55

До 56

преди 3 години

За свежа храна и лятно меню се иска първо акъл, след това много блъскотия и постоянно ниво. А тия концесионери са мутри, кво да му обесня ваш на него за лятна оризова салата с морски дарове. Човека не му се занимава, лесни бързи пари искат. Иначе в европа и Гърция праят пари точно с хубави менюта и обслужване

54

bash_majstora

преди 3 години

Хех, най-лесния начин да фалираш :) 1. слагаш такса която е възможно най-тъпата2. излизаш по телевизията да защитаваш тъпотията която си измислил :)3. абе на мен ли ми се видя или на касовата бележка пишеше само барбарон - 6лв това не означава ли че мога да си тръгна с него :)

53

Анонимен

преди 3 години

Ако седиш на стол в заведението трябва да платиш такса стол. Може да ти сложат и маса отпред ако платиш такса, ако не искаш дръж си чашата в ръка. чашата също има такса чаша, ако не те устройва носи си твоя чаша.бизнеса си е бизнес, на който не му харесва да се маха аман от царвули

52

Иво

преди 3 години

*** мисли да забогатее за 1 сезон да набави в гаража квот гледа по топ гиър и по бг магистрали, искам се да е шеф и да мята пръста. Като цяло на българите не им се отдава бизнес занаята.

51

Bergen

преди 3 години

Столичани, които се оплакват, че ги крадат въведоха всички прocтoтии по морето. Едно време как си ходихме без да има концесионери, заведения, чадъри, шезлонги, шатри, барбарони и прочие. Нужно ли е цял ден да си печеш предника вместо човешки да постоиш два часа?

50

българин

преди 3 години

Значи. Тия частници са се рсзпасали яко по морето! Държавата я няма никаква уви! Ще ти взема някой някакви пари,само защото си паркирал автомобила си под дърво на сянка?! Май е време да вадим калашниците а? Много има з трепване! Ама не такава България искахме и очаквахме след 1989 г бе Българино!Това си е своеволие както и да го погледнеш! Частна власт в Държавата?!

49

Станислав

преди 3 години

Какво е лошото едно заведение да предлага различни екстри които да са платени. Не може да ядеш на заведение и да искаш да ползваши и джетовете безплатно които са към заведението примерно. Има си маси и са безплатни, има и екстри като хамаци, барбарони, шатри които си се плащат независимо дали консумираш или не. Има си и чадъри и шезлонги които са безплатни като консумираш от заведението. Нищо нередно не виждам в това, това си е бизнес в който има и платени екстри.

48

Qwerty

преди 3 години

В Холандия като идеш на плаж всичко е свободно. Има момчета махаш им и те ти носят чадър или шезлонг за 5 евро. Всичко иначе е свободно. Тоалетните са 50цента,а бирата и храната на плажа е колкото на всяко друго заведение, никога няма да те прецакат или да те изненадат с 2 или 3ни цени. Всеки си поръчва и сяда да яде, а когато съм в България си нося бира на плажа, защото не мо се пие бира за 6лв в пластмасова чашка.

47

Хеми

преди 3 години

Искам да ги подкрепя хората, разбирам че им е трудно, но с такива простотии - как?Ще отида някъде на къмпинг или на квартира и ще си правя барбекюто сам. Така няма да им се ядосвам на простотиите.Или ще отида някъде на ол инклузив където няма да се занимавам с простотии. И по двата начина ще е приятно.

46

Анонимен

преди 3 години

Не мога да разбера защо щом тоя барбарон е в касовата бележка не си го е взел с него? Нали си го е платил?

45

Анонимен

преди 3 години

Тази година се очаква яко надуване на барбарона, гълтане на барбаронки и дълбоко гърло с участието на големия барбарон.

44

Анонимен

преди 3 години

Гледах видеото и останах с впечатлението, че няма кой и да искаш да напсуваш в това заведение. То пусто, празно... И хванали някакъв уж балама, ама той пък адвокат бил и им разказал дребнавата игра. Не се и научиха, че клиент се печели трудно и много лесно се губи. Да ти приятно да си изхарчиш парите. А тоя какво ще прави зимата? Ще се върне ли някой при него? И сега хън-мън ама то... не знаехме. Направи едно лятно хубаво меню със свежа храна, а не от фризера. Какви са тия барбарони и глупости?

43

Анонимен

преди 3 години

А най-хубавото е че тези селски убитаци с измислените им такси и рекети,прецакват и бизнесът на големите хотели.Сезонът вече е (я-къчим) още от сега,а тези които не са посмели да отидат на море са избегнали такса татко-барба,и като гледат как всичко отива на провал и фалит,мед им капе на сърцето на отрудените българи.Нищо де,то и догодина пак ще има сезон,барбараците да не се притесняват толкова.

42

1-n

преди 3 години

да правят като вятъра...

41

Ремус

преди 3 години

До ХемусШа търсите Шопа,морски селяни,но ще му хванете цървулите!Шопа почива вече в Гърция.Ще си останете само с лакомията и тъпотията,която ви е вродена.

40

Гошо

преди 3 години

О нерозумни.. що се срамиш.. заради тия..

39

Киро

преди 3 години

Селски тип си тунжжевв барбарон такса ами ако се запозае с три рускини в бара ами ако някоя е с дете човека на плаж с 1000 требва да е нали

38

кирил

преди 3 години

Барбарон..суджук..трава..вис2.. пари да ми дадат не искам..не сьм веке у тез земи..

37

ПРОСВЕТЕН

преди 3 години

Поредният "нагляр"!!!!Ако хората бяха предупредени----ти няма да имаш клиенти с такава абсурдна такса!!!Такъв е "елита" по българското черноморие(бетономорие),което отблъсква НОРМАЛНИЯТ ЛЕТОВНИК .....

36

тъпо мислене

преди 3 години

За жалост все още се срещат хора по черноморието които си мислят че туристът е едва ли не пълен идеот със много пари. Не е така. Хората сме си нормални със все ежедневните ни проблеми. Пестим по цяла година за да можем 1 седмица да е но да си изкараме някъде приятно, да ни обгрижват и да не мислим за нищо. Да за тази една седмица ще дадем парите които изкарваме за месец и повече и това го правим съзнателно за да си подарим приятното преживяване.Това преживяване се съсипва от подобни хитринки!