86

Ф.С.В.

преди 3 години

Спокойно мога да напиша една книга с заглавие -" За Шкафчето на един Мафиот" Мисля че в Италия и по Света ще стане бестселър -защото е трю стори!

85

До ГЕШЕВ

преди 3 години

Аз пък искам при.матите дето се катерят по стените на обществените сгради, да се изметат от площадите, заедно с организаторите си ... !!!

84

Злятена

преди 3 години

Има една истина в България има дебилни егоистични безсъвестни безотговорни безмозъчни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене които мислят само единствено за себе си и за своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради дебилните българи егоисти в България страдаме ние нормалните Българи.

83

елементарно

преди 3 години

Разбра се,че Бай е поканил Херата,след нейното изявление,защото се е уплашил и иска чрез нея да получи легитимация на действията си.

82

Анонимен

преди 3 години

Номерът не минава.Опитът да се затворят всички в къщите,за да дерибействат някои на мира,не се получи.

81

Анонимен

преди 3 години

Ало, коректорите на сайта. Защо обидни коментари към президента не се трият а коментари които ги критикуват се трият? Може да не отговаряте, отговорът е ясен. И вие сте от мидирките

80

Калеко Алеко

преди 3 години

Какво Ви брига Коронавирусът и Икономическата криза бре другаре, нали е важно "умните и красивите" да изразят недоволството си ... "умните и красивите" дето този който плаща на организаторите им, ги нарича Тълпа ... !!!

79

Анонимен

преди 3 години

Значи всеки ден по 300 болни човека, с температура, кащлица, без вкусови усещания и т.н., си крещят или пеят един на друг в продължение на над половин час? Нали тъй речи баш Шиле.И интересно защо Швеция, която никога не е налагала областни КПП-та или глоби за посещение в парка, има вече десет пъти по-малко новозаразени на ден от нас? Къде са мисирките да задават тези и други туллупски въпроси?

78

До 74

преди 3 години

Ти вече си заразен в напреднала фаза и скоро ще заминеш към отвъдното. Чао

77

Бай Тоз до 70

преди 3 години

Пич явно не си наясно с нещата. Тези тримата и въобще държавата не право на никой тестове освен на вече дали положителен. Аз в момента съм с короната от 10 дни и мога да ти кажа как стоят нещата. Държавата не тества никой. С 300 зора можеш да си издействаш държавен тест ако не си дал положителен преди това....

76

сокол

преди 3 години

Много българи има заразени по фермите в Англия,сега са под карантина..Защо им на фермерите да "измислят" вируса и да губят пари? Там има над 200 човека от различни държави.От Румъния и Англия в това число. Казахстан е пламнал,няма лекари,местата в болници са заети,настаняват хората по коридорите...В Англия през есента очакват втора вълна,с повече жертви..Така че вируса го има,а лек -няма.Поне за бедните..

75

Ф.С.В.

преди 3 години

Есента ще видите -колко хотели ще са на "Тезгяха" взети от Банките! И кой ще ги изкупи!!Ще има голяма Есенна "ЖЪТВА"!

74

анонимен

преди 3 години

При извънредното положение умираха по 1-2-*** на денонощие, сега са по 7-8, а след няколко дни, вследствие на протестите ще започнат яко! Този народ изобщо не помисли за вируса, а се юрна като стадо да оправя държавата! Улицата няма да я оправи! 30 г. вече се борим с червената чу****, а сега младите и се вързаха! Да, за промяна съм, но сега не му е времето, здравето и животът на всеки българин са най-важни! Без народ, няма държава!

73

абсурдистан

преди 3 години

Никоя дърнава Не ни допуска до територията си ,защото Бг е пламнала с вируса !!!ама овцето Не верва !

72

Анонимен

преди 3 години

Търкате ли, Търкате ли, ***? Трийте коментарите против мутрата Борисов, че ще ви спрат парите

71

Анонимен

преди 3 години

Щом сега сме така, зимата ще е страшно. Дано да не съм прав, ама ме очакват години хоум офис.

70

Анонимен

преди 3 години

Пожелавам на егоистичните привърженици на *** президент Радев да се заразят с коварната болест коронавирус да не могат въобще да дишат да са на апаратна вентилация в болницата дано тогава им дойде акъла в главата им дебелокожи инатливи недесцеплинирани безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни дебилни кухи глави

69

Az

преди 3 години

Napraviha horata na kurban s tezi mitingi.Ne sa mrni vinagi shte se nameri nqkoi koito da drasne klechkata. Vremeto ne e podhodqshto za masovi sabiraniq trqqbva da se saobrazim s tozi gaden virus,zashtoto jivota e nai mil,za jalost nashite politici zabravqt tova.

68

анонимен

преди 3 години

къде ги тестват тези хора!? Остават 15 дни за да стигнем 300 човека

67

Анонимен

преди 3 години

Мандраджиев, Мунчев и Майтапчийски да кажат, защо не се прави втори тест на установените заразени в рамките на 24 часа и защо когато хората диагностицирани от тях като положителни като си направят последващ тест в частна лаборатория теста излиза отрицателен, защо бе мУшеници, какво целите, докага с Вашите нагли лъжи, десетки доказани случаи вече има