477

къв Кремъл сънувате

преди 3 години

И кого плашите ? Не виждате ли ,че цяла Европа им се навежда --само ,,боса,,се направи на по--европеец от германците и после умря да се бие по главата колко умен е излезнал , особено като видя северен поток .... А ние вместо да гледаме доброто на нашата родина се слагаме на кого ли не и забравихме ,че целта на държавата е благосъстоянието на обикновения човек и то в момента ,а не светлото бъдеще , на фона на босовото шкафче пенситите изглеждат функция от кражби и бандитизъм...

476

Анонимен

преди 3 години

До до СатаМного елементарно. Ще обеднеем покрай флуктуацията на курса на лева, което ще даде на българския "бизнес" шанс за безпрецедентни спекулации в цените. Те нашите мутри спекулират обичайно, но сега вече ще се види много ясно и взето заедно с корона кризата, ефекта ще е пагубен. Ако според теб хората си измислят, прочети за опита на UK да приемат еврото и колко бързо са се отказали. Ако можеш да четеш, де.

475

Анонимен

преди 3 години

Не е слушкал достатъчно.

474

Tangra

преди 3 години

САЩ благословиха протестите. Няма как да застанат зад изроденото управление.Много се забавиха след като им е ясно къде са парите на баце и компания

473

Червен ГРОБар

преди 3 години

Хахахах отнася се за Руци и непорочните му съветници.===========На Руци ще му правиш дуду-ци!

472

Анонимен

преди 3 години

Хахахах отнася се за Руци и непорочните му съветници.

471

ГРОБАР

преди 3 години

Прочете ли декларацията на амбасадата бе ***, нас/ра ли се, щото хората чакат отвън да те оковат и да те тикнат при бай Ставри. Логичен край, на един дик/татор!

470

Супер

преди 3 години

Протестърите на Радеф хубава услуга му вършат!Преминаване към военно положение под диктовката на Кремъл!==============Трепери, гербеурунгел!

469

БГ Гражданин

преди 3 години

Ало Слyги, колкото и да пишете от кoлибите в двoреца на Шеxeрезада и в Доган Сaрай няма да ви пуснат, освен ако се наложи да избършете зaдни те чaсти на вoжда си.

468

Анонимен

преди 3 години

Протестърите на Радеф хубава услуга му вършат!Преминаване към военно положение под диктовката на Кремъл!

467

Анонимен

преди 3 години

Мутрите и гербавите им *** вън!

466

Анонимен

преди 3 години

Радеф е Пиночет!

465

Анонимен

преди 3 години

Алоо като ви засърби г..за пак протестирате!Глезени мамини синчета дето протеста го имат като забавление,защото няма нощни клубове и дрога!Ей хвърляте България в огъня!

464

Анонимен

преди 3 години

Радеф е военен и изпълнител на заповеди!Той не може да мисли за последствия!Хвърля бомбите и после бяга!

463

абсурдистан

преди 3 години

Василев и Божков Подсъдими избягаха и - протести !В ареста БКП олигарси - протести!Разбиване на монопола на Бензина и Газта - протести !Прокурорска проверка за далавери в президенството - протести ! Кой и за какво " Демократично" протестира ???

462

Анонимен

преди 3 години

Тези дето пишат срещу цивилизацията черен печат и бегом на изток!

461

Анонимен

преди 3 години

Няма смисъл изобщо да се призовава за нещо или някого! Народ, който няма памет за 5 г. назад,няма нужда от бъдеще!!!Народ,който не помни думите на онзи смешен доцент,срам ме е да спомена името му,който каза че ще си скъса медицинската диплома,ако вируса не изчезне до юни? За какво повече да говорим???

460

Котьо

преди 3 години

Ам ся Коритаров на кой ще шпаклова мъндълките кат избегна Баце?

459

Док

преди 3 години

НАПРОТЕСТИРАЙТЕ СЕ И ГЕШИВ ДА ГИ ПОЧВА!!! НИКОЙ НЕ Е НАД ЗАКОНА!!!! РАДЕВ, ЧЕТИ МЕЖДУ РЕДОВЕТЕ!!!!

458

БГ Гражданин

преди 3 години

Слугите винаги си стоят в къщи!!! Ние не сме слуги. Ние сме Българи! Мутрaта се опитваше да гушка Херо Мустафа. Да я вози с джипа си. Ха дано го хареса :). Срам ме е от този Прoстaк! Сам си призна колко бил Прoз. ОК Прoз си и мястото ти е в *** на село!!!