104

Гост+

преди 3 години

Независима Куба е отдавна реалност, а Фидел Кастро и Че Гевара са легенди, с които кубинският народ отстоява своята свобода и държавност. Това е което побърква злобливите Империалисти и не им дава мира. Безкрайните санкции причиняващи глад и страдания по Света са емблематични за Западната Демокрация...........

103

Анонимен

преди 3 години

До ФиделА пък аз като видя, че някой ходи и говори (като че ли сам си), си мисля че е у-вреден

102

Анонимен

преди 3 години

До До Анонимен 33А пък нито имам мобифон, нито искам да имам.

101

българин

преди 3 години

Така ще бъде и с ембаргото срещу Русия.

100

Митю очите

преди 3 години

Знае се на кои американски граждани конфискуваха кубинците имуществата. Все отбор мафиози с казина,ресторанти и публични домове.

99

адвокат Тенев

преди 3 години

Това което най много пречи на БГ корупцията и криминалната престъпност ги няма в Куба

98

Кармен Младенова

преди 3 години

Медицината и селското стопанство са на светлинни год. от медицината и селското стопанство на БГ

97

Лили Барута

преди 3 години

...И въпреки ембаргото Куба е по добре във всяко отношение от БГ

96

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 101 Дрънкаш невероятни глупости. На сърбите даже много им пука и затова си налягат парцалите. Нареждат на косоварите да им върнели това или онова а на косоварите изобщо не им пука какво искат сърбите. Защото ако се повтори онази история с войната и геноцида над косоварите смятай че от Сърбия няма да остане нищо. Колкото и странно да звучи Сърбия беше любимата държава на СССР на Балканите. Именно поради тази причина техния хомот беше рахлабен за разлика от нашия.

95

Анонимен

преди 3 години

ПРОЧЕТОХТЕ ЛИ ЧАСТТА В КОЯТО Е ОПИСАНО ЗАЩО САЩ НАЛАГАТ ЕМБАРГО 1960Г- КУБА КОНФИСКУВА ИМУЩЕСТВОТО НА АМЕРИКАНСКИТЕ ГРАЖДАНИ- ОЩЕ ВЕДНЪЖ СЕ ДОКАЗА, ЧЕ КОМУНИСТИТЕ ОБИЧАТ НАЙ МНОГО ЧУЖДИ ПАРИ И ИМУЩЕСТВО- 1944 БГ КОМУНИСТИ КОНФИСКУВАТ НАД 2 МИЛИАРДА ПЕНСИОННИ ФОНДОВЕ, СМЕТКИ, РЕЗЕРВИ, ДЕКЕМВРИ 1994Г/АПРИЛ 1945Г НАРОДНИЯТ СЪД ИЗДАВА 2730 СМЪРТНИ ПРИСЪДИ И 1300 ДОЖИВОТНИ- ИМУЩЕСТВОТО Е КОНФИСКУВАНО, А В ДОМОВЕТЕ НА ИЗБИТИТЕ ЗАЖИВЯВАТ НОВИТЕ ГОСПОДАРИ КОМУНИСТИТЕ.

94

Анонимен

преди 3 години

101, и защо са по-добре сърбите ве мурзилке? И не само сега след войните, винаги са били по-добре! Защото не са се кланяли на колхозните допотопи, ЗА ТОВА! Колкото по-далеч от тея *** толкова по-добре, доказано е!

93

Анонимен

преди 3 години

Ембарготата на щатите винаги са били фиаско. Примерно съседна Сърбия имаше ембарго, преживя две войни и пак са по добре от нас в доста отношения. Отделно че щатските малоуми нищо не постигнаха, сърбите са на на трето място по оръжия на калпак, ако решат за два дена няма да има пукнат шиптар в косово.На никой не му дреме че там имало американци, даже с кеф ще ги избият предвид бо бите които им хвърляха. Не са като нас да се кланят на американски летци и прочее.

92

Анонимен

преди 3 години

Ембарго до края на тая комунистическа клоака!

91

Уууу

преди 3 години

Повечето българи не разбират смисъла на думата ембарго, защото не са живяли на остров. У нас винаги е имало почти всички видове стоки, въпреки социализма, прехода или когато ги скриваха умишлено. Всеки дефицит у нас е създаван за по-голяма печалба. А в Куба има липса на цели групи стоки. Там куфарна търговия се прави от емигранти и е ограничена до куфара и едно посещение в годината. Не е като тука, бам на колата и в Одрин за зарзават и маслини и така всяка събота. Или до СевМакедония

90

Анонимен

преди 3 години

Поредната слабоумна помия по адрес на Тръмп и републиканците. Единственото което направи либераста Обама и неговите демократи комунисти е да вдъхнат живот на деградантския режим в Куба. Ембаргото е напълно оправдано и не трябва да се пипа докато комунистите не бъдат разкъсани от кубинците.

89

179

преди 3 години

България е Куба на Балканите. През периода 1950-1960 година всички кадърни кубинци, 1 милион на брой бягат към щата Флорида . Нали се сещате кои остават в Куба. Нещо подобно се случва днес и в България.

88

българин

преди 3 години

До 86 Не знам какво си " чувал"? Честно.За себе си само знам и мога да кажа.Че ги гледах лично на Черно бял телевизор Пирин прословутите преговори между Горбачов и Роналд Рейгън! Сигурно не знаеш че имаше такива телевизори?!-:) Всички бяха вперили поглед в Горбачов и неговата " перестройка". Беше на 53 г ако не се лъжа! После разбрахме във времето,Че не Рейгън е бил в час.А че съветниците му са били! Усетили са че Горби е податлив на подкупи! Горби си беше и ще си остане като ПРЕДАТЕЛ!

87

Русия

преди 3 години

ФАЩ

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 90Никой не е впрегнал нищо, тъй като медии, прокуратура и полиция са техни, просто не си правят труда да ги отразяват.В смисъл. ако не им бяха пратили записи, нямаше и да се разбере че Бойко е толкова зле.Знаехме че е зле, но не очаквахме такава чобания...:)

85

Анонимен

преди 3 години

89Али, как е "спихнат" от турски на български?