55

Целта е

преди 3 години

парите да се дадат на оцелелите.

54

гост

преди 3 години

Студена е добре. Вода - не. Водка да пият.

53

Анонимен

преди 3 години

До кръвопийци---Щом държавата ги спря и не им разрешаваше да работят , длъжна е да ги обезпечи.

52

Чукундур

преди 3 години

Каква култура в страната на Бай ***,Андрешко и Лъжлив Съби бре.Чули ли сте бг писател ,поет,художник,да е световноизвестен бе ханзър?Бре нация от парвенюта сте бре.Селски тарикати на дребно.

51

Loyko

преди 3 години

За каква Култура говорят...???.Да не бъркат Изкуствата с Културата.Хората просто си промениха отношението към Изкуствата,като станаха по Културни.Подобриха хигиената лична и публична,станаха по човечни възпитани помежду си. А артистите ги знаем.Живеят си добре..пътувания,вили на всевъзможни места, лукс жилища и т.н.Не върви да се правят на бедняци...

50

Обява за работа

преди 3 години

Търся работници за селска ферма -овчари ,говедари ,доячи,аниматори,чешаци,теляци, копачи .......

49

кръвопийци

преди 3 години

Пийте по 2 студени води всеки път като се сетите, че сте завършили актйрско майсторвсто и искате държавната, данъкплатска гръд да ви кърми.

48

До 28

преди 3 години

Е да де ама по твоята логика всеки от нас "трябва да се подпомогне" , артистите да не са на господ хора нещо а?

47

Анонимен

преди 3 години

"Силата на изкуството"!!!! Хахаха! Тази лелка ни утепа! Кое изкуство бе лелче? Бог да прости Кристо, доколкото знам една стипендия или субсидия е взел във Франция в началото. След това само средства от частни източници. Това е изкуство. Реална оценка, а не социални помощи. Димитър Маринов да търси помощи? От живково време придворни шутове на държавна хранилка.

46

Е

преди 3 години

Да бяха сложили по едно резенче лимон - много е полезно за здравето !

45

Анонимен

преди 3 години

Илияна ощетената, която никой никога не е чувал, че съществува, ще си покаже ли данъчната декларация за 3г назад, щом е обидена как няма отсъпка за данъците й?

44

Анонимен

преди 3 години

ББ обаче наистина се старае да се харесва на масите. Писнат артистите - ето ви 2 милки. Писмат ресторантьорите, дето и в мирно време инкъбират всякакви зарази поради нисла хигиена - ето ви 9% ддс и отваряйте. Всичко хубаво, ама сметката му я плаща редовния българин, който не работи на черно. И на мен изобщо не ми допадат такива смели харченици на чужди пари. А за контрол върху короната даже не смея да си мечтая

43

мдаа

преди 3 години

Има вариант вместо да пият вода да духат таратора

42

Анонимен

преди 3 години

Като не могат да се реализират като артисти, да се хванат на работа, която ще им носи доходи. Почти никой в БГ не работи това за, което е учил, но е принуден да работи за да живее.============По примера на политиците, особено в МС!

41

Късно е

преди 3 години

Сами сте си виновни, какво очаквате от човек отрекъл Ало Банов, но ощетил държавата с 2 млн

40

Анонимен

преди 3 години

Така като ги гледам на снимките, вместо пари, да вземат да им отпуснат няколко бали коноп и по-доволни ще останат... Та тези "независими" (някои маи за зависими) артисти ще определят културната посока на нацията?

39

православен патриот

преди 3 години

Пийте по една биричка бе ....ама няма стотинки,а??? Това е положението в боколандия ...

38

Аз

преди 3 години

Ами не е лоша идея да се хванат да поработят в реалната икономика, да бъдат полезни за пръв път през живота си.

37

Анонимен

преди 3 години

Нормално, минннстрите на селския тарикат Барба Ганьос, са по-проззти от самия него!

36

Анонимен

преди 3 години

Министерство на културата за колко време ще събере от отчисленията на билетчета за театър, концерти и участия тези 2,5 млн лева? Къде ги ръсят така милионите да се наредя и аз? Понеже ме съкратиха преди кризата след майчинство, да ви кажа ли колко плаща НОИ в този случай? 9 лв на ден. Не субсидия, а върнати пари от моите вноски - 9лв на ден, щото базата ми е нулева за 24 месеца назад, понеже майчинството не се брои за доход. Да протестират в Холивуд като са такива звезди и са ощетени