34

българин

преди 3 години

Пак ще го кажа! През социализма до 1989 г.Не бяхме и чували за тоя! Тогава не се интересуваме за " личностите" в Америка тогава.Не че и днес ме вълнуват лично!-:) Тоя грохнал старец ционист.Тогава е бил по млад.След 1989 г чухме за него чрез " фондацията" му. Тоя има трески за дялане ама яко и то! Лицемер Империалистически! Скоро да го посети оная с косата! Време му е! -:)

33

Анонимен

преди 3 години

До ГаньоБойко е десен,не е Шоросоид,шоросоидите са леви,но в България и по целия свят се управлява така,както се управлява в САЩ,който е на власт в САЩ,той дава инструкциите как да се управлява по света и какво да се прави.Иначе вкарани отделни шоросоиди има в почти всички партии,Кулезич е Шоросоидка и затова плюе по останалите нешоросоиди и въпреки,че е баш комунистка,има чадър и никой не споменава за комунистическото и минало,НПО-тата също са Шоросоиди.

32

Гробище

преди 3 години

Този рептилоид все още жив

31

Анонимен

преди 3 години

Тоя ако го видя някъде направо му режа главата и я давам на бездомните кучета да я въргалят като футболна топка!

30

Анонимен

преди 3 години

става като едно време -за всичко е виновен лошия сорос и четирите годишн сезона

29

Анонимен

преди 3 години

Я да не лъжете!Точно неговите организации вкарваха бежанците в Европа.Не,че няма и такива хора,които наистина бягат от война и имат нужда от помощ,но тези "бежанци" влизаха на тълпи незаконно и вероятно,за да запалят Европа отвътре,ориентираха ги чрез телефони накъде да вървят и какво да правят,което означава,че някой ги контролира и вкарва умишлено!

28

Astarot

преди 3 години

Истината е по средата. Да му се лепва заговор с полицията е нелепо. При техния рейт на стрелба, е просто въпрос на време да дадат повод.А че финансира организации, които участват в протестите е пределно ясно :)Като във всеки протест ти трябват едни 5% контролирани и овцете са твои.

27

рептилоид

преди 3 години

тоя няма ли да пука вече ?

26

Анонимен

преди 3 години

Не дочетох статията,защото е фалшива пропаганда,но Шорос го мразят дори и евреите и няма как да са "антисемитски" изказванията срещу него,мразят го по целия свят,толкова го "обичат" ,че както казаха някои американски политици,направиха Тръмп президент на САЩ, именно,за да не влезе Шорос в президентството им чрез Клинтън,щом и американците се страхуват от него,какво да кажат останалите?

25

41428

преди 3 години

Точно днешният либерализъм и новто политкоректно представлява тнай-зловещ тоталитаризъм.

24

Анонимен

преди 3 години

Евреите и по точно евреите в сащ много искат да прецакат целият свят и да станат доминираща нация, ама ще го барат гол! Китай става по голяма сила от сащ, както и Русия набира скорост, Иран също, турция не кляка на евреите така, че и на евреите ще им дойде видов ден, или по-скоро ядрен ден в Исрел! И тогава ще млъкнат най-после!

23

обективен до червено

преди 3 години

Тръмп ги мачка наред. Скоро това мощно ехо ще отекне и у нас, колкото и да си *** либерacтките ***.

22

Сорос стана противен

преди 3 години

с НПО-тата си,които си врат носа навсякъде.Нямаше да е лошо.ако те бяхачестни и почтени и със законни средства се бореха срещу неправдите.Засъжаление тези НПО-та(говоря за действащите у нас,които незаслужено секичат с името"български".Нищо българско няма у тях освен гражданствотона работещите в тях ренегати,продали си съвестта )провеждат чуждаполитика,несъобразена с особеностите на страната.Толерират се малцинстваза които се търси да живеят по-добре от мнозинството,което ги издържа.

21

Анонимен

преди 3 години

Тоя рептил още ли е жив?!как не го хвана короната да го изпие бе?!!

20

Рени

преди 3 години

До Н А С О Ч В А Т Е ЛМежду другото, в това интервю, уважаваният от всички проф. Христов казва, че когато белите скочат (а работите вървят натам), тогава нещата ще загрубеят истински. Гледах клипове на националната им гвардия. Където застанат ония, няма протести, няма ***, няма неприятни миризми...

19

Ганьо

преди 3 години

Бойко Соросойда :)

18

Те си го просят

преди 3 години

Без никакви конспирации. Некво си цветнокожо с португалско име (я от Бразилия, я от Ангола или Мозамбик) от некъв си съюз на цветнокожите в Германия туитнало призив за събаряне на всички статуи на Исус, щото били "бяла расистка фалшификация". Малко остава да настъпят мотиката и ще видят на какво са способни стотици милиони бели християни. Така става, като пуснеш прасето под одъра, както казват старците.

17

Анонимен

преди 3 години

До Н А С О Ч В А Т Е ЛВалентин Вацев също дава много професионални мнения по темата. Той си казва също казва в прав текст, че това си е поредната сopocияда. Добре е да се изгледат и неговите анаризи.

16

Анонимен

преди 3 години

Всъщност Сорос е дърт нацист никакъв евреин не е евреин с име Дьорд не съществува.Та той е като хитлер в последните си месеци когато е почнал да разрушава Германия тъй като е смятал че германците не са се доказали като силна нация и доминираща такава.

15

Милен

преди 3 години

До Н А С О Ч В А Т Е ЛДа, каза го мното точно професора.