33

Sichtpunkt

преди 3 години

Борис е компрометирана особа! *** като ***, неосъзнал, че ЕС е най - добрата защита и спекулира с кухи обещания!

32

Анонимен

преди 3 години

Велика, велика, колко велика да стане?

31

Симооооооо

преди 3 години

Изкуството на войната пише следното: винаги оставяй на врага изходна позиция, защото ако е в ъгъла образен ще понесеш тежки загуби и може даже да загубиш! Ти си си използва изхода веднъж и се върна и почна пак религиозната пропаганда освен това твойте хора оскверниха гроб на член от моето семейство! Мъртъв си! Шах и мат! Въпроса е колко си мъртъв? Аз познавам 2 милиона човека дето са загубили от семействата си заради теб - млади, стари и 7 милиона данъкоплатци! Поздрави "баща си" от мен!

30

Анонимен

преди 3 години

ЕС е тотално компроментиран съюз. А ние сме още по зле - членове втора ръка, третирани като полyчовеци в един разпадащ се съюз.

29

Антон

преди 3 години

За Британия не знам , но какво се случва и какво е бъдещето на България. Нека не ревем на чужди гробища.

28

До Симо

преди 3 години

Симо имам една приятна изненада за теб! Това беше последното ти безопасно излизане от страната! При всяко следващо излизане ще губиш по нещо на което много държиш. Не трябваше да се връщаш наци!

27

Анонимен

преди 3 години

ЕС е тотално компроментиран съюз. А ние сме още по зле - членове втора ръка, третирани като *** в разпадащ се съюз.

26

Анонимен

преди 3 години

Велика сила едва ли ще станат при сегашната политическа конфигурация, но едно е сигруно -няма повече да пропадат надолу с ЕС.

25

Анонимен

преди 3 години

04.10.1957 първия спътник в Космоса03.11.1957 за първи път животно в космоса, кучето Лайка06.10.1959 първата снимка на обратната страна на Луната04.12.1961 първият човек в космоса 16.06.1963 първата жена в Космоса 18.03.1965 първата разходка в открит космос - Алексей Леонов02.03.1966 първото приземяване на Луната - Луна 915.12.1970 първото приземяване на друга планета - Венера 719.04.1970 първата орбитална космическа станция - Салют 102.12.1971 първото приземяване на Марс - Марс 3

24

Анонимен

преди 3 години

Великобритания окончателно се загроби с Брекзита. Ненормалници като Борис Джонсън с популизма си ликвидираха и остатъка от британската империя. Въпрос на 2-3 години е Шотландия и Северна Ирландия да напуснат кралството.

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 27Нещо си се пообъркал. Русия и Китай са 50 години след САЩ в космоса.

22

Анонимен

преди 3 години

Британия винаги е била велика.

21

1

преди 3 години

*** стига кра от дойче веле измисли нещо свое, направи си сама анализ, дай твоето мнение.

20

Анонимен

преди 3 години

Е, британците бяха предупреждавани нееднократно от Брюксел. Тръмп ги водеше за носа, като изразяваше пълна подкрепа за Брекзит и им обещаваше всичко. Сега изведнъж британците се оказаха в патова ситуация и между два стола. А като си между два стола, всички знаем какво се случва - падаш на земята.Британците сега могат да благодарят на Фарадж, Джонсън и останалата шайка, които просто ги подведоха.

19

Анонимен

преди 3 години

Не няма да стане велика сила, защото вече да владееш моретата не значи да си велика сила, има космически сили и новите велики сили са Русия и Китай.

18

Анонимен

преди 3 години

Тия още си живеят в техният измислен свят,в съчетание с Брекзит,един нов референдум в Шотландия,окончателно ще сложи краят на "империята"

17

Анонимен

преди 3 години

Време е и ние да излезем от ЕС. Всеки предричаше за Англия като излезе, едва ли не ще се срине, пък те си живеят по-добре отколкото в ЕС. Същото казват за България - не може без ЕС. Но на практика останем ли в ЕС, България след 50 години няма да я има.

16

Влади

преди 3 години

Бе и ние сме били велики - Балканите са били наши. Но е минало... Британия си изпя песента след ВСВ, всичките и колонии се разбягаха. Всичко сега си е остатъчно маниернечене - кралица, Уелски престолонаследник, али-бали.Е, удариха Аржентина през 82-ра, заради Фолклендите, ама това беше края на 400 години колониализъм. КАКА ВЕЧЕ СЕ ОМЪЖИ! Сега тъмнокожите и жълтите управляват не за добро!

15

Ясен Желязков

преди 3 години

е щяха да са никакви, както сега са и никакви за руското, българското, германското, ако щете и сръбското и румънското кралско семейство. Британия 80 години живее в самодостатъчния си вакуум на империя, ама вече света е друг и пречките на великобританците са самите им мисли, че са великобританци. Вече няма кой да им работи без пари и англичани, уелсци, съсексци, ирландци и всякакви колониални навлеци трябва наистина да се хващат на работа. Не е гот, ама така е в разпадащите се империи.

14

гадна твар

преди 3 години

Британия винаги е имала силни политици за разлика от България, която винаги е имала продажници-ду.едавци! Пак ще се справи с всичко, лошото е, че България няма да успее...Огромната грешка на БГ бе, че влезе в ЕС и НАТО - загуби всякакви запазени марки на производство, окастрени квоти в производството, земеделието, енергетиката, военната промишленост, всички заводи бяха закрити. Благодарение най-вече на БГ продажни политици между 1990 и 2010 години...