140

Анонимен

преди 3 години

е сигурно по българските кланници и месопреработвателни предприятия условията и заплащането е по-добро :)В РБ няма икономика, няма селско стопанство и няма животни и кланици. Българите ходят да работят на Запад в кланиците, а месото се внася замразено и преди да се сложи на щанда се инжектира с оцветители да е червено.

139

Анонимен

преди 3 години

Някой да спомене какво образование имат Стефан и Иван или каква друга професия,освен тази на аутсайдери?Работил съм в Германия едно десетина години,като ел.техник с бегли познания в началото по немски език-от техникума по електротехника.Да кажа,че беше съвсем лесно,ще излъжа,но след първата година стана даже готино.Самостоятелна квартира,социални осигуровки,добра заплата и нормален живот! Такива като Стефан и Иван ги има навсякъде!

138

Анонимен

преди 3 години

При демокрацията и западното парнтьорство в РБ над 70% от българите живеят с 800-900 лева заплата, която едвам стига за препитание. Как може да си купиш жилище с такава заплата?

137

Ядосан на предатели

преди 3 години

Епа бегайте в чужбина бре. Там е рай, тук е ад! Ама не се и връщайте като се поболеете, стойте си в рая!

136

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен145 БРАВООООО БЕЗАПЕЛАЦИОННО СПЕЧЕЛИ ПЪРВО МЯСТО ПО УМСТВЕН НЕДОСТАТЪК

135

Анонимен

преди 3 години

До ЗА ПЛЮВАЩИТЕЗнаеш ли как се получаваше собствено жилище преди?Ако не си имал имот в града,чакаш по 15-20 години и чак тогава! Теглиш заеми и изплащаш минимум 20 г. И да имаш пари,ако си от село или друг град се искаше т.нар.жителство.Ако си от съответния град и си имал да кажем дворно място,идва комисията,прави една мижава оценка и с хиляди врътки напр.за 500 кв.м. двор можеш да получиш максимум два апартамента и то,ако имаш пълнолетни деца.

134

Анонимен

преди 3 години

На картинката е картата на България. София е около вимето на кравата или мандалото на бика, зависи от квартала.

133

Програмист софиянец

преди 3 години

До 147Трябва ли да изпитвам вина задето живота на някои хора е дълга поредица от погрешни решения? И в София има мизерия, лично съм я преживял, но съм направил нещо от себе си вместо да се оплаквам и да търся съчувствие. Не, няма човещина. Нито има в мен, нито някой е проявил към мен.

132

Анонимен

преди 3 години

Мързеливците винаги търсят вината в другите. На който му се работи, дори и без квалификация може да си живее сносно. Ама не, те искат с основно да станат директори. Аз съм с висшо и взимам повече от президента, ама и отговорностите са ми повече. Така че бачкай за да имаш. При комунизма колкото и да бачкаш, пак си ***.

131

Селяндур

преди 3 години

До Анонимен128Ти в детската градина ли си, че не разбираш нещата и задаваш *** въпроси?По темата: Така ще е. Аз също работя в скапана австрийска фирма с нечовешки условия на труд и фалшиво заплащане, но като си сам и никой не помага стискаш заби и си налягаш парцалите, за да може децата ти един ден да имат по-добра работа и живот в една нормална държава. Прави ми впечатление, че софиянци въобще не са наясно с мизерията, която царува в страната. Моля, бъдете по-човечни в тия вълчи времена.

130

Анонимен

преди 3 години

е сигурно по българските кланници и месопреработвателни предприятия условията и заплащането е по-добро :) да не говорим пък какво беше навремето при комунизЪма, като човек от по-старото поколение, ходил по бригади из подобни предприятия от т.н. ни консервна промишленост, мога да кажа, че за описаното в статията навремето дори и неможеше да си мечтае човек.

129

Анонимен

преди 3 години

При социализма кофите за боклyк бяха празни защото българите живееха в бедност и всичко си изяждаха и пенсионерите не можеха да ровят и гладуваха, а при демокрацията има богати българи които изхвърлят много огризки от храна и българските пенсионери ровят в кофите за боклyк за да се изхранват с огризките.

128

Краси

преди 3 години

Някой да ги е викал с телеграма?

127

91

преди 3 години

Не знам защо не руснаци, ами българи вършат най-мръсната и най-черната работа в западна Европа при унизителни условия и за мизерно заплащане, а българската министърка ходи в Русия на крака да се моли за руски туристи за да могат българите да им слугуват на черноморието и да им сменят чаршафите, да имат някакво препитания държавата да не им плаща социални.

126

Ром'с

преди 3 години

Нима немските "органи" не знаят за тези нелегални.... Защо ли си затварят очите...?

125

ЗА ПЛЮВАЩИТЕ

преди 3 години

ПЛЮВАЙТЕ НА ВОЛЯ ПРЕДИШНИТЕ.НО НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ЧЕ ПРЕЗ И БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕГО 92 % ИМАТЕ СОБСТВЕНИ ЖИЛИЩАПЛЮВАЙТЕ - БЕЗПЛАТНО Е

124

izh

преди 3 години

До Анонимен 125И кофите бяха празни комунчо.

123

izh

преди 3 години

Никого не карат насила да работи тази работа. Така, че просташките дрънканици за "роби, слуги" и т. н. само показват комунистическата атрофия на мозъка на определени гласоподаватели. Всички знаят при каква образованост , какво се получава Явно сайта доста е окъсал, че да дава гласност на мързеливит , или май е пропаганда "абе ако мине"

122

Стефан

преди 3 години

Да дойде Oсманско управление!

121

sa

преди 3 години

С какъв акъл отивате да работите на такова място?! Трябва да се мазохист