469

Анонимен

преди 3 години

тия сериозно се захванаха с дисредитацията на ББ.Друго не им остана. Не знам обаче не си ли дават сметка какво всъщност ни показват.Показват ни истинското си лице. ББ бил контактувал с Божков Е и?Има ли някой който досега да не е контактувал с него, още преди ББ да стане премиер?То бива бива излагации ама..А пък оня така наречен президент все повече ни показва че не е нищо повече от сел..дур.Сега Божков потрива ръце а тези които играят неговата игра, си мислят че играят своята. Пък кой знае

468

Анонимен

преди 3 години

Борисов да действа ез милост,България няма да остане без опозиция.И без БСП може да имаме такава. Те искат главата му и удариха държавата. Няма страна,която не би реагирала,при такава наглост.

467

запознат

преди 3 години

На никого ли не му прави впечатление, че има някои несъответствия в различните снимки, като например мокета. На една е зелен на друга бежов. Очевидно има намеса и обработка. По различни части на первазите има различни дефекти. Очевидно не са едни и същи. Аз лично не вярвам на тези снимки, от друга страна кой нормален човек ще държи такива суми и злато в шкаф, до който има достъп всеки?

466

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен482 Ще задейства,бъди рахат.

465

Анонимен

преди 3 години

До Тикволандия 480 Абе,иска ти се някак да го увърташ,нежели нескопосаните снимки да се окажат верни,но не става. Странно,защо тъкмо сега се появиха, когато почти всеки ден ,гледаме монтажите и четем лъжите на един гангстер,изживяващ се като бизнесмен и укриващ се в Дубай. Срещу когото има 18 обвинения и когото комунистите от БСП защитават.Следтвието да сикаже думата.

464

Анонимен

преди 3 години

Със съвременните технологии може много лесно да се определи дали една снимка е фотошоп , дали един запис е фалшифициран , изфабрикуван Защо след като е невинен Борисов и всичко е измислица , той не задейства подопечните си служби , за да се направи експертиза Или да ги праща на чуждите служби , нали израел , вашингтон са му дружки . За нула време ще му кажат , истински са , или не .

463

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 479 "Призна" вболната ти глава. Следствието ще покаже,коя е истината,докато то трае, Гумин Радев със свален имунитет.Следва импийчмънт.

462

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен: А колко милиграма мозък трябва да има някой, за да повярва, че ако днес шкафчето някой до е преместил, това означава че снимките са монтаж. Спал ли е Бойко по времето когато са му снимали шкафчето с пачките, или изобщо го е нямало, това ли е най-важното? Всичко е толкова абсурдно, че само гербаджия може да го измисли. Това е компромат, подготвен от вътрешен човек, някой съмнява ли се в това. А кандидат-изпълнители не липсват.

461

Анонимен

преди 3 години

Гербрските *** са под пара днес . Сами си пишат , сами си отговарят , пишат си плюсове А нито дума за това , че :Борисов призна за комуникацията с Божков , Борисов призна за записа - голямо целуване на Караянчева беше, Борисов призна за снимките

460

Анонимен

преди 3 години

А пък ако дойде БСП на власт ще се наредим до Джибути и Сомалия, както винаги.

459

Тикволандия

преди 3 години

До Анонимен 472: Тия сравнения, дето си ги смучеш от пръстите или ги вадиш от опорните точки са въздух под налягане. Вземи и попрочети по какво се оценява икономическото развитие на една държава. Написах ти ясно един от основните показатели: Брутен национален продукт на глава от населението. Ето, по този показател Румъния и България бяха на едно ниво по времето на Станишев. А сега изоставаме с една трета от тях. И ако продължаваме така, никога няма да стигнем дори Румъния, а за другите ....

458

Анонимен

преди 3 години

Оказва се че Радев воайорства с дрона и по къщите около резиденцията, хората си мислели че това го прави охраната на резиденцията, разбрали едва сега когато се разсмърдя че това селския бек Радев.

457

Анонимен

преди 3 години

До Мен473 БСПееееееееее

456

Анонимен

преди 3 години

До Мебелировката?471 Колко милиграма мозък стигат,за да си помисли човек,че Борисов,или който и да е,ще си легне,като преди това отвори широко чекмеджетата на шкафчетата,от които да се подават пачки с пари,злато и прочее,като за изложба?! Малоумиетоех арактерно за дебилитена псевдопрофесора И. Христов,за комунистите от БСП и техните ментори.

455

Мен

преди 3 години

Въдицата със снимките е за по-нискоинтелигентните и възрастните хора. Познайте чий електорат са те.

454

Нищо ново

преди 3 години

До Факт: Е, ти го удари на пълни г'лупости. По-голяма п'ростотия не можа ли да измислиш?

453

Анонимен

преди 3 години

До Тикволандия466 Не е добра идея,да се сравняваме с румънците,както пишеш. Престъпната тройна коалиция върна България с 20 години назад. След всяко управление на БСП и компания,България е в политическа изолация,със спрени европейски фондове, с нарастваща смъртност, загуба на трудоспособно население...

452

Мебелировката?

преди 3 години

До Анонимен 459: Имало разминаване в мебелировката? Сигурно. Веднъж пачките били върху шкафчето, друг път - в чекмеджето - ето ти разминаване. Сигурно президента Радев ги е сложил там за да компроментира Бойко, докато той спи сладко в леглото си.Който иска - да вярва.

451

роза

преди 3 години

"Всички политици лъжат хората и си крият парите".Тази реплика от филм изглежда твърде елементарна на пръв поглед,но всъщност крие в себе си много,много истина!Вие как мислите?

450

Факт

преди 3 години

Кралицата на Англия веднага си поръчала дрон , за да следи Борис Джонсън. Вече е отправила покана до Гумен Радеф да я научи да управлява дрона. Радева вече глади смокинга на Радеф за отиването му в Лондон. Браво ,Радеф ! Прославяш България !