119

Анонимен

преди 4 години

Какво стана с фекалното петно от варненския залив ? Накъде се е разпростряло ? Някой ьнае ли ?

118

Анонимен

преди 4 години

Не че нещо но ако това е лицето на българското черноморие никой няма да стъпи,уж се хвалим че нашите жени са най-хубавите а тоя кон разваля целия имидж!

117

Анонимен

преди 4 години

Ще почивам в чужбина. Къпането във *** води не се вписва в понятието ми за почивка.

116

Анонимен

преди 4 години

Колкото е умна. толкова е и красива горката.

115

Анонимен

преди 4 години

Хем умна, хем красива, браво.

114

Анонимен

преди 4 години

Абсурд който говори за национален нихилизъм до степен на деградация.А да нацвъкаш крайбрежието си с грозни бетонни пришки и да пълниш морето с лaйна какво е бе, Илон Мъск?

113

До 114

преди 4 години

Никакви багажници не пълня селянино. Отивам си в Гърция с едно сакче на задната седалка. Храня се на ресторанти, каквито вие селските тояжки по фекаломорието никога няма да направите щото не ви стига мозък и сте алчно-дребнави селяни.

112

Анти-трол

преди 4 години

хахахахахх халал да са тези чартъри изобщо ако дойдат хахахахаха с 16 хиляди туриста ще оправите сезона. А бетона, а подпорните стени по дюните, а *** в заливите, това кога ще оправите? До като за "наши" хора правилата не важат, туризъм в България ще запада, както и всеки останал "бизнес" в Боколандия, Мутроландия и Бетоноландия! Поредната "мисирка" сложена да се упражнява как да си носи скъпите костюми и обувки за сметка на замиращият бизнес. Аман от калинки и некадърни герберски ***!

111

Анонимен

преди 4 години

Аз няма да почивам в България, ако ще и тая госпожа да си съдере гащите. Няма да им дам пари на тези мутромафиоти.

110

Интересно

преди 4 години

Какво мерки ще има по летищата или всичко ще си е юруш-по старо му.

109

Анонимен

преди 4 години

Повтарящата се всяка година истерия против бг туризма и венцеславенето на Гърция главно става по една единствена причина ПАРИ!Но заради това отношение на главно софийски медии които са и национални хората по черноморието псуват софиянци на *** и домат туристи.Не може да се хвалиш че ще напълниш багажнкак с храна от лидл и да се имаш за аристократ наричйки туристите в България бедняци.Абсурд който говори за национален нихилизъм до степен на деградация.

108

АНТИ до неразбралите

преди 4 години

Който е имал пари от туризма, още повече ще има.Който се е изгърбил от работа в туризма, ден за ден ще живее.

107

Анонимен

преди 4 години

Какъв контрол бре, брате... Всеки си прави, каквото си поиска. Даваш един рушвет и нататък си ти, прави си абсолютно каквото щеш. Гори ***, строй хотели, гази хора, абе въобще страната на неограничените възможности. Прокуратурата и съответните органи не само, че не те гонят, ами те и защитават даже.

106

Коментар

преди 4 години

То за дезинфекция на Кафявото море ще трябва да излеете един танкер белина бе!Кой е луд да се потопи в това блато с една педя ладеща се отгоре синкава помия от йлана...манджи ,мазут и мръсните води от уличната канализация

105

Анонимен

преди 4 години

Не си ми много приятна особа но сега един съвет от мен ПРЕСТАНЕТЕ ДА ОБРЪЩАТЕ ВНИМАНИЕ НА ПЛАТЕНИТЕ РЕПОРТАЖИ ПО НЕБЪЛГАРСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ КОИТО ЗА ЕДНАТА ПОЧИВКА ЩЕ ПРОДАДЪТ И МАЙКА СИ!!Не беше нужно вчера Борисов да говори за някакъв си бойкот,ТАКЪВ НЯМА.Опашките са от СОФИЙСКА СЕЛЕНИЯ,РУМЪНЦИ И СЪРБИ!На сърбите както и на македонцитеим е ЗАБРАНЕНО да влизат в Гърция,но те висят на нашата граница.Сърбите си правят айвар/лютеница/по селските плажове а нашите дремат като пуяци на плажа.

104

Анонимен

преди 4 години

НИТО СТОТИНКА НА МАФИЯТА!!!

103

Имидж,а

преди 4 години

Аз бая неща не разбрах от статията-например-до средата на юли ще водят разговори за удължаване на сезона до ноември? Разговори с кого се водят? И цял месец ли ще си разговарят за да се удължи сезона? И това не е ли жалко-контрола щял да бъде безкомпромисен и имиджа ни е много важен? Досега контрол имаше ли за чалгата до 4 сутринта,мръсното море и прочие? А какво стана с гръмките изявления- тая година-безплатни чадъри и шезлонги за всички-кво се оказа,а?Кьор фишек! Това не е ли уронване на имидж

102

Шокиран

преди 4 години

Моля ви се не слагайте снимки на това "същество". Случайно погледнах и сега ще сънувам кошмари...

101

ОБЯВА

преди 4 години

Подпорна стена на южното черноморие спешно търси да назначи камериерки.

100

6

преди 4 години

Сложете снимката й на всеки рекламиращ материал и затваряйте всички курорти !