115

Анонимен

преди 3 години

Къде няма починали или малко такива от Корона на някакви острови където е лесно да се изолираш.Да се говори за изолация на цял континент с отворени сухопътни граници и в който свободното движение е основен принцип показва пълна дeбилнocт в начинът на мислене.Да не говорим за либералните ценности да не се спират до последно полетите от Китай за да не е расистко а за глупоста прегърни китаец в италианските градове дори не си струва коментарите.

114

София

преди 3 години

В Италия до началото на юни починали лекари от ковид са 165

113

Е то

преди 3 години

Това се случва на всички луди - никой не може да ги разбере !

112

Анонимен

преди 3 години

Пълната характеристика на вируса я има още от февруари има починали лекари повечето на възраст и със заболявания генерални заключения от това естествено не могат да се направят.Като работиш я болница е ясно че има голяма концентрация на пациенти и е лесно да се заразиш

111

Анонимен

преди 3 години

Изобщо не са зле шведите! Те са и по -дисциплинирани и не от началото на тази пандемия, а от много много отдавна. Дават им голяма свобода, но те не я превръщат като нас в слободия, а в нещо градивно. Интелигентни са и не се държат като стадо.

110

доц Джангър Мангъров

преди 3 години

ас като капацитет на комунистите и привържениците на БЗП отдавна ви казах по скоро споделих прочетеното от по умните от мен че требе да са разболеим поне 70 процента за да развиим овчо-стаден имунитет. така казаха братята американци, ас само повтарям. дрогарят *** и тои маи така мисли. остави ги да си пият бояришника на воля и сега са трети в света

109

Тъпаци

преди 3 години

Пуснете търсене в Гугъл на английски за умрелите лекари заради КОВИД-19.Само в Англия до началото на Април са 8. Да ви търся ли в САЩ, България, Русия, Иран, Китай и т.н. Даже лекарят открил този вирус умря в Ухан.Всичкитр те - млади и работоспособни хора. Всеки да мисли за себе си. КОВИД-19 не е все още напълно изследван. Може да отслабне с времето, но може и да мутира (както се говори сериозно) и да настане пълен мор.Дотогава по-леко с изводите и се пазете !

108

Qwerty

преди 3 години

Имаше статия онзи ден във Financial Times за Швеция. Първо в Швеция има повече стари хора като процент от населението от Дания примерно. Второ, старческите им домове не се обслужват от медицински обучени кадри. Трето, смъртните случаи са предимно в гета и старчески домове (всяка смърт е разбира се трагедия) . Обикновеният швед нищо не го е засегнало. Смъртността им на 100 000 е на едно ниво с Белгия и Великобритания, така че не е толкова зле положението.

107

Анонимен

преди 3 години

Лекувам коронавирОса с инжекциЙ. Шведки, чакам ви, идвайте котенца.

106

Релеф

преди 3 години

Всякакви спорове и коментари са излишни. Късно е вече! Това е краят! Сега всички хора по цял свят ще почнат да се избиват един други като животни и ще стане пълен хаос!

105

Covid19

преди 3 години

Един обикновен грип го направиха убиец номер едно на човечеството. Много изпростяха хората, медията им изпи мозъка.Но и те не са виновни, ако не са послушни ги закриват.Не знам от грип дали ще умре човек но от глад 100%.

104

Анонимен

преди 3 години

Цитат: "Но шведският модел има своята цена. Починалите от коронавирус на 100 хил. души в скандинавската страна са пет пъти повече, отколкото в съседна Дания".Защо Дания? Норвегия най-много прилича на Швеция, а починалите от коронавируса на 100 хил. души в Швеция са 11,4 пъти повече, отколкото в Норвегия.

103

Анонимен

преди 3 години

Наистина не разбирам шведския модел, при който хората *** като мухи.

102

Анонимен

преди 3 години

Швеция е на седмо място в света по брой починали от вируса на човек от населението след Сан Марино, Белгия, Андора, Великобритания, Испания и Италия. По брой на заразените на човек от населението, Швеция е на пето място в света сред държавите с повече от шест милиона население. Иначе пред Швеция са държави като Ватикана, Сан Марино, Андора и т.н.

101

Анонимен

преди 3 години

По-добре мизерен скотски живот като коляч в кланица в Гермаиня, отколкото гладна смърт при демокрацията в България.

100

Бау Бабуна..

преди 3 години

Тези от Швеция май не са още усетили, че вирусчето не пробира.Т.Е. то не разбира дали го разбират, а си действа безпощадно по бедни и богати.По известни и неизвстни обикн. хора.Нема лабаво-както казваше Тато преди години...

99

Анонимен

преди 3 години

Аз българин зле на запад не познавам.Даже гурбетчиите дето реват за кланниците в Германия пак се връщат там.Що ли нали е лошо що пак отиват няма ли кланници в България Турция Сърбия и тн.Щото там да носи месо единия вика дават 1200 евро ходи носи месо в България за 2400 лева ай ти почва с толкова ако не и по малко.Е да няма как в Германия да взимаш колкото германец архитект носейки месо и незнаейки и дума немски или англииски сори там дипломата има тежест и не е за бърсане на дериер.

98

Анонимен

преди 3 години

Демокрацията е прекрасна за 1-2% от населението, останалите блъскат като животни и живеят в мизерия и слугуват на тези някоколко процента демократи.

97

Анонимен

преди 3 години

Комунима е прекрасен за много хора за маса хора.Как примерно от ятак партизанин и шумкар без да можеш да пишеш и смяташ ще можеш да се сдобиеш с апартамент 100 квадрата до Докторската Градина като си живял в село нагорно Ойно и като изхвърлиш някой физикохимик като Странски примерно а може направо и смъртна присъда да му издадеш да не се връща да си търси правата.Ще ми учи той формули и уравнения *** а иначе хоп окрадеш две три мандри крещиш камунизмуу вперед и успяваш

96

Анонимен

преди 3 години

Всеки българин в Париж и на Запад стои по долу в социалната йерархия от когото и да е арабин или чернокож.