84

Анонимен

преди 4 години

Много правилно каза Борисов: Ф-16 идват, еврозоната-също.Процеса е необратим. Чао, Русия, няма да ни липсваш!

83

Анонимен

преди 4 години

Какъв сблъсък? Радев ще го разнася като матрьошка Борисов.

82

Анонимен

преди 4 години

трябва да си абсолютно дезориентиран,за да казваш,че снимката на Б.Б. е направена с дрон. Този дрон от гардероба ли е снимал???

81

Анонимен

преди 4 години

Руската пета колона е решила да играе "ва банк".Всичко е впрегнато на макс. ***, руски протежета, крадливи олигарси........ Няма да стане, ***!! Вън от България, окупатори!

80

Анонимен

преди 4 години

Вместо да отговори на Божков, Бойко реши да се скрие чрез обвинения към политическите опоненти. И така, проблемът от криминален става политически! И в двата случая обаче губещият е той, а мимансът зад него ще поеме рикушета.

79

Чак пък радикален?!

преди 4 години

Радев вече не е фактор в политиката, (както и партията му Майка БСП) , за да има радикален сблъсък ! Мун-Чо е само един безличен послушко !

78

Анонимен

преди 4 години

Питате защо издръжката на НСО е колкото тази на СУ. Защото Службата за охрана пази Боце от дрона на ген.Радев. А професорите от СУ нищо не пазят. Нали видяхте: премиерът е поставил на нощното шкафче пищова си да се пази. Е, забравил е да си го вземе, ама това е от годините - 61 лазарника са това, ей! Дано не забрави някой път прозореца отворен, че тогава дронът може да вкара в спалнята я КВ, я ебола.

77

БиБи

преди 4 години

вчера беше видимо уплашен. Много неща излязоха , а той говори пълни тъпотии. Няма такъв ужас , дори когато президентът Стоянов каза Иване , кажи си. Мутренска работа. Хората си изгубиха работата покрай тези извънредни положения , а той спи с близо 2млн. евро , че даже го има на снимка как спи там! Едеее това е Бояна , явно си ти там. Срамота бе! Алоооо , пагубни са за страната. Хората са по казаните те се къпят в безумно откачен лукс.

76

Анонимен

преди 4 години

Божков показа извлечения от банката и попита къде са парите. Ден след това ги показаха на целия свят. Остава да сравнят номерата на купюрите. Всичко останало е Пунта Мара!

75

Анонимен

преди 4 години

Едно време гл.прокурор Филчев тръгна срещу олигарсите и Костов за приватизацията и те го изкараха луд!

74

Анонимен

преди 4 години

Алооо много икономически интереси се засегнаха,особено на ДС червената олигархия!Започнаха и подмятания спрямо психичното състояние на ББ.Справка Александър Симов от БСП.Това вече е почерка на ДС и КГБ да изкарват инакомислещите луди!

73

Анонимен

преди 4 години

Малцина имат смелостта да се изправят срещу Бойко дъ пъмпкин и бухалките му и г-н Радев е един от тях.

72

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 76Да не се тъкмите да обявавате извънредно положение, дрогари гербаджии?Само да Ви напомня, че докато сме в ЕС и НАТО, няма да ви мине номера!Така че си опичайте хубаво акъла, да не ви изплющят оттам, откъдето не очкавате!

71

Анонимен

преди 4 години

Само необразованите хора не съзнават,колко сериозна е ситуацията,президентът работи в полза на чужди интереси и вече удари държавата,в лицето на нейния премиер. Няма страна,която би подценила заплахите срещу своя премиер.

70

МЕНЕ

преди 4 години

президентът ме следи с дрон и на него е окачена бомба! Аз не отричам , че една дама е кърджалийска *** , не отричам , че съм пълен с евраци , не отричам , че имам злата итн. , ама защо президентът ме следи с дрон........?...Господи пази България!

69

Анонимен

преди 4 години

До tomaЗададоха ти въпрос кой пробута Цецка за съперник на Радев, не се ослушвай, а отговори. Чакаме отговор!

68

Анонимен

преди 4 години

Интерсно!Кой подари кученцето на Путин и кой се договаря с Турция за "южен поток"?Когато сядаш на два стола обикновенно си на пода!Проблема в БГ-то не са примиер и президент, а тези, които ги пуснаха да избягат!!!

67

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен67 Притесни се за психичното състояние на тези,които изпращат снимки с дупки от куршуми на премиера,които го снимат с дрон,докато спи и които фалшифизират снимки с фейк компромати. Това е удар срещу държавата и тя трябва да действа. Гласуване свалянето на имунитета на президента Радев, заполчане на разследване срещу него,за държавна измяна.

66

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 69Подкупите и рекета не минават по банков път, мой човек.

65

Анонимен

преди 4 години

Само необразованите хора не съзнават,колко сериозна е ситуацията,президентът работи в полза на чужди интереси и вече удари държавата,в рицето на нейния премиер. Няма страна,която би подценила цаплахите срещу своя премиер.