151

Кое е срам и позор ?

преди 3 години

Че обичам "демокрацията и нейните достижения" ли ..или че мразя "руския примитивизъм и азиатска простотия"...??!Да ! Обичам свободата и демокрацията и ненавиждам азиатската и руска жестокост , подтисничество , простотия и примитивизъм!ВИНАГИ ЩЕ МРАЗЯ РУСИЯ!ТЯ НИ НАПРАВИ , БЕДНИ , НЕЩАСТНИ И ПРОСЯЦИТЕ НА ЕВРОПА , С НЕЙНИЯ "КОМУНИЗЪМ" И "ЦАРСКИЯ Й ТОТАЛИТАРИЗЪМ"...С КАЙТО ВИНАГИ Е ИСКАЛА ДА НИ ПОДЧИНИ И ЗАРОБИ!ТАКА ЩЕ НАУЧА И ДЕЦАТА СИ --ДА МРАЗЯТ РУСКИЯ МИРИЗЛИВ БОТУШ И ХЕГЕМОНИЯ!

150

хахахаха

преди 3 години

До АнонименКакво имаш ...американско ли? Хахахаха 90% от Европа и Сащ са Китайски и южнокорейски...айде да те светна, че оттдавна и "Хамър" е Китайско собственост! Всичко във вас и по теб е произведено извън Европа и САЩ, но ти си западняк хахахха Промит соросоиден мозък носещ китайски тениски и ползващ китайски телефони! Дупи се на САЩ и псувай Русия---така са те научили! Така си им удобен - утре и Бабуински *** ще целуваш!

149

Анонимен

преди 3 години

У дома ми , няма нищо руско и никога няма да има!Не искам децата ми да се учат на примитивизъм, войнолюбство и алкохолизъм.Русия нищо не може да им даде , нито на нещо да ги научи.Техните философии и морални ценности , не отговорят на нашите разбирания за живота!

148

българин

преди 3 години

До 155 Срамно и позорно е! За теб като млад българин. Която Американската " демокрация" е превърнала в Заклет Американофил! В нета пише всичко бе Дечо! Попрочети и сам ще стигнеш до истината Си! То за носа е най лесно да водиш НЕ ЗНАЕЩИТЕ!-:) Използвай тази черепна своя кутия по предназначението и А не за равновесие!-:) Мислете бе деца!-:)

147

хахахаха

преди 3 години

До руска изостаналостТи да не караш Хамериканска кола? Първи по продажба на лично оръжие са САЩ -нещо да кажеш? Изостанала държава, която си прави когато иска разходки до космоса?! Да нахрани народа си ...как с трилиони милиарди дълг като Мангалия ли? Русия си спазва финансова дисциплина за разлика от "богатите" псевдо демокрации с трилиони милиарди дълг, който няма изплащане! На Русия договорите с Китай и индия и стигат общо 4 млрд души хахахаха

146

българин

преди 3 години

Велика държава и народ!! Този парад който провежда Русия Е не да демонстрира сила Русия! Тя се е доказала във времето че е сила във военното дело! И за това запада се съобразява с нея! Провежда го за да помнят бъдещите поколения! За милионите невинни жертви дадени от Русия и Европа погубени от нацизма! Америка е далеч от събитията тогава в Русия! Какво иска си е НЕЙН ПРОБЛЕМ ДНЕС! Империализма на Америка си е за нейна сметка!Принципността е важна!-:) Слава на Русия!

145

Анонимен

преди 3 години

Срамно и позорно е днес 70 години след ВСВ Русия да продължава да се хвали само с оръжие, което може да унищожава човешки животи.Ама те това не го разбират.

144

руска изостаналост

преди 3 години

Руската изостаналост е пословична, а има ли изобщо нещо "ново руско" , което да не е оръжие?! Та руснаците една лека кола или дори шевна машина не могат да произведат като хората...

143

Анонимен

преди 3 години

Добре де! Напиши какво произвежда Русия освен оръжие за масово унищожение.И само фукни колко са велики. Ми да си нахрани народа първо Путин, пък после да се хвали с оръжие. 100 години след революцията те продължават да са в кризи и края им не се вижда.

142

Анти-трол

преди 3 години

До 111- !!!"Космическа Америка", която праща"спътник" на майната си и се чупи след 1 ден? Русия е сила в Космоса а краварите само се молят и просят да ги допуснат до станция МИР. Станция произведена преди 50 години, технологии които още Хамериканците и Европенделите нямат! Америка след 10 години няма да я имат ...обонго маконго и сие ще я превземат!

141

Отвратен

преди 3 години

До АнонименТи немски или американски телефон, компютър пералня климатик ли ползваш или прозведен в Китай - най голямата и силна Комунистическа държава. Спокойно след 20 години и китайски коли ще караш, както и сега носиш и обуваш китайски дрехи и обувки. Кога Хамерика или Европа ще направи станция вкосмоса като МИР. Кога?????? Ако Русия им позволи ще се качат ако не като бедно ***, ще гледат витрините с банички!

140

Отвратен

преди 3 години

И Европендия и Гейкравария правят паради от 2 седмици. Банани не спират да чупят, трошат и изнасилват до като бели политици и "фиминистки" им целуват краката.Същите тези феминистки, които до вчера скачаха на всеки мъж за всичко, сега целуват и мият краката на озверели рецидивисти, обирали с пистолет бременни жени. Е те това е Демокрация! Това е протест-неуки, необразовани малцинства мирно протестират до като ограбват бели. Същите *** *** никога не биха скочили да защитят живота на ази

139

Анонимен

преди 3 години

Мачкай Путин.

138

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 147 И не е и необходимо да има такава,защото те са много по-добри в други сфери на живота а не в консематорската за която не се иска много акъл бе, тик.во!

137

681

преди 3 години

До Унуфри Препоръка -чети повечко ,за да можеш да различаваш черното от бялото! И не пиши повече глупости!

136

Анонимен

преди 3 години

Тази руска мощ я знаем!А изложение на руски телефони,компютри,телевизори,перални и микровълнови печки? КОГА?

135

Iozeff

преди 3 години

До АнонименВ Германия ако не знаеш немски,можеш да се оправиш спокойно и на руски!Руснаците са навсякъде в Германия защото са победители и всички ги уважават!Американци има ,но са много малко!И скоро съвсем ще изчезнат!Русия е просто велика сила и никой не може да го отрече!

134

111- !!!

преди 3 години

с конвенционалните си оръжия крепостните могат да изплашат единствено гаргите, на не и Космическа Америка, а иначе неграмотните русо-роби нека се радват на бутафорните паради на мужиците.

133

БГ Патриот

преди 3 години

Ако пребиеш руснак който се опита да изнасили жена ти трябва ли да чувстваш гузен? Все пак те са ни освободили. Питам само за един приятел.

132

Iozeff

преди 3 години

До абе каскетиНикой с нищо не те занимава! Сигурен съм че днес си стоял пред телевизора и си умирал от яд гледайки парада на великата Червена Армия!