78

Анонимен

преди 3 години

Русия не ти е помогнала за турско. Тя е извоювала една територия от турчетата и я е подарила на едни необразовани лицемерни *** за да си направят държава. Русия дори на практика е създала тази държава. Смятам, този факт трябва доста да говори за интелектуалното ниво на българите - русофоби. Или може би моралното - башибозука винаги ще коли българите... Лошото е, че башибозука са самите българи. В съвременния случай - демократични евроатлантици.

77

Анонимен

преди 3 години

Аре стига три веее? Не знаем кой на кого отговаря!

76

До. 66

преди 3 години

Абсолютно пример втората световна какви жертви е дала СССР какви САЩ.Нещо повече 100 хиляди армия на САЩ не е смеят да минат 15 дена през 1000 души немци, просто защото не искат да имат и една жертва е накрая им се налага да минат защото ще закъснеят за Берлин и разпределението на новите ресурси.

75

Анонимен

преди 3 години

до 77 Много си прооост бе САШЕ!И ти да отидеш в Америка и ти ставаш американец навремето прочиствайки територията от местното население и навиращ го в резервати. Понял, Саше?

74

до 75

преди 3 години

Още по-зле, избива собственото си население бе, *** ну погоди

73

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 71Как така американци, които са се заселили в САЩ? От къде са дошли американци, от Американия ли?

72

Анонимен

преди 3 години

Викаш, за 500 години българите били останали българи... Баташкото клане помниш ли го? Кланетата в целия регион помниш ли ги? Били са извършени от така наречения башибозук. Кой си мислиш, че е бил този башибозук? Имаше една покъртителна история как търговец от едно село слага чалмата и отива и изнасилва и избива жената и дъщерите на конкурент от съседното село... Само за това се е включил в башибозука. Българин, между другото. Етнически, верски и езиков българин... Ако не бяха руснаците...

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 67 Неграмотнико ...това никой не го отрича,мамо ли харесва...,говорим за България..И никой не отрича ,че Русия ни е помогнала за турско...Преднамерено руско мислене...Ти никога няма да усетиш тръпката да се почувствувал българин...Съжалявам те.А прочети историята на българските революционери и виж,никой не е таил добри чувства към Русия,освен малцина заблудени като Петко Войвода

70

Варненец

преди 3 години

Ей, софиянци...не ви ли е срам да търите мемориалната плоча във вашия град на американските летци през ВСВ, които ви избиха 2500 ваши съграждани? Не ви ли е срам да слагате И цветя на тази плоча, вместо да я разбиете????

69

до 67

преди 3 години

Ти за гладомора на Сталин чувал ли си? Само там избива 10 милиона украинци, ясно ли ти е бе, *** ну погоди

68

Анонимен

преди 3 години

Както вече писах, само този който не е ходил в казарма не знае, че преди клетвата се правят репетиции. На самите маршировки не всеки участва, някои просто се строяват и се заклеват. На някои не им е много прииятно че са набивали крак, а не ги показват. Само че това не е клетвата на някой новобранец, а парад който гледа цял свят. Патоса е огромен. На човека просто му е дошло вътрешно че няма да участва. Ако това трябва да е новина изобщо трябва да се сравни бойният дух на руската армия с другите.

67

Анонимен

преди 3 години

до 58 Във Варна и Балчик руските кораби убиха има няма 20 човека, бе смоотан? А Хамериканците избиха 2500 софиянеца с бомбите си 43-та!Понял?

66

До 59

преди 3 години

Нормално за Русия сме се явявали важни за стратегията им. Освобождението, стопери на турската империя към Русия, времето на социализма сме Гео политически център на СССР на балканите и арабският свят.Докато за САЩ сме държава от третия свят, а САЩ с държавите от третия свят комуникацират само по този начин с бомбардировачи.

65

Анонимен

преди 3 години

до 66 Пинкоо, само 2- те атомни бомби на САЩ пуснати над Япония са избили повече хора отколкото руските инвазии в историята. Не включвам германците- те си го търсеха!

64

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 58Русия е избила много повече от САЩ...,и дори сега още плащаме за всичко свързано с тях..И Левски,и Стамболов,,и Раковски, и и и...не са харесвали и имали нищо общо с Русия...И тях ли ще предадеш продажни българино?..

63

Владимир

преди 3 години

Давам ти амнистия, моето момче! Само си кажи на колко водки беше?

62

Анонимен

преди 3 години

чебура е редовен тука маже глупости по цял ден, нямал пари да се върне от щатите и сега руснаците му виновни

61

Анонимен

преди 3 години

Путин ще излезне май като нашия А. Доган които сам си спретна онзи цирк. А сега пък Путин.

60

Анонимен

преди 3 години

Горката чебурашка, препила е с препарат за вана

59

Анонимен

преди 3 години

Ами що не пишеш как руски кораби обстрелваха Варна и избиха цивилни ами когато руски кораби унищожиха българските защитници на беломорието!!!