24

Анонимен

преди 3 години

Много зле. Малка държава, на кофти място, и кофти манталитет. Оправия няма и няма и да има.

23

До 23

преди 3 години

В КАТ всички имат богати съпруги

22

Иванов

преди 3 години

А пътна полиция кога там са милионери!Там върлува по страшно от корупция анархия!

21

Анонимен

преди 3 години

По новия закон акп пипнеш полицай глоба 2000 лв.!Нас може всеки да ни бие и ограбва

20

Анонимен

преди 3 години

10 години за покровителстване на цялата наркоразпределителна схема в страната е смешно наказание. Това дефакто е държавна измяна, уронване пристижа на РБ, престъпление срещу публичното здраве, злоупотреба със служебно положение, конспирация...да се сумират всички присъди за около 700 години и да им се пресъждат. Какви са тези 3 години?

19

До 19

преди 3 години

Научи български бе, ***!

18

Анонимен

преди 3 години

Вчера даваха едни полицаи хранят катериците в парка и все едно не са хора като нас а нещо повече!

17

U2

преди 3 години

Шенгенското пространство е и обща информационна система за борба с престъпността...Някой ще пита ли пак защо не ни искат в Шенген ?

16

Анонимен

преди 3 години

В коя бяла държава ще доидат и ще се представят като майстори и да те оберат а МВР ще те вика теб потърпевшия за да ти каже, че нищо не може да се направи те имали адвокати!

15

анонимен

преди 3 години

Българин ако не открадне нещо няма да спи. Отдавна е ясно че българския народ е дефектна стока в по-голямата си част около 95% и трябва да се бракува.Останалите читави да се оставят за размножаване защото ще имат запазени добродетели и честност.ОСтаналото се оправя със жестоки закони подобни в КНДР и Сингапур и нещата си идват на мястото

14

Анонимен

преди 3 години

Руманците преназначиха всички на ново и се отърваха от гнилите круши, в нашата територия само гнили круши, при нас трябва да си като Сашо Тръпката или Данчо от Ловеч, нормалните не ги назначават за милиционери.

13

Анонимен

преди 3 години

Политиците им гласуват високо доверие защото те крадът народа а МВР ги пази.За това им позволяват и те да гепат като тях.

12

Анонимен

преди 3 години

Новия закон дава възможност за повече корупция защото дава власт над гражданите на слабоумни и алчни индивиди.

11

Анонимен

преди 3 години

МВР гарантира добър стандарт на живот само на служителите си а би трябвало на всички нас да гарантира сигурност !Трябва да се преструктурира така, че да е ефекривто и в полза на населението.

10

АнонимеН

преди 3 години

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИМАМЕ И ДОКАЗАНА ПРЕСТЪПНОСТ В СЪДА!!! НЕ Е ПРЕОБЛАДАВАЩАТА ЧАСТ НО ПРЕСТЪПНОСТТА Я ИМА И ТАМ!

9

АнонимеН

преди 3 години

ДОКАЗАНА ПРЕСТЪПНОСТ В СЛЕДСТВИЕТОДОКАЗАНА ПРЕСТЪПНОСТ В ПРОКУРАТУРАТАДОКАЗАНА ПРЕСТЪПНОСТ В ГДБОПИ ОТ МВР ИМА ОТВРАТИТЕЛНО ПРЕСТЪПНИ СЛУЖИТЕЛИ НО КАТО ЦЯЛО НЕ СА ПРЕОБЛАДАВАЩАТА ЧАСТ!

8

ПачкиЕвро

преди 3 години

Не може да бъде!В тази честна,почтенна,прозрачна държава!Полицаи да са чадър над престъпници!Ние сме за пример на Европа.Най-развитите,най-богатите,най-напредналите...Премиера ни псува на ***,кърджалийски п**ки,такова с 200...Опозицията намешана във всички далавери.НОЩ сее паника,страх и ужас...И вие такива работи да говорите за добрите чичковци полицаи!Засрамете се!

7

МНЕНИЕ

преди 3 години

България е МНОГО БОГАТА ДЪРЖАВА . но се краде много .

6

Анонимен

преди 3 години

Добре, след таково блестящо разследване колко от участниците в тези нарко групи са арестувани?В едно разследване участват доста служители и за бъде то прекратено или смачкано явно и те са дали своето мълчаливо съгласие след нареждане от горе. Тези мълчаливи съучастници на престъпният свят смятате ли, че са достойни за служба в полицията и няма да продължат да мълчат и за напред покровителствайки престъпниците.

5

До кога?

преди 3 години

Не е луд тоя дето яде баницата... А тоя дето му я дава, огромен бюджет всевъзможни невиждани и при комунизма превилегии, никакъв контрол, огромна корупция, не работещи служители,и тн. с две думи много скъп бардак, платен от народа.