138

Логика 2

преди 3 години

До ЛогикаСред изядените от акули със сигурност има такива, които съвсем основателно са твърдели приживе, че шансът да те изяде акула е много малък.

137

Логика

преди 3 години

И как точно смъртта му доказва, че разсъжденията му са неправилни? Ето да речем аз твърдя, че шансът да те изяде акула е много малък. Дори да вземе да ме изяде акула, това не значи, че греша.

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 155Вече и вие не си вярвате, че звучите достоверно. Просто в служба на фейк нюз, колкото да се намирате на приказка.

135

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 153А овцете не могат да възприемат, че вирус няма. Те са свикнали да ги пасат.

134

Анонимен

преди 3 години

Маската е като банер на който пише: Аз съм *** овца.

133

Анонимен

преди 3 години

Хората просто не могат да възприемат, че вирус има. Което не значи да се затворите в бункер! Елементарни неща се изискват - хигиена и дистанция. Неща, които и без вирус, възпитаният, културен човек е редно да изпълнява! А не непознати да ти се катерят по гърба в магазина и да се чудят 'що ги гледаш на криво- ми не е ок във всяка ситуация!

132

Анонимен

преди 3 години

Брей, какъв злопаметен вирус. Мнооого опасен дзвер.

131

Сат Н

преди 3 години

Другаря Борисов нали ви каза бе!"Който е по-страхлив, да си слага маска"Аз добавям:"Който има проблем, да си слага две маски"- неговата и моята. Преотстъпвам му моята - има ли знечение на чия уста ще стои?

130

От Плевен

преди 3 години

Какво общо има образованието на човека с разсъжденията му? Или има? За да ти задоволя искането- магистърско ми е образованието...

129

Сат Н

преди 3 години

Върлосът не е ти да се плашиш и криеш, а да пазиш и другите. Ама това явно е извън капацитета на някои.------От какво да ги пазя?

128

Сат Н

преди 3 години

Няма вирус, драги зрители.

127

aaa

преди 3 години

Жертви ще има, това е ясно. Доста млади хора ще си заминат. Но в крайна сметка това е живота, раждане и смърт, приемете го най-сетне. Дали ще умреш днес или след 10, 20, 30 години е все тая. Важното е да си щастлив и да се радваш на живота.А за въпросният Ричард - умрял е за това в което вярва, шапка му свалям, въпреки че бил пълен ***.

126

Анонимен

преди 3 години

До ЩерюПази боже от хора като теб, които зовът името му напразно и са сляпи за истинната

125

Анонимен

преди 3 години

До От ПлевенКажете, господине! Каква професия имате с какво се занимавате?

124

Щерю

преди 3 години

Пази, Боже! Дързост, подценяване и отричане - в случая с ковид-19, не помагат...

123

Анонимен

преди 3 години

До От ПлевенДребна душа, твоят свят е ограничен само в това което предлагаш.

122

От Плевен

преди 3 години

До шушумигите Ричардовци: Като не ви харесва статията, защо я четете, пък и коментирате? Тук има още десетки интересни теми... Защо си нарушавате спокойствието? Я идете на кръчма и ударете по едно. Един път се живее, нали? Нормалният човек не си причинява такива неудобства. Или сте ..нормални?

121

ТЕР ОР КАН

преди 3 години

До От ПлевенСПИ БОДРО С МАСКА! И НЕ МИСЛИ ЗА ДРУГИТЕ! КОВЧЕЗИТЕ ЩЕ ПОСКЪПНАТ. КОГА СИ РОДЕН?

120

Анонимен

преди 3 години

До От ПлевенTи в нета няма да намериш много истината. По добре разгледай за адженда 21 , и програмата на Наса която трябва да бъде завършена до 2030. Кой стой зад СЗО и кои компании притежават всички световни агенции и кой стои зад тях. МИР

119

От Плевен

преди 3 години

Току що си направих труда да проверя в нета реална ли е историята( така се прави, когато имаш желание да научиш истината). Да, абсолютно реална е и мъжът е починал преди десетина и повече дни. Има статии, снимки на " безсмъртния", заявления от близките му. Погледнах само американските и руските източници. За първите има гугъл преводач, а вторите си ги чета спокойно.Но и това не е доказателство за шушумигите. Явно бодро вървят по стъпките на този Ричард...