИТЕ САЙТОВЕ, НЕ В ТИЯ ПАРЦАЛИ ТУКА!

260

Анонимен

преди 3 години

До МУТРИ-ВЪН 302Мутри са всички с една обща майка - БКП! Ще замените едните с другите и пак ще ви клуецът и вие пак няма да поумнеете тъй като капацитета ви е силно примитивен, на повечето!

259

\m/

преди 3 години

Скрий се и повече никога не се показвай, мутро ***!

258

МУТРИ-ВЪН

преди 3 години

Мутрата по прякори Тиквата и Тулупа-Бойко Борисов се обажда на потомствения комунист и дете на политбюро Борис Велчев който сега е шеф на КС и пред него си признава как е отклонил-откраднал 12 милиона кинти да ги даде на техен човек да си построял хотел в Гърция.След този изключително скандален запис ,вместо главна прокуратура веднага да се самосезира Гешев мълчи като заклано п*расе на Коледа ...ГешеФ ,къде си бре, къде се покри бре каскет...В нелегалност ли излезе комунист м р ъ с е н

257

Таксиджиев

преди 3 години

Дрогирания и пиян Българин се вързва на Руската мафия и за кило ракия ще продаде държавата ни.Още през 90-те години Георги Джагаров предупреди цялата нация да внимаваме,че да 10 години България може да я няма. Слава богу издържахме 30 г.но себеряните не спират да ръчкат,а влизането ни в чакалнята ги вбеси.Как така Европата ще контролира колко да откраднат и как???????????????

256

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗначи, да уточним министър-председателят говори с председателя на Конституционния съд на братиньо.У масонските ложи сите са "братиньо"