131

Анонимен

преди 3 години

До 138. Това, което предлагаш, е патент на спинозната червена партия .

130

Анонимен

преди 3 години

До 135. Само дето трябваше да бъдеш напълно обективен, че този тренд не е от 10 години, а от 30.

129

Анонимен

преди 3 години

В Тая територия трябва да останат само младежкото Гепи и да наследят на постовете им родителите им които няма да могат вече да гепат поради напреднала възръст и болести от преяждане.

128

ИЗДОИ МАФИОТ

преди 3 години

ГРИПЕН КАЗА- ИСКАМЕ ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ- БГ НА ОЧИТЕ, НА ХИДРОМЕЛЕОРАТОРА, НА ЧЕРЕПА, НА БАНЕВИ И КОМПАНИЯ, НА КРАДЕЦ МУСТАКОВ- БЪЛГАРИ НА ПРОТЕСТИ НО ЗА ПО МАЛКО ОТ 200/300ЛВ НЕ СЕ ДАВАЙТЕ- ИЗДОЕТЕ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ- ТЕ ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ ОТ ВАС ОТ 16+1 ФАЛИРАНИ БАНКИ- НЕ СЕ ПАЛЕТЕ, ПАЗЕТЕ ЖИВОТА СИ И ТОЯ НА ВАШИТЕ БРАТЯ И СЕСТРИ..

127

Анонимен

преди 3 години

БКП/БСП лайнюветеее никога няма да дойдат повече на власт! С БКП2 (Герб) не е пирфектно но е в пъти по-добре от предишното!

126

Анонимен

преди 3 години

То вече се видя трендът след десетилетие управление на Герб.Младите и образовани хора напускат, а тук изкристализира едно ново общество от батки, силиконки, фитнес инструктори, полицаи, псевдобизнесмени и т.н.Честито!

125

По някои телевизии

преди 3 години

показаха тактиката на "мирните"протестиращи.Шпиц команди формирахаостриета за пробиване на полицейската блокада,хвърляха бутилки,камъни...Убеден съм,че основната маса протестиращи са мирни хора,имащи проблемитърсещи промяна.Ако обаче искат хората да им повярват,да се освободят отултрасите и от жадните за власт провалени политици край тях.На нинова даи покажат кадрите,ако не ги е видяла(в което се съмнявам)за да спре даговори лъжи.

124

Анонимен

преди 3 години

Кои провокатори ходят на протест като действат под чужд/фалшив/флаг,което те знаят още когато се наемат за цените в кеш,че парите им подадени за услуга са изядени от организаторите им с техни доверени по направления за целта въпреки,че са маскирани и определено дегизирани имат си отличителни знаци за да бъдат изолирани от група протестиращи към които са се лепнали за да спровоцират сблъсък,сбивания по време на протест и да се измъкнат как сухи,незнайно попаднали за оневинение от доверени за туй.

123

До 125

преди 3 години

Бойко с синтетична дрога ли ви друса!Кой човек на Божков задържала полицията!?Момчето в Пирогов ли е члвека??Ай, Толупи отидете си с доброЩо ще видире какво е да се леее кръв на полицай комунистите за коото обичате да пишете едно време преди 1944 са затрили много жандари вие зоелем искаре да се върнат онези години с ината си10 г не ви ли стигнаха да крадете!?

122

Анонимен

преди 3 години

Вчера бях на протеста. Всички около мен бяха млади, интелигентни хора, културни и образовани. След като ги мразите и не ги разбирате, след като ги обявявате за платени лyмпeни, най-нормалното нещо е те да напуснат България, така както много от съучениците и приятелите им вече направиха.Щом това е целта ви...Успех.

121

Гражданин

преди 3 години

До 108. Ами ще го получиш управлението от по умни и честни. В лицето на Нинова и Доган.

120

Кака Мара

преди 3 години

Чета и сълзи ми текат..За райските времена на Луканов и Виденов,за разкошната мизерия на 96-97г,за приятелските срещи на километрични опашки,за прекрасната инфлация и от сърце подарения влог на Гечев и бедни банкери,забегнали впоследствие по таз пуста чужбина.... Благодарим Ви,БСП

119

Анонимен

преди 3 години

До 123. Ха-ха, а преди това честни ли бяха?

118

По целия свят

преди 3 години

демокрацията(а преди нея социализмът)доказа своята несъстоятелност.По определение демокрацията е власт на народа-при решения се приемамнението на мнозинството.Така ли е в момента?Категорично не.Хоратаискат да са спокойни и сигурни и това води до рекет от страна на маргиналивсякакъв вид.За да има спокойствие им се дава всичко,каквото искат,без значение го заслужават.Решаването на проблемите се извършва откресливото малцинство,а решенията на мнозинството би трябвало да сеналагат със сила.

117

Анонимен

преди 3 години

Гадино червена, сред протестиращите очевадно има божкови провокатори, които са инструктирани да бъдат агресивни и полицията с пълно право ги задържа. Даже бих казал друго, ама ще замълча.

116

Анонимен

преди 3 години

Прекалено много внимание се отделя на тая

115

Анонимен

преди 3 години

Откак са ГЕРБ няма чедтни изборПолицията пази докато подменятДраскат протоколите с БСП

114

Маг Минчо

преди 3 години

Когато лятото свърши,когато задънена София побеснее от нерваци,когато момичетата,надуващи вувузели,преминат на други ***,ще свършат и протестите и Пена вече няма да е ***..

113

Гепи

преди 3 години

Не трябва друг освен ние да крадем

112

Ядосана

преди 3 години

Мисля, че коментарите под статията говорят много добре какъв е смешния процент подкрепящ Нинова, Радев и този измислен протест.Тези хора дори не се замислят, че възрастните хора там на площата, които със сигурност не са платени, ако не починат от жегата, то ще се заразят с Корона вирус. Сигурно искат да уморят и малкия останал процент подкрепящи ги.Г-жо Нинова, гн Радев, ако след няколко дни протести заразените, болните и починалите се удвоят, съм убедена че пак Борисов ще е виновен. Хора, Бъл