98

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен ОКУПИРАНА ! Факт !

97

Анонимен

преди 4 години

До Българин Двама целуващи се мъже ???? .......Ердоган и Тиквата от Банкя ,Тиквата и Юнкер ,Тиквата и .....Още, искаш ли ?

96

Българин

преди 4 години

До анонимен 147Хахаха Алоу, цоциалиста, тя любовта между двама мъже целуващи се уста в уста се демонстрираше на почти всеки плакат от времето на социализЪма бе. Да не говоря за целувките между Брежнев и Живков... Аз западни лидери да се целуват като тях двамата не съм виждал...

95

Анонимен

преди 4 години

До България в НАТО и ЕС Друго си е да стъпи гей цвичката ,наркоманията ,еднополовите бракове ,а ? И ху у у!

94

Анти-Сорос

преди 4 години

България в НАТО и ЕСпреди 4 минути 3 1Не е важно в Германия какво има, важното е че пияния руски ботуш никога вече няма да стъпи в България=============К0ра на пиян тираджия е посетил отверстието на магистрална фея, вследствие на което се е пръкна ТИ, поредния анаално податлив дженндър!

93

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре виждам, че все още не можете да свикнете с новите реалности. Както поета е казал: "Те това е положението, пък вие си избирайте"!!!

92

Джендър

преди 4 години

Защото Русия е страна победител и винаги побеждава.Дори в Чечня не успя хи хи.===============Наистина си тЬп КРАВАР!

91

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Не е важно в Германия какво има, важното е че пияния руски ботуш никога вече няма да стъпи в България

90

Тодар Правешки

преди 4 години

Да са живи и здрави гадните американци, че създадоха Интернет, за да могат петолъчниците и *** с полирани мозъци да се изхождат в Мрежата, обяснявайки колко велика е Рассия и колко добре сме живеели в концентрационния лагер, наречен социалистически!Както винаги съм казвал :Социализма и алкохола не са простили на никого!

89

Анонимен

преди 4 години

Как защо, да ги заплождат и да им подобрят ген фона. Краварската армия се състои от синявци с големи паламарки. Немкините ще останат задоволени. Че мъжете им с бирените шкембета нестават за тая работа. На тех им дайте свински наденички и халби бира.

88

Анонимен

преди 4 години

Не е толкова важно какво е ставало в миналото,този ужас от световните войни е преживян,важното е,да го помним и не го повтаряме,важното е днес да не допуснем трети ужас в Европа,затова не ми харесва да има конфликт между Европа и Англия или между Европа и Русия,ама никак не ми харесва,това е опасно за Европа!

87

Анонимен

преди 4 години

131ПиФтаряш се каскет...бягай да помагаш да правят централна канализация в големите градове като кОмсУмолск на амур, че се вмирисахте.

86

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен Чечня ли ! Хе ,хе !Затова ли псувате Кадиров ? Щото гони гей другарите и ги бие ,бие .И не иска демократичните ценности .

85

Анонимен

преди 4 години

1989 преди демокрацията и американското патньорство България беше 9 милиона, сега е 7 милиона кото се броят в тия 7 милиона и 2 милиона миячи и черноработници на Запад, и такива които на 3 години са напуснали България и сега дори не знаят български и къде е България на картата.

84

Анонимен

преди 4 години

Наритаха Русия благодарение на Горбачов, но Путин показа на САЩ и Запада къде им е мястото и кой е новият световен лидер с когото вече са принудени да се съобразяват. Защото Русия е страна победител и винаги побеждава.

83

Хе хе хе

преди 4 години

До АГРЕСИВНИЯ Колкото и сега сме рай ,толкова и при Хитлер .Затова ни оскуба Хитлер ,с концесиите Нойбахер и Клодиус и не изпълни и 20 % от обещанията си ? Чети Кито ,чети !Все още ни дължат дълг от 125 тона злато ,по цени от 1944 година . А с лихвите ? Колко е ? Кито ...Китооо !!

82

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНапротив, САЩ и Англия подкрепяха Германия във войната срещу Русия.

81

Анонимен

преди 4 години

Но Русия победи, защото Русия е страна победител.Победителката я наритаха по-лошо от победените.вансеремос!!!

80

Анонимен

преди 4 години

А защо когато при Руския комунизъм България беше с отрязани и гангренясали крака населението беше 9 милиона, а когато САЩ спаси България от руския комунизъм 2 населението на спасената България намаля с 2 милиона, а други два милиона слугуват на в западна Европа защото в спасената от САЩ Бъглария ги чака глад?

79

Анонимен

преди 4 години

Втората световна война е мит, пропагандна измислица на Запада и на САЩ. Не е имало никаква световна, войната беше война на Англия, САЩ и западна Европа срещу Русия. Целта беше разграбването и унищожението като държава на Русия. Но Русия победи, защото Русия е страна победител.