149

замислих се

преди 4 години

Ако всичко се прави за едни мили арди,що не почнаха да лъжат още през април?

148

Анонимен

преди 4 години

Може ли хората да са толкова наивни, да си мислят, че могат да спрът вируса с някакви смешни външни мерки, сякаш са по-умни и не е предвидено как да се разпространява вируса въпреки техните мерки. И най-интересното - от няколко месеца тези мерки изобщо нямат ефект, и хората пак упорстват с тях. Ами тяхна си работа, нека освен вируса си съсипят и препитанието, ще има повече за вируса тогава.

147

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА може и да се тройно повече, а може и да са четворно по-малко. Всичко може.

146

Анонимен

преди 4 години

Маските и мерките не действат, това се вижда от данните. Страните в които не спазват мерки имат същите брой заразени и жертви. Политиците се гаврят с народа.

145

Анонимен

преди 4 години

Не може да се отчита спад от вчера до днес.Утре може да са двойни на днешните. Спад ще е ако поне 4-5 дни бройките все вървят надолу. Ама журналистите и те да добавят едно изречение от тях си.

144

Анонимен

преди 4 години

do ОХ я пак, кое расте ? Първо удобно се пропуска, че положителен тест не значи болен, може да значи антитела, т.е. изкарал болеста, и тогава дори е хубаво този брой да расте, второ излезе доказано как проба от Папая дава положителен .. по нататък няма смисъл да говорим ..

143

до дубаеца

преди 4 години

Нипа е тръгнал към Европа.

142

Анонимен

преди 4 години

Все едни и същи бичат тука, поне нещо неказано да чуем, а.

141

ОХ

преди 4 години

До АнонименДака е относително, но абсолютната бройка расте. И ако знаеш умножението ...кое по-голямо5 х 1000 или5 х 5000 ???

140

Анонимен

преди 4 години

До ЛЕЛЕСега и затова ли ще търсят ваксина? И с коя ще ни боцнат?

139

Анонимен

преди 4 години

16 април: 435 теста - 53 случая (12.8% заразени)24 април: 1065 теста - 90 случая (8.5% заразени)26 юни: 2750 теста - 105 случая (3.8% заразени)ШОК! ПАНИКА! Процента болни е значително по - нисък.Болниците празни, парите си вървят, скандалите и корупцията не стихват. Бедните стават по-бедни, а богатите по-богати!

138

Анонимен

преди 4 години

До ЛЕЛЕНяма да ида в Дубай.

137

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 160Излиза че си ***.Ето ТОВА излиза.А идната седмица ще минем 200 на ден.После 500 и така докато започнат да гъбясват по 50-60 в гробищата на ден.А после ще дойдат и камионите за трупове.Масови гробове и т.н.Това е бъдещето.

136

ЛЕЛЕ

преди 4 години

Вирус на болестта НИПА - прочети в уи.кито!!!!Стига сте подминавали!!!Нали все много знаете???

135

българин

преди 4 години

Пациент към доктора:Докторе, кога ще отменят извънредната епидемиологична обстановка?Докторът:Не знам, не се интересувам от политика!

134

Релеф

преди 4 години

Никви "маски" никви 5 лева. Няма да изпълня нито 1 от мало-умните ви налудничеви нови изисквания. Когато ни заплашваха да не излизаме от нас, лапетата се събираха на групи на вънка и никой нищо не им викаше. Само гледай дали ше тура маска у магазина или у рейса! :)

133

Бойку МиТодиев

преди 4 години

Тука..щото съм АЗ , са малко заразени и ЦЕЛИЯТ СВЯТ СЛЕДВА МЕНЕ! Тука щото АЗ решавам са много заразени - щоту ЕС дава едни пари...Тука , НА МЕНЕ в шкафа са 1 пари...за Барцелона и Влади Горанов , ама пуста власт , искам още..Ковид е добре дошъл , страх да има , кво ще прайте БЕЗ МЕНЕ? А? Без МЕНЕ?Да муттро без тебе! Нямаше да има Левски и Ботев , като нищо ако им беше съвременник и някоя мутра бей , би ги убил и тях. Да не пречат на ваше височество селското момче с големи амбиции. Вирус-кой е

132

българин

преди 4 години

До: номер 161По време на чумните епидемии през средните векове хората наистина са носели такива огромни маски с клюнове.Може би докторът с клюна цели да ни наплаши още повече с този клюн като прави алегория с чумата, която наистина е взела огромен брой жертви?Труповете са се разлагали по улиците и в домовете защото ги е било страх да ги доближат да не се заразят!

131

до 166

преди 4 години

Що? На тебе иска ли ти се?

130

Анонимен

преди 4 години

А така. И какво излиза? Какво е положението в момента? От направени 2750 теста - 105 положителни.А как беше в началото на извънредното положение?Примерно, направени 275 теста, от тях - 10 положителни.Примерно казвам, защото нямам статистиката под ръка.Но всички знаем, че така беше.Разлика особена не виждам. А може в началото заразените да са били даже повече.Ако направят 30 000 теста, със сигурност ще открият 1000 заразени!