452

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 480Да, БСП изхвърли Паунов от редиците си, но той остана като уж независим депутат в НС, нещо повече: днес Паунов активно участва във вота на недоверие - внесен от БСП. Питам: Кога Прокуратурата, въз основа на записите, за които Паунов е признал участие, ще му повдигне обвинение, в съучастие с Черепа, за държавна измяна и организиране на кървави бунтове с цел сваляне на законното избраните правителство и гл. прокурор???

451

Анонимен

преди 3 години

Пак един глас, който много прилича на Бойко Борисов този път в задушевен разговор с братиньо Борис Велчев, понастоящем шеф на Конституционния съд. Още ли има някой, който вярва кое е основното ОПГ в държавата?Иначе не сме близки с никой от висшите магистрати.

450

Анонимен

преди 3 години

Домъчня ми за Жан Виденов. Как героично седече? Как пое вината за фалитите на банките? Те т;'ва е мъж

449

Анонимен

преди 3 години

Мнозина пишат от "името на целия български народ" и призовават към бунт и кръв. Кой ви дава право да пишете от мое име, от името на семейството ми и приятелите ми, които не подкрепят Радев, Нинова, Божков, Манолова и т.н. провалени политици, криминални престъпници и незаконно забогатели олигарси. Да, има нужда от промяна. Но, не от типа "пременил се Илия - пак в тия", защото тези, които организират протести и ръководят народното недоволство са тези, които 30 + 45 г. крадоха и съсипваха България.

448

баба мара

преди 3 години

за какво ти е мъчно колко години повтаряш че си бил опозицията на избори и сколко си ги бил като си в коалиция със сулъо и пулъо ето до какво водят просташкитеизказвания и парите в чекмеджето ние не сме купени гласове и няма да бъдем

447

Анонимен

преди 3 години

Снощните изпълнения бяхя по поръчка на тиквата борисов!!! Снощи той си позволи да подмени протеста на Народа и да го окървави!!! Снощи тиквата стана т.о.р! Разберете - протести трябва и ЩЕ има докато е на власт тази т.о.р .След това трябва да търка пейките в затвора до живот!!! За да знаят дошлите след него - няма да има милост за предателите на милата ни Родина!!!!!

446

Анонимен

преди 3 години

След записите с Божков: БСП изхвърли Александър Паунов от редиците сиhttps://mediapool.bg/prokuraturata-atakuva-protestite-sas-srs-ta-s-bozhkov-news309783.html

445

Как се обират хората

преди 3 години

Червеният Добромир Гущеров: от Соца до кръга на големите - Комбина (12.06.2016)https://youtube/watch?v=ANrGCJHgtwE

444

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 470 Eми с каквото разполага Борисов , това праща на протеста - мутри и агитки , неговите хора Виждаш , как всеки ден валят писма в подкрепа от федерациите към Борисов - негови са мутрите

443

ПроСоТо

преди 3 години

мъчно му било на толупина за "разединението".....Ами ти какво очакваш бе?"Единение" между ТВОЕТО ШКАФЧЕ,пълно с милиони в брой и златни кюлчета,със "шкафчетата" на хората,които,както правилно отбеляза един колега,са пълни с кредитни документи ?!..лично аз знам,че всичките ти дъски хлопат,но..това по никакъв начин не те оправдава!-МАХАЙ СЕ и остави СПОСОБНИТЕ да решават НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ!!!!!!..а ако се дърпаш като магаре на мост,има и друг вариант..Познат многократно в Историята.

442

мира

преди 3 години

Нагъл и дебелоок, жалък и ненаситен отврътително същество Коя майка го е раждала и възпитавала не знам Ама ще остави на внуците си по тежки проблеми и от тези на макък тошкоВсички ще бягат от тях

441

Чочо

преди 3 години

Явно протестиращите хора страдат от аналгезия защото се самоизяждат и не чувствуват болка . Това самобичуване не е характерно за здравия разум .Какво искате? - Да падне Бойко и да дойде БСП на власт - няма кой друг . Ако не знаете питайте какво е стършел свършил .

440

kires

преди 3 години

Казват, че п ре зи де нта ПЛЪХ е забягнал при решетников.

439

Ха-ха

преди 3 години

До Кратко и ясноЧест? Този е по- голям *** и от Плевнелиев! Под чехлите на Деса, Корни, Илиана и Мая, трудно се шава!

438

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 465Мооля? Я пак! То и гардовете на Росенец на бяха от НСО. Политиците да си извадят чатовете с бизнеса. Е, извадиха и неговите, и на неговите съветници. И му лъсна омазаното дъ.

437

Анонимен

преди 3 години

Съгласен съм с президента, че трябва да се борим с мутрите. Обаче защо на протеста идват мутри и агитки. Нещо не е наред

436

Анонимен

преди 3 години

Някаква чевенокоса кукувица пред президентсвото снощи, по една от телевизиите:"искала да си оправи живота"! Да дойдели умни и способни политици! И как ще стане това? Сваляме ББ и го заместваме с умни и способни?! Списъка къде е? От кухи *** ми се струва, че ще докарат Беров 2 с всичките мутри. Та няма да е мутри вън, а ще бъде всички мутри вътре. Нищо общо с 2013-та. Тогава кукувците неразбрали фактурите си за ток. Футболните агитки и Мая Манолова докараха двама на власт да си разпределят Бг.

435

Анонимен

преди 3 години

малко смях с детската градина наречена " Министерски съвет "-----"Премиерът забрани на Данаил Кирилов да пише постове във Facebooк.Премиерът Бойко Борисов забрани на членовете на кабинета да пишат постове във Facebook, обръщайки се по-специално към правосъдния министър Данаил Кирилов. Това стана в редовния му коментар пред медиите преди началото на заседанието на Министерския съвет"

434

Анонимен

преди 3 години

Президентът е хванат от Божков ! И без записите беше ясно !Протестирайте ,за да ви яхне олигахра и антуража му.Тогава ще видите кон боб яде ли ?Неуки простаци !От кое не сте доволни бе,лентяи! Какво искате,да седите и някои да ви дава!? Я отворете ***.bg ,работа ли няма ????

433

ПроСоТо

преди 3 години

Оставка!БСП и ДПС - вечна дружба!Черепа - обратно в България!Нинова - премиер!Сидеров - вътрешен министър!Румен Шведски - пожизнен президент!Победа!