161

от щабо

преди 3 години

Така ше е караме докъде март па като минат изборите кой от къде е!

160

Виновниците в

преди 3 години

Пекин Пляскат с Ръце и са с Усмивка до Уши - никой не им потърси отговорност, а стадото протестират срещу собствените си правителства, вместо да искат или военна окупация или Репарации от Китай!

159

Истукан

преди 3 години

Дали наистина Борисов е най-одобряваният политик заради вируса ще си покаже на изборите догодина. Аз не съм съгласен, че заслужава да печели. Това, че въвеждаш ограничения и маски и с това забавяш разпространението и краят на епидемията, не означава, че правиш нещо. Ако беше да засилва имунната система на хората с нещо, щях да се съглася, че прави нещо, но със заповедите си за маски и извънредни положения не прави нещо.

158

6

преди 3 години

Върнете извънредното положение ***. Два мексеца си пих в къщи и ми плащаха . Искам така до пенсия.

157

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 167Той откъде да знае човека че не сме във военно положение, сигурно досега е бил във война с вируса...ха ха

156

Анонимен

преди 3 години

Напишете в гугъл "Кантарджиев изби рибата със странни физиономии", за да се посмеете от сърце на другия капацитет в трупата.

155

Анонимен

преди 3 години

Щабът е виновен за случващото се. Изгониха Мутафчийски, който очевидно държеше на строгите мерки и оставиха тия палячовци да разправят как "то селото е пламнало, но няма нужда от карантина". И сега какво, цяла България ще пламне, защото не посмяхте да наложите карантина на 2-3 села. Ама ако бяха бели хората в тях, щяхте да ги побъркате от карантина. Носете си сега последиците. С тоя вирус не бива шега, маските са задължителни, а вас ви беше страх дори да приемете закон за тях. Жалки сте.

154

Анонимен

преди 3 години

"В военните структури, заповедите се изпълняват, а не се подлагат на обществено гласуване."Само че нито има военно положение нито живеем в казарма. Така че би следвало да се зачита и общестненото мнение.

153

Курис Пичерядис

преди 3 години

Софиянец съм,днес бях в Парадайз Мол всички бяха с маски но двама господа ги бяха свалили тоест носеха ги като лигавници.След направената забележка от полицай те ги сложиха,след това ги засякох на по долният етаж пак ги бяха свалили.Какви мерки какви 5 лева....Селянина си е селянин.Жалко,че наводниха София..

152

Анонимен

преди 3 години

Епидемиологията е наука, но научните работници не са най добрите организатори. Науката може да спори за всевъзможни детайли, но мерките отдавна са технология, за налагането на която се изисква дисциплина и стриктност. За това началник на щаба е военен лекар. В военните структури, заповедите се изпълняват, а не се подлагат на обществено гласуване.Останалото е политизиране на процеси, които не са политически, а изведени като полезни от натрупан опит в историята на организираните човешки общества.

151

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен163Няма кой и как да те накара нещо да правиш, освен ако не искаш да правиш.Тоя казал, оня да направи, щото другия искал... Ей, гербаджия смотан, скрий се и не се оправдавай. Ясни сте вече - следете календара, денят наближава.Пак казвам - никой не може да те накдара да направиш нещо, което не искаш. Дори и с пистолет на челото. Ако си пич и мъжкар - ще си останеш такъв.Нашия, дето го гледаме всеки ден по ТВ, не е нито пич, нито мъжкар. По-долу казаха в прав текст какъв е.Лягай си

150

Анонимен

преди 3 години

Кой ги назначи тия и по какъв критерий ги избира? Специалисти има много,защо точно тях? В момента те управляват държавата,а никой не е гласувал за тях.

149

Анонимен

преди 3 години

Спрете да упреквате нашите управници! За тях също е кошмар! Прокоратурата кара на сила Ананиев върши глупости. Нашата прокоратура я задължават СЗО. Лидер на СЗО е този психопат под-човек Тедрос Аданом Гебрейесус. Тедрос Аданом Гебрейесус трябва да да му отрежем главата и да я хвърлим на плъховете!

148

Анонимен

преди 3 години

Има такъв феномен - някой пръдне в асансьора и се прави, че не усеща пръднята, после се прави, че не е той, накрая като сички почнат да го ругаят, обръща плочата и почва "Е, голяма работа! Вие сякаш не пърдите! Всички сме еднакви" и от тоя сорт. И в това положение е ГЕРБ - само че техното не беше пръдня, а направо се нас ра главатарят им. А тия около него се усмихват, дишат с пълни гърди и коментират как ухае на теменужки.

147

Анонимен

преди 3 години

До ...Щаб трябва, но с експерти по вирусите, ако ги има в БГ разбира се...!Това че гледаме хора които с незнанието си гледат да изпъкнат...нищо ново!Мутафчийски беше симпатичен като Годжи (не съм фен на Годжи) но показа че е всичко друго, но не и вътре с материята...

146

Деян

преди 3 години

Нали преди два дни казаха,че няма да се удължава това извънредно епидемиологично положение,каза го Ананиев.Нали Борисов също каза,че вируса не бил толкова силен колкото преди и хората го изкарвали без да влизат в болница.Какво става???Вие ни побъркахте вече.През два дни си мените мнението.Луди направихте хората.Ние сме били виновни,че вашите мерки са неадекватни,така ли?Просто това епидемиологично положение ще продължи вечно,защото сте некадърни и освен да го удължатаве,за нищо друго не ставате

145

Анонимен

преди 3 години

*** с опити да разсъждават...

144

Анонимен

преди 3 години

Политизирайки противо епидемиологичните мерки, се рушат устои на обществен договор, които няма политическа сила, която да мобилизира така народа, щото да възстанови предишното доверие.-------Болна ти е главицата, но да, има нещо верно. Заради простотии те на герберите, цялата идея на политиката се опорочава и политическите нрави се извращават до крайна степен. След такова безочливо к нагло управление, следва срив, който се лекува десетилетия.

143

Анонимен

преди 3 години

Така нареченият Щаб не е медицински, а полититечески орган.Създаден е лично от Борисов с цел да го обслужва.Това не са специалисти, а канцеларски плъхове, лакеи и подмазвачи.Затова народът ги ненавижда и им се подиграва.

142

...

преди 3 години

До Анонимен151Няма правно основание, за създаване на подобен щаб. Виж по кой чл. и коя точка е създаден. Никакво правно основание няма, за създаването на този щаб. Има друг чл. и точка, по която може да бъде създаден кризисен щаб. Но начело на този кризисен щаб, може да бъде министъра на вътрешните работи а не някакъв си коремен доктор. запознай се, преи да се изказваш. И ти като главатаря си. ЯСНО ЛИ Е?