108

Анонимен

преди 4 години

Ваксината за СПИН е чакаме от 40 години и я няма.А тук един селски измамник обещава ваксина за КОВИД19 до година.

107

Анонимен

преди 4 години

До До 86Охо, познавате Бразилия толкова добре? Как я опознахте - лично или от кръчмата?

106

Анонимен

преди 4 години

Защо световната здравна огранизация забрани да се правят аутопсии на починали от ковид-19.

105

Анонимен

преди 4 години

До До 98А ти колко аутопсии си направил и установил, че са починали от ковид-19, че се изказваш? Засега няма нито една информация в целия свят, че с след аутопсия е установена причина за смъртта ковид-19.

104

Василев

преди 4 години

Онази кифла в Барселона понеже е ***, нашето свръхсекретно отделение на ЦРУ са я сканирали отвсякъде и са и направили психопортрет, видяли са че обича парите и накитите , и са я зарибили с разузнавателен накит!Всеки не може да влиза при премиера и да отваря шкафлето!!!Това е истината, и сега Бати Бойко си ближе раните, той е неизвергнат от европейската политика, а неговите кукловоди си гризат ноктите!Агент Патси Шмидт!ЦРУ!!!

103

Анонимен

преди 4 години

Догодина ще има нов вирус, ковид-19 ще е изчезнал. Всяка година има нови вируси.

102

българин

преди 4 години

До: номер 93Брей! Ти си много уверен, че догодина ще измислят ваксина срещу COVID-19!?Ти ли ще я измислиш че си така сигурен?Срещу HIV вируса още няма ваксина.Противогрипни ваксини има, но те не са особено ефикасни, затова и не са задължителни.

101

Анонимен

преди 4 години

до НАСРРАНИЯ ПРОФЕСОРКонкретизирай кои са тези някои държави, които се били справили.

100

До василев

преди 4 години

Разбира се, че бете бойко ще изберем, а не Кирчо Добрев, който беше хванет на сръбската граница с 215 000 марки и 43 000 долара, и то в най-голямата криза, в която ни вкара БСП-то. Тогава всички карахме със заплати 20-30 долара.

99

До 98

преди 4 години

Не аз Ти се изказваш, как нямало доказано умрял от ковид, некви алутопсии явно си навътре в нещата

98

Анонимен

преди 4 години

До от 63 до 67Така е, Вие сте безгрешен. А сега е време за лекарствата!

97

Анонимен

преди 4 години

Василев, кажи къде дават 17 милиарда, аз ще ида да подпиша. Няма какво да занимаваме бат Бойко. Той нека се занимава с важните неща. А аз и без туй съм айляк, ще я свърша тая работа, ще подпиша.

96

Анонимен

преди 4 години

До До 89Ами като не си преброил николко - не се изказвай по въпроса, защо се изказваш.

95

ПРОФЕСОР ПРЪЦ

преди 4 години

СЕГА-КОГАТО СЕ ВИДЯ ПРОВАЛА НА НАШИТЕ ВЕЛИКИ УПРАВНИЦИ И В ТАЗИ КРИЗА---ЗА РАЗЛИКА ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ,КОИТО СЕ СПРАВЯТ---НАИЗКАЧАХА НЕКАКВИ ЛЪЖЕПРОРОЦИ-ЛЕКАРИ И СЕКАКВИ ШАРЛАТАНИ---ДА НИ СПОДЕЛЯТ -ЧЕ--ВИДИШ ЛИ--ВИРУСА НЕ Е ТОЛКОВА ОПАСЕН---СМЕХ...В ИСЛАНДИЯ НЕ УМИРАЛИ МНОГО--ГОЛЯМА УТЕХА...ДА КАЖАТ ЗАЩО ТОГАВА ПОЧИНА ЖЕНА НА 36 БЕЗ НИКАКВИ ДРУГИ ЗАБОЛЯВАНИЯ--ИЛИ ОНЗИ СОФИЯНЕЦ ОТ КЪМПИНГА НА 41 ?ЗАЩО МЛАД ЧОВЕК БИВШ СПОРТИСТ БЕРЕ ДУША ВЪВ ВМА?СПАЗВАЙТЕ МЕРКИТЕ-ПАЗЕТЕ СЕ И НЕ ВЯРВАЙТЕ НА НИКОГО...

94

Анонимен

преди 4 години

До До 86Напротив, в Бразиля всичко е нормално, цифрите могат да се намерят в интернет и да се сравнят с другите страни. Ад е само в главите на уплашените и паникьорите.

93

Тонката

преди 4 години

ГЕРБ-ПОБЕДА:):):):)Бойко победи и коронавируса:):):)А неква селска дърта свекърва го следи и снима с Китайски дрон:):):):)И кво?:):):):)

92

До 89

преди 4 години

Николлко, ама аз не се изказвам сякаш знам :)

91

Анонимен

преди 4 години

Нищо съществено не казва професорът по кардиология - изпя си урока. Същественото е, че до година ще има ваксини и лекарства, а дотогава всеки трябва да се пази, А стадният имунитет е бошлаф работа - доказват го Швеция и сега Бразилия с 50 хиляди жертви.

90

Анонимен

преди 4 години

До от 63 до 67Напротив, много зле бъркаш, Бразилия с висока гъстото на населението и много бедни квартали без хигиена и здравеопазване и без да взима мерки има цифри сравними със тези на богатите европейските страни които взимат мерки и с развити здравни осигурителни системи.

89

До 86

преди 4 години

Не е вярно просто. В Бразилия в момента е ад. Бройката никой не я знае точно просто защото едно, че от толкова болни никой не брои второ крият истината разбира се. Там не е като тук когато някой се роди и се записва. Индия и те са така, сигурно над 500 милиона грам не се водят никъде, живеят у канавките и колибите