42

Терсенето

преди 4 години

Жертвите на цигарите са във хиляди пъти ежедневно повече от страшния вирус. Пушех по три кутии на ден. Преживях белодробна операция, сега са ми смешни хора които носят маска като лигавник захапали фас. Наистина е смешно.

41

Анонимен

преди 4 години

Усещате ли, как леко по-леко започват да разбират, че мерките не действат и с половин уста започват да говорят за отмяна, но и че вируса не си отива, ами това е положението - който трябва да мине през вируса - ще мине, дайте да работим сега че всичко съсипахме през карантината, пък който трябва да се разболее - ще се разболее, медицината нищо не може да направи.

40

Анонимен

преди 4 години

До бахуроХората не са против елементарните мерки, които всеки що-годе умен човек спазва и без вирус, а са против евтиния цирк, който се разиграва. Кажете как може министър-председателят ни/със свалена маска/, да ходи да прави забележка на тракторист в полето, че няма маска? После от щаба се жалват като ученички, че никой не ги взема насериозно, че ги правят за подбив и шега. Така става, когато умни хора тръгнат след простака.

39

Анонимен

преди 4 години

Медицината и науката се провалиах. Нищо не могат да направят. Мерките също бяха пълен провал - никаква полза от тях. Там където не спазват мерки имат същите, дори по-добри цифри по отношение на заразени и смъртни случаи. Сега като фалират фирмите и се изкупят от богатите, хем ще има мизерия, хем вируса ще продължава да си върши работата докато не си я свърши, само че сега ще бъде по-тежко.

38

Анонимен

преди 4 години

Отначало.... на 8- ми март, където имахме 2- *** заразени римлянина дошли от чужбина си казвахме че се започва, но че не е толкова страшно. След месец към средата на април където от 300 теста имахме 90 заразени за ден си казвахме, че това е опасен вирус и се страхувахме. Сега след 3 месеца от началото му вече свикнахме да живеем с вируса и го имаме за част от нашоия живот.От мен да кажа едно: Стига вече ни плашете с тази прoтoтия короната, ***!А който го е страх да ходи с маска цял живот

37

ПОРЕДНИ ЖЕРТВИ

преди 4 години

Онзи ден имаше 2 нови жертви на ковид - и двамата имат съпътстващ битов скандал + прободни рани с нож...Ковида е много опасна болес!

36

До 30

преди 4 години

А ваксина или лечение за СПИН има ли умнико??? Не е лошо човек и да мисли като пише..... защото иначе става като тези по долу от Факултето 31 и 32! Те не са виновни ,тя природата се е подиграла с тях и ще си ги вземе рано или късно?

35

Анонимен

преди 4 години

Вируса е с много ниска смъртнос. Старите хора си отиват заради много други болести.

34

Анонимен

преди 4 години

Само се замислете колко проблеми решава този вирус: застаряването, бедното население, преразпределя бизнеса, затварят се граници, пренаселеността на земята. И като помислите че богатите направиха още повече пари в условията на ковид епидемията, вирусът е тук за да остане!

33

Анонимен

преди 4 години

До До До ААБлагодаря ти за позитивизма докторче! Желая ти здраве, че то докато ни плашите нас с тоя вирус, вие се изпозаразихте доста повече, че някои и умряха.

32

СТРАХ МОРИ ДОБИТЪКА!

преди 4 години

Нов СМЪРТЕН СЛУЧАЙ ОТ КОВИД!жертвата е имала съпътстващ последен стадий на рак и е на възраст 97 години

31

До 27

преди 4 години

Некой болен от СПИН ,видел ли си? И нищо да му нема???Същото е като тоа Ковид-редко но гепи ли те......!?!?!? Аре беги,ама в обратната посока,многознайко голобради!!!

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 30Що?Учените и лекарите какво направиха за 40 години против HIV? Пак горе-долу нищо.

29

ТРЕПЕРИ НАРОДЕ!!!

преди 4 години

Ковида е ТУК! Той идва за ТЕБ!Днес взе ПОРЕДНАТА СИ ЖЕРТВА!ПП пациента е изваден от дъното на вир, със съпътстващо одавяне.

28

Анонимен

преди 4 години

Този вирус не е обикновен както другите, направи за смях учените и лекарите, нищо не могат да направят. Който мине през вируса ще има солиден "ъпгрейд" на имунната система. Останалите които ги подмине може да се окажат ненужи при следващата нова епидемия, а послетните години идват все по-нови и по-нови епидемии за които лекарите ще са абсолютно безпомощни.

27

До 22

преди 4 години

Колкото е по *** един човек,толкова е по уверен в себе си и в абсолютната си правота!Невежеството е винаги уверено!!!

26

бахуро

преди 4 години

Чета коментарите и си отговарям защо живеем в такава ***. Не, не са политиците. Те са само отражение на народа. А той - яко егоисти, не му пука за нищо. Да се погрижиш за слабите, за болните... Не, далеч по-важно е да се пият бири в парка. Да не го минели или излъжели. Щото ако не работят барове и чалготеки - драма голяма. Да го накараш да носи маска или да си мие ръцете - все едно го караш да прекопае лозето, докато му правят клизма с оцет.

25

ЕДИН БОЛЕН НЕ СЕМА

преди 4 години

ЕДИН БОЛЕН НЕ ВИДЕХ ОТ ТОА КОВИД. САМО ПЛАШЕНЕ ПО ТЕЛЕВИЗОРИТУ. Всеки ден НОВ ПОЧИНАЛ ОТ КОВИД, СЪС СЪПЪТСТВАЩА ОГНЕСТРЕЛНА РАНА В ГЛАВАТА...ААРЕ БЕГИ УТУКА!

24

Анонимен

преди 4 години

Академици и професори с лаборатории и апартура за милиарди по целия свят са абсолютно безпомощни да се справят с един вирус - молекули протеин. Изследват, гледат - и нищо не разбират. И даже за ей-ай говорят, с ей-ай щели да лекуват, те нищо не разбират, но ей-ай ще разбере... И къде са тръгнали да дават прогнози и мнение - досега нищо полезно и вярно от тях - само като в средните векове - изолация.

23

Анонимен

преди 4 години

Ами и аз съм на 50 години и още не познавам човек да е спечелил 6-ца от тотото! А познавам МНОГО хора! Така , че не са толко много заразените в България, за да се познаваме