214

Анонимен

преди 3 години

хм... на някои май им е кеф да ги страх... как иначе да се обясни "логиката" на видимо интелигентен човек, който в коментарите по-долу е изчислил, че тъй като в момента има 3872 регистрирани случая и от тях починалите са 199 (5,14%), от това следва, че ако 70% от хората се заразят, починалите ще са 435 000. Този процент смъртност идва от РЕГИСТРИРАНИТЕ с коронавирус, ако го сметнем от РЕАЛНО заразените (които го прекарват, без дори да разберат) ще е съвсем друг. И няма как да се получи 435 000.

213

Анонимен

преди 3 години

Аллооууу, Щаба! Май изгърмяхте барута преждевременно, а! Пълна неадекватност! Всичко се получава, както каза Мангъра - не може да се спре! само дето ни лъгахте, че като стоим 20 дни залостени под домашен арест и ставаме световни шампиони по вирус и тикварство! Ония двамата избягаха и дезертираха! Кантарджиев е сам *** отът е воин! Бил НадцениЛ - сам, лично, единствен, незаменим...! По хитрите се изнесоха.

212

Анонимен

преди 3 години

Някой прави ли разлика между затваряне вкъщи, КПП-та и мерки като спазване на дистанция и маски в затворени помещенияия? Голям рев, че тези мерки са супер трудни за следване. Но ако някой от семейството се зарази, ще има рев против държавата, медиците и арменския поп, ама не против нас си самите.

211

До 216

преди 3 години

Първеню, времето да лежиш някъде и на ти носят парите от мръсното заведение, а сервитьорките да свирят и работят за минималната СВЪРШИ. 30 г. дрога, мутри и разврат стигат на българския народ. Времето е на демокрацията, дето ще сдъвче и изплюе бардаците и чалгата

210

Анонимен

преди 3 години

Короната излезе слаба ракия. Аз си мислех че ще натръшка 5-6 милиона до сега, а то има няма 400 хилки по цял свят.Излагация професоре.

209

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 217Значи на 95 % не им пука за никой, освен за собствената им персона. Кой се заразил, зарразил, кой умрял, умрял. Важно е който все още е останъл да не се затрудни, ако носи маска.

208

Анонимен

преди 3 години

До 216Поредният заблуден *** си ти!

207

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 216Работата е там, че няма да си седиш в дискотеката, ами после ще идеш на работа, на училище или другаде, където можеш да предадеш това, което си лепнал. Или на родители и близки. Които не са били на дискотека и може да не им е все едно дали ще имат последствия или не.Ако живееш на самотен остров сам или с компанията само, нямаш проблем.

206

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 211Вероятно постът е ироничен. Не е необходимо това, но и без абсолютно никаква мярка, неспазване на дистанция и липса на санкции за това, няма да намалеят заразените.

205

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов, днес ни препоръча да практикуваме йога срещу коронавируса. Преди дни, каза индиректно, че който се зарази е ***, нищо нямал да затваря, но срещу глупостта не могъл нищо да направи. Каква ирония? :Д

204

Анонимен

преди 3 години

Утре ще бъдат 150 ,и пачки те се увиличават

203

Анонимен

преди 3 години

Гной от пъпка, в минимално количество е гнусна, камо ли дробовете ви да са пълни с тази слуз. Това е коронавируса. Руска рулетка е ако се заразите какво точно ще ви се падне на "колелото на късмета" - живот или смърт с тръба в гърлото. Продължете с баровете и кръчмите. На воля.

202

Анонимен

преди 3 години

Време е за национална политика. Време е да се спасява нацията, а не да се стопи с починали от Ковид. ЗАТВаряйте завинаги заведения и хотели. Гривни на всеки, да се знае къде ходи. Карантина за връщащи те се и то два месеца. КПП за година на всички клъстери, ако трябва и зидани стени

201

Анонимен

преди 3 години

Да, без това заведенията и хотелите развъждат разврат и дрога

200

Анонимен

преди 3 години

Затворете заведенията и бардаците завинаги. Толкова ли е сложно.

199

Анонимен

преди 3 години

Към момента в България има 3872 регистрирани случая на заразени с вируса. От тях починалите са 199 (5,14%), възстановилите се са 2027(52,35%) и активните случаи са 1646 (42,51%). Ако 70% от хората в България се заразят, то починалите ще са не по-малко от 250 хиляди, най-вероятно 435 хиляди човека, ако се запазят тези съотношения.

198

Обобщаващ

преди 3 години

До до обобщаващ. Добре.

197

danii

преди 3 години

пускайте от чужбина вирусаносителите ....щото ние в Б-я нямаме вирус ... и така щ е го посеят у нас та може и да се затриеме след време.!

196

до 12 мсп

преди 3 години

От полка остана само табелката до Кадилака на Елвис Пресли! От България остана една обезумяла тиква и тя ,,няма алтернатива".

195

Оле

преди 3 години

Ама вие на съзнание ли се надявахте.. ?!!