69

Златена

преди 3 години

По коментарите си личи ще в България има много дебилни безсъвестни безотговорни безчовечни българи които се интересуват само от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради такива дебелокожи егоистични българи дебилни страдаме ние нормалните Българи

68

Златена

преди 3 години

По коментарите си личи ще в България има много дебилни безсъвестни безотговорни безчовечни българи които се интересуват само от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука такива дебелокожи егоистични българи дебилни страдаме ние нормалните Българи

67

ххх

преди 3 години

Този елемент защо го питате по тези неща?Човека не е лекар.

66

Анонимен

преди 3 години

Когато математика се опита да замести медицината тогава само хаус ще е в главите ви

65

aaa

преди 3 години

Брато, няма измъкване. Виж Хърватска, бяха стигнали до под 5 нови болни за цяла седмица, а сега са над 100. Вълка сит и агнето цяло рядко се случва, сметни го по формулата да видиш.

64

От БАН значи ...

преди 3 години

Научил този математик един-два професионални израза (докато е следвал), уредил се в БАН, (което не става без връзки), взел професорска степен, (което става само със стабилни протекции) и решил по някакъв начин да оправдае паричките, които бюджетът му снася всеки месец под формата на заплатКа.Но ние не ядем доматите заедно с колците.От БАН не разбраха ли, че извън тяхната институция има стотици хиляди български висшисти, дипломите на част от които нито са купени, нито са взети с връзки?

63

Каракочев

преди 3 години

И на корона вирус не случихме. А бе, Витанов, що не си изядеш дипломата?

62

Анонимен

преди 3 години

То и мерките са в хаотичен режим. Министъра на здравеопазването няма медицинско образование, а някакъв комплексиран от малкия си пакет коремен хирург оглавява антивирусния щаб.

61

маркиз Дьо ла Панкур

преди 3 години

Тя, държавата ( доколкото я има), е в хаотичен режим , тоя уж математик се загрижил за коронавируса !И накрая пак българска класика : верен сбор от неверни данни !

60

Тия

преди 3 години

които дават данните им се плаща от банка чекмеже.Не се бойте и по зле сме били.

59

Не

преди 3 години

Вируса си е перфектно организиран. Няма нищо хаотично.

58

Аз

преди 3 години

Вземете думата на този платен математик, дето се прави на вирусолог. Истерията е дирижирана от вън. А тук се помпат цифри, не безплатно разбира се.

57

Анонимен

преди 3 години

Какъв математик е този, ката говори само в бройки на ден, а не в % спрямо извършените тестове. В началото нямаше достатъчно тестове и лаборатории и тестваха по 100 човека на ден. Сега по 4000 изследват. А положителните не са 40 пъти повече от тогава !!!

56

А бе

преди 3 години

Може би са разочаровани,че епидемията не върви по плана на Вожда?Че няма камиони с трупове,та чекмеджетата да не са интересни?

55

Анонимен

преди 3 години

Отвориха чекмеджето на Боко и все едно са отворили кутията на Пандора - следва само хаос, апокалипсис и ужаси.

54

Юли ще е по зле

преди 3 години

Народа ходи на работа икономиката трябва да върви... Резултатите ще са потресаващи зимата.

53

Шоп

преди 3 години

Тиквата не му пука за нас - от отворените нощни барове и дискотеки прави пари от наркотици, алкохол, проституция и ги слага в джоба си. А нас ни лекува с парите от нашите данъци, нали!

52

Анонимен

преди 3 години

в тоя щаб са ги събрали от кол и въже, до един мошеници. И са толкова жалки, че даже един кьорав вирусолог не можаха да издирят да го закачат за лъжливата им дружинка, за някаква достоверност поне. Те ми пуснали математик да разправя врели некипели, на всичкото отгоре всичките мязат на алкохолици след тежък запой. който иска да им вярва

51

Анонимен

преди 3 години

В хаотичен режим е, щото нашите лъжат нескопосано и на парче. И хората виждат белите конци, с които е съшита лъжата им.

50

Питанката

преди 3 години

Този математик от БАН досега даде десетки интервюта и в тях нямаше и грам математика, камо ли прогноза - само шарани, стълби и всякакви глуости. Това ли е нивото на математиката в БАН и на нея ли се опира плана на НОЩ?