86

Анонимен

преди 4 години

Ако не бяха жените да ви родят на този свят как щяхте да се правите на голямата работа?!Сега ще завиждате, че жените живеели със 7-8 години повече. Всички ли живеят с толкова повече? Не умират млади. За това ли ги избивате да не ви надживеят!

85

Agent provocateur

преди 4 години

Затова пък жените живеят по-дълго от мъжете! 7-8 години!

84

Iva Nova

преди 4 години

В момента светът е феминизиран, жените са заели най добрите и най безопасни служби. Травмите следствие на опасен труд са за мъжете предимно. Най често с фатален край завършват трудовите злополуки при мъжете , защото работят най опасната и *** работа. Жените са по офиси, по хиляди други безопасни места. За какво неравенство става дума ???!!!

83

Анонимен

преди 4 години

До 114 Анонимен Нямала същата стойност, ама иначе използвахте жените по време на соца като роби по фабриките да работят на 3 смени. А в Родопите на полето с тютюн. В същото време в Европа нощния труд за жените беше забранен. За мъжете всички лежачески професии военни,милиционери, чиновници, партийни секретари и директори. К'ви деца ще ви гледат, след 2-3 год осъзнавате, че не ви трябват деца. Оставяте жената и тръгвате към следващата. Ако не сте я убили дотогава. Създавате само нещастни деца.

82

Анонимен

преди 4 години

Жените никога няма да догонят мъжете по заплата защото като цяло работата която вършат няма същата стойност. Има разбира се и изключения. Има и жени които постигат успехи в мъжки професии но те са малко. Абе народа го е казал. Всяка жаба да си знае гьола. Най важната работа на жената е да се грижи за децата а не да се конкурира с мъжете в каквото и да било.

81

Отново...

преди 4 години

...платени статии. Отдавна в България пола на работното място няма значение! Изключение са само миньорите, понеже рядко жена ще се навие да го върши това. Иначе където жена не е искала да работи, там не да я взели. Журналята пишат отново глупости.

80

До Анонимен 111

преди 4 години

Не ти ли идва наум, че дъщеря ти постъпва по най-разумния начин? Това е заложено в нея от природата и не е казано, че тя не е умна и няма и други интереси освен модата.В живота на жената е съвсем кратък периодът, в рамките на който тя изглежда максимално добре. Ако тогава се старае външността й да изпъкне сред останалите момичета, ще привлече вниманието на повече мъже и ще има възможност да направи най-добрия избор за баща бъдещите си деца.Това не означава, че ще остане без професия и развитие

79

Анонимен

преди 4 години

Имсм син и дъщеря. Искам и 2мата да успеят в живота. Сина ми се занимава с всякаква техника и иска да знае всичко как работи. Надявам се да стане инженер. Дъщеря ми само си сменя дрехите и се гледа в огледалото. Незнам в каква посока да я насочим в живота за да е успешна. Вашите феминистки глупости не помагат.

78

Жена

преди 4 години

Само....... искат някакви привилегии за да искарват повече пари. Учи, труди се ще ти вдигнат заплатата. Никой работодател няма да предпочете мъж ако той му върши по малко работа. На младото поколение все някой друг му е виновен за собствената му некадърност.

77

опомнете се

преди 4 години

Двигателят за мъжа да изкарва големи пари е да се докаже пред жените. Жените нямат такава мотивация, даже по-голямата част от времето са посредствени на работа, работят толква колкото да мине номера. Никаква феминистка идеология няма да обърне тази финдаментална биологична реалност, колко и да искате да заравните всичко. Човеците не сме кошер с пчели, не сме мравки и преди всичко не сме равни в усилията си.

76

Анонимен

преди 4 години

До Поручик Ржевски /96/Ти откъде знаеш, че там няма жени?

75

Поручик Ржевски

преди 4 години

Имам две дъщери и разбира се искам да успеят, но ако станат продавачки или учат психология сами са си виновни. Аз разбира се , ще се постарая да ги позиционирам добре.

74

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 89Амиии!Съвсем друго нещо искам, когато се усмихвам на някой мъж.Заблудил си се :)

73

:-)

преди 4 години

До лили и анонимнаА бе защо все едни и същи лесбийки НПО активистки спамите под статиите? Вие не искате равенство, а привилегии!

72

Поручик Ржевски

преди 4 години

Лили, говориш за технологии, обаче на конференциите по изкуствен интелект пак не виждам жени. А там са най-големите пари в момента.

71

Анонимен

преди 4 години

Ееее, сутринта написах тук няколко майтапчийски коментара, сега гледам, че е имало цяла дискусия и е хвърчала перушина!Явно темата е много болезнена и за жените, и за мъжете.

70

1122

преди 4 години

Жена началник е най лошото нещо на света, цикъл, ***, вечно недоволни.

69

77888

преди 4 години

Най добре да лапат *** и то не всички им се получава добре.

68

Поручик Ржевски

преди 4 години

Работя в голяма софтуерна фирма в Германия, доста пари дават. На шефа са му казали да назначава жени, той иска да назначава жени, ама то кандидатки няма. Те учат масово за психология и астрология, понеже се увличат по разни магически и невидими неща... После нямало пари...еми то има две психоложки на глава от населението

67

Поручик Ржевски

преди 4 години

В далечен Непал най-много пари изкарват шерпите. Носят багаж по 40 кг на 7-8 хил метра височина с разреден въздух. Изкарват адски много пари в сравнение с другите възможности в непал, но не знам защо няма жени.